Beck Karol

Beck Karol

42
muž
Slovensko
Datum nar.:
3. 4. 1982
Výška:
180 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 36.
čtyřhra: - / 62.

Berdych porazil Rosola, čeká ho Baghdatis. Federer je už ve čtvrtfinále

Tomáš Berdych pokračuje ve svém vítězném tažení. Český tenista, který před dvěma týdny uspěl v Montpellier a minulý víkend přispěl k postupu v Davis Cupu, odstartoval úspěšně i v Rotterdamu. O jeho formě se mohl přesvědčit Lukáš Rosol, který sedmému hráči světa podlehl 4-6 2-6. Už do čtvrtfinále postoupil Roger Federer, který si poradil s Mahutem a další soupeř Južnyj kvůli zranění odstoupil.

Papírový favorit Ljubičič v Záhřebu po boji postupuje

ATP ZÁHŘEB - Šampion turnaje z roku 2006 Ivan Ljubičič si na domácí půdě v Záhřebu připsal první letošní výhru. Nejvýše nasazený Chorvat však zdolal Slováka Karola Becka až po třísetovém boji a přiznal, že se jako papírový favorit zatím necítí.

Haas se dočkal výhry po sedmnácti měsících

ATP NEWPORT - Třiatřicetiletý německý tenista, jehož sužují zranění, porazil v duelu prvního kola krajana Michaela Berrera 7-6 a 6-4. Ve stejné fázi skončila nasazená trojka Kunicyn, který nestačil na Jimmy Wanga, 491. tenistu světa. Karlovičovi nepomohl ani jeho dělový servis a prohrál s domácím Kudlou, hráčem ze čtvrté stovky.

Úvodní den v Newportu překvapení nenabídl

ATP NEWPORT - Bulhar Dimitrov, turnajová dvojka, v prvním kole proti Argentinci Dabulovi nezaváhal. Postupuje i Olivier Rochus nebo domácí Young. Nasazenou jedinčku Isnera čeká dnes první zápas proti Slovákovi Beckovi.

Rosol vyhrál svůj druhý zápas na okruhu ATP. Postupuje i Berdych

Lukáši Rosolovi se v Dubaji daří. Na turnaji s dotací přes 1,5 milionu dolarů postoupil z kvalifikace do hlavní soutěže a v ní si dnes připsal své teprve druhé vítězství v hlavní soutěži podniku ATP v kariéře. Slováka Karola Becka porazil i díky 14 esům 7-6 6-3. O čtvrtfinále si zahraje také Tomáš Berdych.

Uragán Nadal sfoukl Daniela. Brazilec prohrál 11 gamů a vzdal

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Rafael Nadal vlétl do boje o čtvrtý grandslamový titul v řadě jako uragán. Nejlepší tenista světa v prvním kole Australian Open vyhrál jedenáct úvodních gamů, než Brazilec Marcos Daniel 'do ringu hodil ručník'. Jihoameričan, jenž Španělovu tempu nestíhal, vzdal kvůli zranění levého kolena.

Federerova letošní premiéra: nezářil, ale postoupil. Rosol podlehl Karlovičovi

Překvapivě hodně práce měl v prvním soutěžním zápasu sezony druhý hráč světa Roger Federer. Švýcar v Dauhá podle očekávání přešel přes Nizozemce Thomase Schoorela do 2. kola, jeho soupeř ale Federera hodně potrápil. Mnohem méně starostí měl Rafael Nadal se Slovákem Beckem. Se soutěží se loučí jediný český zástupce, jenž ve dvou tie-breacích nestačil na Chorvata Karloviče.

Jedničkou v Ostravě bude Beck, atrakcí Ančič

Slovenský daviscupový reprezentant Karol Beck je nejvýše nasazeným hráčem tenisového challengeru Prosperita Open, který se odehraje příští týden. Oznámili to dnes pořadatelé, kteří na turnaj přilákali také bývalého sedmého hráče světa Maria Ančiče.

Federer vykročil za šestým titulem

Bez větších problémů zahájil svou cestu za šestým triumfem ve Wimbledonu Švýcar Roger Federer. Největší favorit turnaje si poradil s Tchajwancem Lu Yen-hsunem po setech 7-5 6-3 a 6-2 a ve druhém kole se utká s Guillermem Garciou-Lopézem. Mezi ženami postoupily favoritky. Dál jde Maria Šarapovová, Serena Williamsová nebo Jelena Dementěvová.

Dlouhý a Šnobel zůstali v boji o Australian Open

Řady českých tenistů v hlavní mužské soutěži Australian Open mohou stále rozšířit dva hráči. Prvním kolem kvalifikace v noci na dnešek prošli Lukáš Dlouhý a Pavel Šnobel, které dělí dvě výhry od účasti na grandslamovém turnaji.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist