Black Cara

Black Cara

45
žena
Zimbabwe
Datum nar.:
17. 2. 1979
Výška:
168 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 33.
čtyřhra: - / 1.

Do tenisové Síně slávy nikoho nezvolili, neuspěli Moya, Ferrero ani Ivanovičová

Poprvé v historii nebyli do tenisové Síně slávy zvoleni žádní noví členové. Pro letošní uvedení nezískal potřebný počet hlasů nikdo z šesti kandidátů, jimiž byli Srbka Ana Ivanovičová, Italka Flavia Pennettaová, Španělé Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero a někdejší deblistky Cara Blacková ze Zimbabwe a Lisa Raymondová z USA. Informovala o tom agentury AP.

Ivanovičová, Pennettaová, Moya či Ferrero jsou v nominaci do Síně slávy

Ana Ivanovičová, Flavia Pennettaová, Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero jsou mezi šesticí tenistů nominovaných na vstup do mezinárodní Síně slávy. Spolu s nimi se budou o místo v hvězdné společnosti ucházet deblistky Cara Blacková a Lisa Raymondová. Výsledek hlasování o jejich přijetí bude znám na začátku roku 2022.

VIDEO: Úchvatná deblová výměna legend

Dohromady jim je 193 let, Martina Navrátilová letos oslaví dokonce 63. narozeniny, ale po kurtu 'lítaly' jako za mlada a po míčku se vrhaly hlava nehlava. Navrátilová, Cara Blacková, Ai Sugijamaová a Mary Joe Fernandezová včera na turnaji legend ve Wimbledonu předvedly úžasnou výměnu plnou parádních volejů, která musela nadchnout každého fanouška.

Čtyřhru na Turnaji mistryň ovládly Blacková s Mirzaovou

TURNAJ MISTRYŇ - Prvními držitelkami trofeje nesoucí jméno Martiny Navrátilové pro vítězky Turnaje mistryň ve čtyřhře jsou Indka Sania Mirzaová a Cara Blacková ze Zimbabwe. Třetí nasazený pár porazil v dnešním finále v Singapuru překvapivě hladce 6-1 6-0 obhájkyně titulu Su-Wei Hsieh a Peng Shuai z Číny.

7. den na Turnaji mistryň: O trofej hrají Serena s Halepovou i deblistky

TURNAJ MISTRYŇ - Finálovými zápasy ve dvouhře i ve čtyřhře dnes vyvrcholí Turnaj mistryň. Posedmé si o titul zahraje světová jednička Serena Williamsová, jež se po pěti dnech dočká odvety za debakl se Simonou Halepovou. Ta se při svém debutu v soutěži stala vůbec první rumunskou finalistkou v historii.

Peschkeová se Srebotnikovou zahodily tři mečboly a do finále nepostoupily

TURNAJ MISTRYŇ - Devětatřicetiletá Květa Peschkeová svou sbírku 27 titulů o první trofej z Turnaje mistryň nerozšíří ani na šestý pokus. V Singapuru dnes se Slovinkou Srebotnikovou měly nakročeno do finále, proti Caře Blackové a Sanie Mirzaové ale neproměnily tři mečboly a prohrály 6-4 5-7 9-11.

Hlaváčková se po boku Shuai Peng dočkala titulu a možná našla stálou partnerku

WTA PEKING - Andrea Hlaváčková se dočkala prvního turnajového vítězství od loňského triumfu na US Open, po němž se rozešla se svou partnerkou Lucií Hradeckou. Osmadvacetiletá Češka s Číňankou Shuai Peng vyhrály bez ztráty setu prestižní turnaj WTA Premier Mandatory v Pekingu, kde v dnešním finále porazily druhou nasazenou dvojici Cara Blacková a Sania Mirzaová.

Hingisová s Pennettaovu vyhrály čtyřhru ve Wuhanu a jsou ve hře o Turnaj mistryň

WTA WUHAN - Martina Hingisová se po svém návratu na kurty dočkala svého druhého titulu. S Flavií Pennettaovou dnes v čínském Wuhanu vyhrály čtyřhru a i když začaly spolupracovat teprve letos v červnu, oživily šanci dostat se na Turnaj mistryň.

Blacková s Mirzaovou si zahrají na Turnaji mistryň

Deblový Turnaj mistryň je z poloviny obsazen. Jako čtvrtý pár v pořadí se do Singapuru kvalifikovaly Cara Blacková a Sania Mirzaová. Zatímco zkušená tenistka ze Zimbabwe se prestižní soutěže na závěr sezony zúčastní pojedenácté, Indka v ní bude debutovat.

Suárezová se dočkala. V šestém finále slaví premiérový titul

WTA OEIRAS - Až šesté finále se ukázalo být tím šťastným. Pětadvacetiletá Španělka Carla Suárezová-Navarrová pět šancí vybojovat svou první trofej z turnaje WTA ještě nevyužila, dnes na antuce v protugalském Oeiras však zdolala Rusku Světlanu Kuzněcovovou a slaví svůj první titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist