Bogdanovic Alex

Bogdanovic Alex

39
muž
Velká Británie
Datum nar.:
22. 5. 1984
Výška:
183 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 108.
čtyřhra: - / 336.

Murray nepomůže Britům v klíčovém utkání Davis Cupu

Británii hrozí historická blamáž, její nejlepší hráč jí ale nepomůže. Andy Murray oznámil, že nebude hrát v červenci v daviscupové baráži proti Turecku. Pokud by Británie v tomto utkání neuspěla, sestoupila by poprvé v historii do nejnižší skupiny slavné týmové soutěže.

Wimbledonská kvalifikace skončila pro české tenisty neúspěchem

WIMBLEDON - Z pěti českých tenistů neproleze sítem wimbledonské kvalifikace ani jeden. Nikdo z nich se dokonce nedostal ani do závěrečné fáze: druhé kolo bylo konečným pro Iva Mináře i Jana Hernycha.

Martens: Britské talenty brzdí i jejich přítelkyně

Britové jsou v Davis Cupu krok od pořádné ostudy. Čelí hrozbě sestupu do nejnižší světové skupiny a i proto už našli nového trenéra. Člen vedení britské tenisové federace Steven Martens však hledá chybu i v samotných hráčích. Jsou líní. Chtějí být v teple domova nikam necestovat, myslí si.

Berdychovi se novém kurtu č. 2 hrálo dobře

Český tenista Tomáš Berdych byl spokojený nejen s dnešní jasnou výhrou nad Britem Alexem Bogdanovicem v prvním kole dvouhry ve Wimbledonu, ale také s atmosférou na místním novém kurtu číslo dvě. Dvorec nahradil starou "dvojku" známou v minulosti jako pohřebiště favoritů. Na novém kurtu se ale v Berdychově případě tradice neopakovala.

Tursunov si po bitvě poradil s Bogdanovičem, Mauresmová končí

Ruský tenista neměl cestu do čtvrtfinále podniku v Eastbourne vůbec snadnou, když až po třísetové bitvě zdolal domácího Alexe Bogdanoviče. S turnajem v Devonshire Parku se naopak rozloučila bývalá světová jednička Amélie Mauresmová a také nejvýše nasazená Ruska Jelena Dementěvová.

Minář se dál trápí, v Eastbourne dohrál

Hned v úvodním zápase prohrál český tenista Ivo Minář na turnaji v Eastbourne. Na travnatém povrchu nestačil v generálce na Wimbledon na domácího Alexe Bogdanovice, jenž zvítězil po setech 6-4 a 7-6.

Chyběla jim bojovnost, stěžoval si Murray na spoluhráče

Svůj úkol Andy Murray splnil. Ve víkendovém souboji o udržení ve Světové skupině Davis Cupu s Rakouskem vyhrál obě dvouhry, přesto Velká Británie sestoupila. Své zápasy totiž nezvládli jeho spoluhráči. Chyběl jim bojovný duch, kritizoval je po porážce Murray.

Britové s Murraym sestoupili ze Světové skupiny

DAVIS CUP - Britským tenistům ani domácí prostředí ve Wimbledonu nepomohlo k záchraně mezi elitou. V baráži o účast ve Světové skupině Davisova poháru podlehli na travnatém dvorci v All England Clubu 2-3 Rakušanům. Po roce se mezi elitu vrací Chorvaté, vítězové týmové soutěže z roku 2005.

Britové rozdali divoké karty na Wimbledon

Organizátoři grandslamového Wimbledonu oznámili jména prvních jedenácti tenistů a tenistek, kteří si na slavném turnaji zahrají díky divoké kartě. Mezi nimi je například Belgičan Malisse, bývalý semifinalista Wimbledonu, nebo Francouz Chardy, který na French Open vyřadil Davida Nalbandiana.

V Queen`s Clubu postoupil čtyřnásobný šampion Hewitt

ATP QUEEN`S CLUB - Australský tenista Lleyton Hewitt opět prokázal, že mu travnatý povrch v Londýně svědčí. Tradiční generálku na Wimbledon na dvorcích v Queen's Clubu vyhrál v kariéře již čtyřikrát a také letos začal vítězstvím. Stejně jako turnajová jedenáctka postoupil i devátý nasazený Verdasco. Naopak dnes neuspěl ani jeden ze tří domácích zástupců.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist