Bolelli Simone

Bolelli Simone

38
muž
Itálie
Datum nar.:
8. 10. 1985
Výška:
183 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 36.
čtyřhra: 26. / 8.

Indický deblista Bopanna se ve 43 letech stal nejstarším grandslamovým vítězem

Indický tenista Rohan Bopanna se na Australian Open ve 43 letech stal nejstarším grandslamovým vítězem v tzv. open éře. S domácím Matthewem Ebdenem (36) získali první společný titul na turnajích velké čtyřky. Druhý nasazený pár porazil ve finále v Melbourne italskou dvojici Simone Bolelli (38), Andrea Vavassori (28) 7:6, 7:5.

Italové v Davis Cupu udolali Američany, Kanaďané otočili souboj s Němci

DAVIS CUP - Italští tenisté ve čtvrtfinále Davis Cupu nečekaně porazili favorizované Američany a oživili naději na druhý triumf v týmové soutěži. V semifinále narazí na Kanadu, která otočila souboj s Německem.

Alcaraz v Umagu přežil podvrtnutí kotníku i bitvu se vzdorujícím outsiderem Zeppierim

ATP UMAG - Finálové obsazení antukového turnaje ATP 250 v Umagu je bez překvapení. O titul si to rozdají nejvýše nasazení hráči z Top 10 Carlos Alcaraz a Jannik Sinner, kteří v semifinále potvrdili roli favoritů proti italským outsiderům. 19letý španělský obhájce titulu Alcaraz se v semifinále nečekaně nadřel na výhru proti Giuliu Zepperimu a zajistil si posun na post světové čtyřky, 20letý Ital Sinner nedal šanci krajanu Francu Agamenonemu.

Berdych prohrává s Chardym 0-2. Zítra bude usilovat o první grandslamový obrat

FRENCH OPEN - Tomáš Berdych je na pokraji páté porážky v řadě a vyřazení z French Open. Český tenista v prvním kole prohrává s domácím Jérémym Chardym 0-2 na sety, na začátku třetí sady bylo utkání kvůli tmě přerušeno a dohrávat se bude ve středu. Ze stavu 0-2 Berdych otočil během své kariéry jen dvě utkání a obě v Davis Cupu, naposledy v roce 2005.

Francouzi postoupili přes Brity do semifinále Davis Cupu. O finále si zahrají se Srby

Tenisté Francie si jako první tým zajistili postup do semifinále Davisova poháru. Rozhodující třetí bod pro devítinásobné šampiony vybojovali v duelu s Velkou Británií ve čtyřhře Julien Benneteau a Nicolas Mahut, kteří před domácími fanoušky v Rouenu porazili pár Jamie Murray, Dominic Inglot 7-6 5-7 7-5 7-5. O finále si francouzští tenisté zahrají s týmem Srbska, který v domácím Bělehradu přehrál výběr Španělska.

Djokovič prodloužil v Pekingu vítěznou sérii, vyhrál 25. zápas v řadě

Hladkým vítězstvím nad Simonem Bolellim vstoupil do turnaje v Pekingu jeho největší favorit Novak Djokovič. Srbský tenista, který startuje poprvé od vítězného US Open, dnes deklasoval Itala dvakrát 6-1 a protáhl svou sérii výher v čínské metropoli už na 25 zápasů.

Berdych porazil Veselého a je v semifinále

Tomáš Berdych vyhrál souboj českých tenistů ve čtvrtfinále turnaje v čínském Šen-čenu. Pátý hráč světa zvítězil nad Jiřím Veselým 6-3 6-2 a zítra se se Španělem Tommym Robredem utká o finále.

Berdych v Petrohradu prohrál svůj úvodní zápas s Bolellim

ATP PETROHRAD - Tomáš Berdych neukončí čekání na první letošní titul ani v hale v Petrohradu, kde byl nasazenou jedničkou. Český tenista podruhé v sezoně nezvládl svůj úvodní zápas, když podlehl dobře hrajícímu Italu Simonemu Bolellimu.

Pavlásek v Praze smetl Struffa, povolil mu jedinou hru

Adam Pavlásek postoupil suverénně do druhého kola challengeru na pražské Štvanici. Český tenista ve svém úvodním duelu porazil osmého nasazeného Němce Jana-Lennarda Struffa za necelých 50 minut jasně 6-0 a 6-1.

Nadal přehrál Cuevase a v Hamburku je už v semifinále

ATP HAMBURK - Rafael Nadal si na antuce v německém Hamburku zahraje o postup do finále. Nejvýše nasazený Španěl dnes ve čtvrtfinále porazil 6-3 6-2 Pabla Cuevase. V semifinále narazí na Andrease Seppiho, který postoupil do semifinále bez boje poté, co z turnaje odstoupil jeho krajan Simone Bolelli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist