Bondarenko Alona

Bondarenko Alona

39
žena
Ukrajina
Datum nar.:
13. 8. 1984
Výška:
168 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 19.
čtyřhra: - / 11.

Lisická válí dál a věří si i na Venus

US OPEN ženy - Už v roce 2009 jako devatenáctiletá na sebe upozorňovala kvalitní a útočnou hrou. Měla i výsledky a byla 22. na světě. Jenže pak si Sabine Lisická těžce poranila kotník a návrat na kurty byl nesmírně těžký. Nyní se zdá, že se s jednadvacetiletou Němkou musí definitivně počítat. Má skvělou formu je černým koněm US Open.

Nadupaná Serena nezaváhala, opět zraněná Clijstersová vzdala

WTA TORONTO - Serena Williamsová je už zase postrachem okruhu WTA. Turnaj v Torontu zahájila drtivým vítězstím, vrcholnou formu však plánuje načasovat až na US Open. Zranění ze hry vyřadila Kim Clijstersovou, jež by naopak v New Yorku nemusela obhajovat tituly z posledních dvou let.

Zakopalová si zahraje o semifinále

WTA BUDAPEŠŤ - Klára Zakopalová si vybojovala po více než dvouhodinové bitvě s osmnáctiletou Srbkou Alexandrou Kruničovou postup do čtvrtfinále antukového turnaje v Budapešti. O postup do semifinále se utká s Katerynou Bondarenkovou z Ukrajiny.

Český souboj favorizovaná Hradecká nezvládla, dál jde Birnerová

WTA BUDAPEŠŤ - Nasazená čtyřka Hradecká prohrála s Evou Birnerovou ve třech setech a s podnikem dotovaným 220 000 americkými dolary se loučí. Dál postupuje turnajová jednička Italka Vinciová.

Zakopalová začala suverénně. Záhlavová utrpěla debakl

WTA BUDAPEŠŤ - Poloviční úspěšnost dnes měly české tenistky na antuce v Budapešti. Klára Zakopalová jasně zdolala Číňanku Han Xin-Yun. V prvním kole naopak nadělila Bondarenková kanára Záhlavové.

Češky v Hertogenboschi dohrály, vypadla i Záhlavová-Strýcová

Českým tenistkám wimbledonská generálka v Hertogenboschi nevyšla. V soutěži už nezbyla ani jedna: po nedělní porážce Kláry Zakopalové dnes vypadla také Barbora Záhlavová-Strýcová, jež podruhé během týdne prohrála s německou soupeřkou.

Šafářová potřetí otočila zápas, je v semifinále

Tři zápasy, tři prohrané první sety a třikrát postup do dalšího kola. Taková je bilance Lucie Šafářové v Kodani, kde česká hráčka po dnešní vydřené výhře 4-6 6-0 7-6 nad Číňankou Shuai Zhang prošla už do semifinále. O své druhé letošní finále si zahraje s Chorvatkou Martičovou.

Hradecká nastřílela deset es a je ve 2. kole

Česká tenistka Lucie Hradecká navázala ve Štrasburku na svá úspěšná vystoupení z předchozích turnajů. Fedcupová reprezentantka porazila v prvním kole antukového podniku ve Francii 6-3 a 6-4 americkou kvalifikantku Ahshu Rolleovou.

Zakopalová v Aucklandu nebude hrát

Nová sezona nezačne pro Kláru Zakopalovou nejlépe. Aktuální česká trojka se krátce před jejím začátkem odhlásila z turnaje v Aucklandu kvůli problémům s ramenem. Na Novém Zélandu si nezahraje ani Ukrajinka Aljona Bondarenková, která je po operaci kolena.

Češky v Tokiu dobře nezačaly. Po boji postoupila jen Šafářová

WTA TOKIO - Z tria českých tenistek v dnešním programu prestižního turnaje v Tokiu postoupila do 2. kola jen Lucie Šafářová. Neúspěšné období naopak prodloužily Petra Kvitová i Iveta Benešová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist