Brooksby Jenson

Brooksby Jenson

23
muž
USA
Datum nar.:
26. 10. 2000
Výška:
188 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 33.
čtyřhra: - / 249.

Úleva pro Brooksbyho. Trest za doping mu byl zkrácen, v březnu může hrát

Trest Američana Jensona Brooksbyho za porušení dopingových pravidel vyprší už letos v březnu, původně měl za zameškání tří dopingových kontrol pykat o deset měsíců déle. Mezinárodní agentura pro integritu tenisu ITIA, která hráči vloni v říjnu činnost na 18 měsíců zastavila, dnes oznámila, že se s Brooksbym dohodla na zkrácení suspendace na 13 měsíců.

Brooksby s odvoláním neuspěl. Za zmeškání dopingových kontrol má distanc na 18 měsíců

Američan Jenson Brooksby má kvůli porušení dopingových pravidel na 18 měsíců zastavenou činnost. Mezinárodní agentura pro integritu tenisu ITIA dnes oznámila, že dvaadvacetiletého hráče potrestala za zmeškání tří dopingových kontrol během dvanácti měsíců.

Brooksby nesmí hrát, zmeškal tři dopingové kontroly. Byl jsem tam, kde jsem měl být, brání se

Americký tenista Jenson Brooksby byl kvůli zmeškání tří dopingových kontrol do vyšetření případu suspendován. Někdejší 33. hráč světového žebříčku o tom informoval v rozhovoru pro agenturu AP.

Bez dvou nejvýše nasazených! Po Nadalovi nezvládli 2. kolo AO ani Ruud, Fritz či Zverev

AUSTRALIAN OPEN - Mužská dvouhra na Australian Open bude pokračovat bez dvou nejvýše nasazených hráčů. Po včerejším senzačním vyřazení obhájce titulu Rafaela Nadala neprošel sítem druhého kola ani Casper Ruud, který se loni zúčastnil tří grandslamů a na dvou byl ve finále. Norský tenista nestačil na debutanta Jensona Brooksbyho. V turnaji už nepokračují ani Taylor Fritz, Alexander Zverev či Pablo Carreňo, naopak nezaváhal Novak Djokovič a daří se nenasazeným Američanům.

Norrie v Aucklandu nadále potvrzuje roli největšího favorita. Letos neporažený Brit si zahraje o svůj 5. titul

ATP AUCKLAND - Cameron Norrie pokračuje v letošní neporazitelnosti. Největší favorit si v Aucklandu, kde si před čtyřmi lety poprvé zahrál o titul z turnajů ATP, poradil s talentovaným mladíkem Jensonem Brooksbym a vyhrál i svůj šestý zápas v sezoně. V sobotu odehraje 12. kariérní finále na této úrovni a o pátý titul zabojuje proti francouzskému veteránovi Richardovi Gasquetovi, který měl nakonec v semifinále volno.

Soul ve čtvrtfinále přišel o dva nejvýše nasazené. Ruud nečekaně prohrál s Nišiokou, Norrieho ze hry vyřadil Covid

ATP SOUL - Podnik v jihokorejském Soulu dnes přišel o oba nejvýše nasazené hráče. Finalista dvou letošních grandslamů Casper Ruud ve čtvrtfinále překvapivě nestačil na Jošihita Nišioku a Camerona Norrieho ze hry vyřadila nákaza Covidem-19. Sedmadvacetiletý Japonec si díky svému teprve čtvrtému skalpu Top 10 zahraje své páté semifinále na turnajích ATP, v něm vyzve rozjetého lucky losera Aleksandara Kovacevice.

Nadal porazil Gasqueta poosmnácté v řadě, v osmifinále US Open je i Alcaraz

US OPEN - Španělé Rafael Nadal a Carlos Alcaraz pokračují na US Open bez výrazného zaváhání. Zatímco vítěz rekordních 22 grandslamových titulů Nadal porazil na cestě do osmifinále Francouze Richarda Gasqueta jasně 6-0 6-1 7-5, jeho o sedmnáct let mladší krajan Alcaraz vyřadil Jensona Brooksbyho třikrát 6-3 a neztratil letos na betonových dvorcích v New Yorku stále ani set.

De Minaur znovu po třech letech ovládl Atlantu. Čtyřhru vyhráli krajané Kokkinakis s Kyrgiosem

ATP ATLANTA - Turnaj ATP 250 v Atlantě dobyli Australané. Ve dvouhře zvítězil šampion z roku 2019 Alex de Minaur, který v prvním letošním finále porazil domácího Jensona Brooksbyho a připsal si celkově 6. titul. Čtyřhru dobyli vítězové letošního Australian Open Thanasi Kokkinakis a Nic Kyrgios.

Bývalý šampion De Minaur si v Atlantě zahraje první letošní finále, Brooksby o premiérový titul

ATP ATLANTA - Alex de Minaur v Atlantě porazil po obratu Ilju Ivašku a poprvé v sezoně a podesáté v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O 6. titul si australský šampion z roku 2019 zahraje s domácím Jensonem Brooksbym, jenž je ve finále potřetí a usilovat bude o premiérový titul.

Černý kůň turnaje Alcaraz v Miami vyřadil Tsitsipase, obhájce titulu Hurkacz vyzve Medveděva

ATP MIAMI - Carlos Alcaraz vyhrál se Stefanosem Tsitsipasem i druhý vzájemný duel. V osmifinále turnaje Masters v Miami 18letý Španěl zvítězil 7-5 6-3 a svou letošní bilanci vylepšil na 15-2. Mezi osmičkou nejlepších jsou i obhájce titulu a nasazená jednička Daniil Medveděv, které čeká vzájemný souboj o semifinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist