Brown Dustin

Brown Dustin

39
muž
Německo
Datum nar.:
8. 12. 1984
Výška:
196 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 64.
čtyřhra: 736. / 43.

VIDEO: Nejlepší momenty prvního víkendu na UTS 2 v Nice

O uplynulém víkendu byla v Nice rozehrána druhá série exhibičního turnaje Ultimate Tennis Showdown. V zápasech hraných s netradičními pravidly opět nebyla nouze o zajímavé momenty a povedené údery.

První víkend na UTS 2 si dva body připsali jen López a Gasquet

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - Ve francouzském Nice o víkendu odstartovala druhé série turnaje Ultimate Tennis Showdown. Tentokrát startuje 'jen' osm tenistů, kteří jsou rozděleni do dvou skupin. Do akce se zapojili dva nováčci Fernando Verdasco a Grigor DImitrov, který se představil poprvé po vyléčení nemoci Covid-19. Bulhar oba víkendové zápasy prohrál a přiznal, že ještě není v dobré kondici.

VIDEO: Nejlepší momenty 7. kola na UTS v Nice

V sobotu v Nice proběhl sedmý den Ultimate Tennis Showdown. Nejatraktivnějším zápasem pro fanoušky u televizních obrazovek a monitorů byl souboj veteránů Dustina Browna s Felicianem Lópezem. Německý tenista úspěšně usiloval o premiérovou výhru v soutěži, cestou za ní předváděl společně se svým sokem spoustu exhibičních momentů i povedených úderů.

UTS: Tsitsipas ve šlágru dne utekl Berrettinimu ze stavu 0-2 a má jisté semifinále

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - Řek Stefanos Tsitsipas na Ultimate Tennis Showdown v Nice otočil proti Italu Matteu Berrettinimu zápas ze stavu 0-2 na sety a po sedmi kolech si jako první zajistil přímý postup do semifinále. Čtvrtfinále má jisté Richard Gasquet, uniknout by nemělo ani Berrettinimu a Davidu Goffinovi,

Na UTS v Nice si čtvrté výhry připsali Berrettini a Tsitsipas. Thiem porazil Goffina

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - V sobotu v Nice pokračoval pátým kolem Ultimate Tennis Showdown. Už čtvrté vítězství zaznamenali Ital Matteo Berrettini a Řek Stefanos Tsitsipas. Zvítězil také Dominic Thiem, jenž si poradil s Belgičanem Davidem Goffinem.

Thiem na UTS v Nice zdolal Tsitsipase, do čela tabulky se vyhoupl Gasquet

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - Na Ultimate Tennis Showdown v Nice na sebe dnes poprvé narazili dva hráči Top 10. Rakušan Dominic Thiem si poradil s dosud neporaženým Řekem Stefanosem Tsitsipasem a na druhý pokus si připsal první vítězství v soutěži. Na čelo tabulky se dotáhli domácí Richard Gasquet a Ital Matteo Berrettini.

V Nice pokračuje UTS. Tsitsipas vyhrál i potřetí, Goffin má první bod, Thiem prohrál

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - Ve francouzském Nice dnes začalo třetí kolo Ultimate Tennis Showdown. I svůj třetí zápas vyhrál Řek Stefanos Tsitsipas, první bod do tabulky si připsal Belgičan David Goffin. Do akce zasáhne poprvé také Dominic Thiem.

UTS v Nice: Bez porážky zůstávají po dvou kolech Tsitsipas, Berrettini a Popyrin

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - Ve francouzském Nice dnes pokračoval Ultimate Tennis Showdown. Neporazitelnost si po druhém kole udrželi tři tenisté - Řek Stefanos Tsitsipas, Ital Matteo Berrettini a Australan Alexei Popyrin.

V Nice začal netradiční Ultimate Tennis Showdown. První výhru mají Tsitsipas či Berrettini

ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN - V Akademii Patricka Mouratogloua v Nice odstartoval další turnaj v rámci koronavirové pauzy. První výhry na akci s netradičními pravidly si do tabulky připsali Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini, Richard Gasquet, Feliciano López a Alexej Popyrin.

První exhibiční turnaj v Německu vyhrál Hanfmann, ve finále porazil Browna

V Německu se odehrál čtyřdenní exhibiční turnaj, který se konal bez diváků a za dodržení přísných hygienických pravidel. Byla to první akce od březnového přerušení sezony kvůli koronavirové pandemii. Miniturnaj pro osm tenistů vyhrál 143. hráč světa Yannick Hanfmann, jenž ve finále porazil Dustina Browna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist