Capdeville Paul

Capdeville Paul

41
muž
Chile
Datum nar.:
2. 4. 1983
Výška:
190 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 76.
čtyřhra: - / 147.

Nadal v Sao Paulu: Čtyřhru už vypouští, do dvouhry by nastoupit měl

Rafael Nadal zřejmě usoudil, že ještě ne stoprocentně vyléčené koleno začal příliš zatěžovat. Dnes v Sao Paulu tak oznámil, že ve čtyřhře po boku Argentince Nalbandiana už pokračovat nebude. Antukový turnaj ve dvouhře ale prý o nasazenou jedničku nepřijde.

Federer zajistil Švýcarsku udržení mezi daviscupovou elitou

Švýcarští tenisté se udrželi ve Světové skupině Davisova poháru. Nedostižné vedení 3:1 v zápase s Nizozemskem v Amsterodamu jim dnes zajistil první hráč světa Roger Federer, který porazil Robina Haaseho 6-1 6-4 a 6-4.

Querrey v Los Angeles vyhrál už 10. zápas v řadě

ATP LOS ANGELES - Sam Querrey už dva roky nehrál ve finále, cítí však, že by to tento týden mohl změnit v oblíbeném Los Angeles. Ve městě Hollywoodu triumfoval v letech 2009 a 2010 a po loňské absenci letos útočí na celkově 7. triumf na okruhu ATP. Na úvod smetl Nizozemce Sijslinga a v LA tak neprohrál už 10. utkání v řadě.

Američani v čele s Roddickem nezaváhali, čeká je Španělsko

DAVIS CUP - Tenisté Spojených států amerických na chilské antuce nezaváhali. Andy Roddick vyhrál i svůj druhý zápas ve dvouhře a poslal svou zemi do čtvrtfinále. V něm budou na domácí půdě hostit Španělsko, které by se mohlo opírat o Rafaela Nadala.

Nadal se vrátil hladkou výhrou, Španělé vedou 2-0

DAVIS CUP - Především španělští fanoušci Rafaela Nadala se dočkali návratu své modly na kurty v pravý čas. První hráč světa se poprvé od Australian Open představil v soutěžním utkání a hladkým vítězstvím nad Belgičanem Bemelmansem pomohl své zemi k vedení již 2-0 na zápasy. První bod získal Verdasco, který zaskočil za zraněného Ferrera.

Ivo Minář s Hájkem zničili Chilany a Češi jsou krůček od semifinále!

DAVIS CUP - Čeští tenisté vedou ve čtvrtfinále Davisova poháru v Chile i bez svých opor Berdycha a Štěpánka už 2-0! Úvodní dvouhru proti Massuovi fantasticky zvládl náhradník za zraněného Berdycha Ivo Minář, vedení pak ještě suveréněji navýšil Jan Hájek. Češi v šesti setech ztratili jen osm gamů a už zítra mohou slavit postup do semifinále.

Rozlosováno: Boj o semifinále zahájí Minář

Ivo Minář odstartuje boj českých tenistů o postup do semifinále Davis Cupu. Jeho soupeřem ve čtvrtfinálovém utkání proti Chile bude na půdě soupeře v pátek od 16:00 domácí jednička Nicolas Massu. Po nich se představí na antuce v Coquimbu Jan Hájek v souboji s Paulem Capdevillem. Rozhodl o tom dnešní los.

Santiago: Monaco je ve čtvrtfinále, Acasuso vzdal

ATP SANTIAGO - Čtvrteční program v Santiagu nabídl dva argentinské souboje. Ten první kvůli zranění nedohrál Jose Acasuso, naopak předloňský finalista Juan Monaco nezaváhal a po dvousetové výhře nad Chelou postoupil do čtvrtfinále.

Davyděnko i Verdasco v New Havenu postupují

ATP NEW HAVEN - Poslední turnaj před US Open zahájili výhrami oba hlavní favorité. Rus Davyděnko udolal dobře servírujícího Kendricka, Španěl Verdasco smetl Capdevillu. Vypadla už ale i řada nasazených hráčů: Robredo, Fish, Almagro nebo Chardy.

V Houstonu zbyl poslední nasazený hráč

Turnaj v Houstonu přišel o další dva z favoritů. Své souboje o třetí kolo nezvládli Rakušan Jürgen Melzer a Francouz Chardy. Ve hře už tak zbývá poslední nasazený hráč, Marcel Granollers ze Španělska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist