Daniel Marcos

Daniel Marcos

45
muž
Brazílie
Datum nar.:
4. 7. 1978
Výška:
180 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 56.
čtyřhra: - / 102.

Uragán Nadal sfoukl Daniela. Brazilec prohrál 11 gamů a vzdal

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Rafael Nadal vlétl do boje o čtvrtý grandslamový titul v řadě jako uragán. Nejlepší tenista světa v prvním kole Australian Open vyhrál jedenáct úvodních gamů, než Brazilec Marcos Daniel 'do ringu hodil ručník'. Jihoameričan, jenž Španělovu tempu nestíhal, vzdal kvůli zranění levého kolena.

Nadal vyhrává i na trávě, porazil 23. soupeře v řadě

Vítězná série staronové světové jedničky Rafaela Nadala neskončila ani na trávě. Čtyřiadvacetiletý Španěl porazil ve svém prvním duelu v londýnském Queen's Clubu brazilského soupeře Marcose Daniela hladce 6-2 6-2 a svou šňůru výher prodloužil už na 23 utkání.

Daniela vyšetřují kvůli potyčce s divačkou

Brazilský tenista Marcos Daniel se na Australian Open dostal do problémů, které by pro něj mohly skončit pokutou. Pořadatelé grandslamového turnaje vyšetřují jeho incident s divačkou, se kterou se údajně dostal do potyčky po své prohře s Kolumbijcem Alejandrem Fallou.

Beck ve Gstaadu premiérové semifinále zvládl

ATP GSTAAD - Německý tenista Andreas Beck na antuce ve Gstaadu vyhrál souboj tenistů, kteří poprvé nastoupili k semifinále turnaje ATP. Brazilce Marcose Daniela porazil 7-6 6-3 a o premiérový titul si v neděli zahraje s dalším Brazilcem Belluccim, jenž vyřadil turnajovou trojku Andrejeva.

Kiefer měl nakročeno do semifinále, ale zranil se

ATP GSTAAD - Turnaj ve švýcarském Gstaadu skončil pro německého tenistu zraněním. Ve čtvrtfinále s Brazilcem Belluccim sice vyhrál první set, zdravotní stav mu však další pokračování ve hře neumožnil. Z nasazených si tak o finále zahraje pouze trojka Andrejev.

Hanescu kvůli nemoci svůj jediný titul neobhájí. Končí i Wawrinka

ATP GSTAAD - Rumun Victor Hanescu loňské vítězství na turnaji ve švýcarském Gastaadu neobhájí. Utkání 2. kola s Francouzem Florentem Serrou vzdal poté, co prohrál první set 4-6. Překvapivě dohrál také nejvýše nasazený Stanislas Wawrinka, který podlehl Brazilci Belluccimu.

Minář proti Haneskovi neměl šanci

ATP GSTAAD - Pouhých 50 minut vzdoroval český tenista Ivo Minář na turnaji ve Gstaadu čtvrtému nasazenému Viktoru Haneskovi, než mu podlehl hladce dvakrát 2-6.

Dančeviče čeká v Indianapolisu velká odveta s Tursunovem

ATP INDIANAPOLIS - Nejvýše nasazený Rus Dmitrij Tursunov pokračuje v Indianapolisu na cestě za obhájením loňského finále. Brazilce Daniela porazil dvakrát 6-3 a o semifinále si zahraje s Frankem Dančevičem. Kanaďanem, kterého před dvěma lety na stejném místě porazil ve finále.

Nadal má v Paříži rekord. Vyhrál 29. zápas v řadě

Rafael Nadal dnes sice na French Open třikrát ztratil vlastní servis, ale na pařížské antuce nadále zůstává neporažen. Španělský tenista porazil v prvním kole Roland Garros Brazilce Marcose Daniela a zahájil tak cestu za pátým pařížským titulem. Bez ztráty setu odstartoval i Roger Federer.

2. den na French Open: Vstup do turnaje čeká šest Čechů

V pondělí zasáhne do hry na Roland Garros šest českých tenistů. K úvodnímu utkání na pařížském grandslamu nastoupí devatenáctý nasazený Tomáš Berdych, Lucie Šafářová, Jan Vaněk, Lucie Hradecká, Barbora Záhlavová Strýcová a Ivo Minář.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist