Djokovic Djordje

Djokovic Djordje

28
muž
Srbsko
Datum nar.:
17. 7. 1995
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1463.
čtyřhra: - / 559.

Hvězdní tenisté a jejich méně slavní sourozenci. Kdo trénoval na Spartě a kdo sbíral grandslamy?

Novak Djokovič, Matteo Berretini, Stefanos Tsitsipas... Tato jména zná celý tenisový svět. A po právu. Ale ne každý ví, že tyto hvězdy mají méně slavné sourozence. Na TenisPortálu jsme si na podobné případy lehce posvítili - někdy jsou bratři a sestry známější, někdy zase méně.

Došlo na nejhorší scénář, řekl bratr Djokoviče a ředitel Adria Tour

Djordje Djokovič, bratr světové jedničky Novaka Djokoviče a ředitel Adria Tour, řekl médiím, že během balkánské série exhibičních turnajů došlo na vůbec nejhorší možný scénář. Během akcí v srbském Bělehradu a chorvatském Zadaru se novým typem koronaviru nakazilo celkem šest lidí, z toho tři tenisté.

Djokovič prodloužil v Pekingu vítěznou sérii, vyhrál 25. zápas v řadě

Hladkým vítězstvím nad Simonem Bolellim vstoupil do turnaje v Pekingu jeho největší favorit Novak Djokovič. Srbský tenista, který startuje poprvé od vítězného US Open, dnes deklasoval Itala dvakrát 6-1 a protáhl svou sérii výher v čínské metropoli už na 25 zápasů.

Djordje Djokovič: Nejsem Novakova kopie

Údery má jako on, vlasy také, v tváři ho nezapře. Djordje Djokovič (16) má sen, že jednou dosáhne stejných úspěchů jako bratr Novak. A protože si zamiloval Prahu, udělal si z ní jednu z tréninkových základen.

Djokovič: Bratři to nemají jednoduché

Když vyrůstáte ve stínu slavnějšího sourozence, může se stát, že z něj nikdy nevystoupíte. Své o tom určitě vědí oba bratři Novaka Djokoviče, kteří své životy rovněž spojili s tenisem. Díky tomu jsou silnější a vědí, že s tím musí bojovat, říká nejznámějšího z klanu Djokovičů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist