Dokic Jelena

Dokic Jelena

41
žena
Austrálie
Datum nar.:
12. 4. 1983
Výška:
175 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 10.

Dokicová přiznala, že po rozchodu pomýšlela na sebevraždu

Bývalá australská tenistka Jelena Dokicová přiznala, že v dubnu málem spáchala sebevraždu. O ukončení života prý vážně uvažovala po rozchodu s dlouholetým partnerem a o svou zkušenost se rozhodla na sociálních sítích podělit, aby podpořila ty, kteří se s podobnými problémy potýkají.

Hrůzný příběh. Otec mě mlátil, nadával mi, svěřila se Dokičová v knize

Bývalá světová čtyřka a semifinalistka nejslavnějšího turnaje světa Jelena Dokičová promluvila před vydáním své knihy s názvem Nezničitelná (v originále Unbreakable) o šílenostech, jimiž si musela v mládí projít. Její otec a bývalý kouč Damir Dokič ji měl údajně mlátit, sprostě nadávat, a to je jen slabý výčet událostí, které musela nyní čtyřiatřicetiletá Australanka s jugoslávskými kořeny přetrpět.

Dokičová se vrátila na kurty, boj o Australian Open prohrála

Jelena Dokičová zahájila svůj pokus o návrat na okruh WTA po téměř dvouleté pauze porážkou. Bývalá světová čtyřka podlehla v australské kvalifikaci o divokou kartu na Australian Open Jarmile Gajdošové ve dvou setech.

Dokičová trénuje v Melbourne. Vrátí se po dvou letech na okruh?

Bývalá čtvrtá hráčka světového žebříčku Jelena Dokicová plánuje podle australského listu Daily Telegraph comeback. Třicetiletá tenistka, jejíž kariéru brzdila zranění a rodinné problémy s impulzivním otcem Damirem, hrála naposledy loni na jaře.

Kuala Lumpur: Dokicová vykročila za obhajobou, sestry Plíškovy prošly kvalifikací

WTA KUALA LUMPUR - Australanka Jelena Dokicová v Kuala Lumpur úspěšně zahájila cestu za obhájením loňského titulu, když smetla talentovanou Francouzku Mladenovicovou. Do hlavní soutěže se z kvalifikace dostaly české tenistky Karolína a Kristýna Plíškovy.

Birnerová nestačila na devatenáctiletou Španělku, v Bógotě se nedaří ani favoritkám

WTA BÓGOTA - Eva Birnerová skončila na antukovém turnaji v Bógotě ve druhém kole na raketě devatenáctileté Španělky Lary Arruabarrenaové. V Kolumbii se nedaří ani nasazeným hráčkám, z nich se v soutěži udržely již jen dvě. Naopak cenné skalpy si připisují náctileté - postupují třeba Argentinka Ormaecheaová či Maďarka Babosová.

Šafářová v Sydney znovu porazila Ivanovičovou, dnes bez ztráty podání

WTA SYDNEY - Lucie Šafářová měla v Sydney možnost celou silně obsazenou soutěž zahajovat a na druhém turnaji sezony si trochu překvapivě připsala první výhru. Česká tenistka v Austrálii získala cenný skalp bývalé světové jedničky a vítězky French Open Any Ivanovičové.

Dokičová se po osmi letech usmířila s otcem

Jelena Dokičová se usmířila se svým otcem Damirem. Australská hráčka se srbskými kořeny se s rodičem a trenérem v jedné osobě rozešla před osmi lety po řadě ostudných afér, které rodinu tehdejší nadějné hráčky a bývalé čtyřky světového žebříčku provázely.

Peerová nepřesvědčila, černou sérii ale ukončila

Bývalá jedenáctá hráčka světa Shahar Peerová se po více než dvou měsících konečně dočkala vítězství. Izraelská tenistka, která antukovou sezonu ukončila třemi porážkami v řadě a která nevyhrála ani na trávě, si na úvod turnaje ve Washingtonu poradila s Japonkou Fudaovou.

Favoritky postupují: Venus s přehledem, Zvonarevová ztratila set

Vítězně vstoupily do letošního Wimbledonu dvě z největších kandidátek na grandslamový titul. Pětinásobná vítězka z All England Clubu Venus Williamsová si hladce poradila s Akgul Amanmuradovou; loňská finalistka Věra Zvonarevová sice proti Američance Riskeové ztratila úvodní set, zápas ale otočila a rovněž postoupila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist