Erlich Jonathan

Erlich Jonathan

46
muž
Izrael
Datum nar.:
4. 5. 1977
Výška:
175 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 292.
čtyřhra: - / 5.

Češi zvládli baráž Davis Cupu v Izraeli. O postupu rozhodl Lehečka

DAVIS CUP - Čeští tenisté zvítězili v baráži Davisova poháru v Izraeli 3-1. Rozhodující třetí bod získal Jiří Lehečka, který otočil zápas s Edanem Lešemem a po více než dvou hodinách vyhrál 4-6 6-0 7-5. Svěřenci kapitána Jaroslava Navrátila se zachránili v elitní společnosti a budou hrát kvalifikaci o účast na finálovém turnaji v příštím roce.

Jasná záležitost? Daviscupovému týmu stojí v cestě Izrael, který táhne hrající kapitán

Tenisový Davis Cup se už potřetí hraje v novém formátu. Mírně ztratil své staré kouzlo, účast mezi nejlepšími 16 týmy světa je ale stále prestižní. Český tým letos mezi vyvolenými chybí, návrat si ovšem může brzy vybojovat. Prvním úkolem bude v pátek a v sobotu postoupit z baráže do kvalifikace Světové skupiny, tedy porazit Izrael v jeho domácím prostředí.

Veselý s Pavláskem vyhráli i čtyřhru a poslali Čechy do baráže

DAVIS CUP - Jiří Veselý a Adam Pavlásek po pátečních dvouhrách zvládli proti Izraelcům i dnešní čtyřhru. Jonathana Erlicha a Yshaie Oliela zdolali 2-1 na sety a poslali tak české tenistky do zářijové baráže o návrat mezi daviscupovou elitu.

Raonic poslal domů i Rosola. Štěpánek titul ve čtyřhře neobhájí

AUSTRALIAN OPEN muži - Lukáš Rosol se ve druhém kole Australian Open o překvapení nepostaral. S třináctým nasazeným Kanaďanem Milosem Raonicem dokázal držet krok jen v úvodní sadě, aby nakonec prohrál 0-3 na sety. Soutěž deblistů opustili překvapivě už v prvním kole úřadující šampioni Radek Štěpánek s Leanderem Paesem.

Češi budou hrát o titul ve Španělsku

Soupeřem českých tenistů ve finále Davisova poháru budou Španělé. Obhájcům titulu zajistili rozhodující třetí bod v duelu s Izraelem Feliciano Lopez a Tommy Robredo, kteří v dnešní čtyřhře porazili na antuce v Marbelle 7-6 6-7 6-4 6-2 dvojici Jonathan Erlich a Andy Ram.

Preview: Izrael věří v další zázrak proti oslabeným Španělům

Absence zraněných Rafaela Nadala a Fernanda Verdaska chtějí využít izraelští tenisté k senzaci a v semifinále Davisova poháru proti Španělům v Murcíi věří v možný postup. Vítěz víkendového utkání se ve finále střetne s českým, nebo chorvatským týmem.

Postup v Davis Cupu? Pro Izraelce víc než grandslamový titul

Izrael oslavuje nové tenisové hrdiny. "Senzační! Ohromující!" píšou noviny po sobotní výhře ve čtyřhře, která týmu zajistila vedení 3:0 na Ruskem a historicky první postup izraelských tenistů do semifinále Davisova poháru.

Izrael je senzačním semifinalistou. Vyřadil Rusko

DAVIS CUP - Izraelští tenisté poprvé v historii postoupili do semifinále Davisova poháru. Rozhodující třetí bod v duelu s Ruskem jim v dnešní čtyřhře v Tel Avivu zajistila dvojice Jonathan Erlich a Andy Ram, která porazila Igora Kunicyna a Marata Safina 6-3 6-4 6-7 4-6 6-4.

Titul ve čtyřhře pro Izraelce Erlicha s Ramem

Vítězové Australian Open, Izraelci Jonathan Erlich s Andym Ramem, letos získali druhý titul na prestižním podniku. V Kalifornii na Pacific Life Open stejně jako na úvodním grandslamu roku neztratili ani set a prokazují letos skvělou formu. V Indian Wells si ve finále poradili s kanadsko-srbským duem Nestor/Zimonjič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist