Gabashvili Teimuraz

Gabashvili Teimuraz

38
muž
Rusko
Datum nar.:
23. 5. 1985
Výška:
188 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1442. / 43.
čtyřhra: 832. / 101.

Kopřiva začal vítězně i v Brazílii. V Campinasu postoupil přes Gabašviliho

CHALLENGER CAMPINAS - Vít Kopřiva i na třetím challengeru v Jižní Americe prošel prvním kolem. V brazilském Campinasu 23letý Čech začal skalpem Rusa Tejmuraze Gabašviliho, nad kterým vedl 7-5 a 5-3 ve chvíli, kdy soupeř vzdal.

Gengel na challengeru na Žižkově vyřadil Gabašviliho. Vyhráli i Macháč, Kolář, Vrbenský a Rosol

CHALLENGER PRAHA - Na antukových kurtech TJ Spoje v Praze na Žižkově dnes pokračoval druhý ze série čtyř letních challengerů na území Česka. Prvním kolem prošlo šest ze sedmi domácích hráčů, když na včerejší postup Jonáše Forejtka navázali Marek Gengel, který vyřadil Rusa Tejmuraze Gabašviliho, Tomáš Macháč, Zdeněk Kolář, Michael Vrbenský a Lukáš Rosol..

Veselý na challengeru v Pau prohrál semifinálovou bitvu s Janowiczem

CHALLENGER PAU - Jiří Veselý v semifinále halového challengeru ve francouzském Pau podlehl po dvou a půl hodinách boje Jerzymu Janowiczovi, když v rozhodujícím tie-breaku neudržel vedení 5-2. Polák, jenž hraje teprve třetí turnaj po více než dvouleté pauze, si o titul zahraje s Lotyšem Gulbisem.

Veselý v Pau vyřadil juniorského šampiona z Melbourne. O finále se utká s Janowiczem

CHALLENGER PAU - Jiří Veselý na challengeru ve francouzském Pau zdolal v souboji dvou bývalých vítězů juniorky Australian Open dvakrát 7-6 domácí osmnáctiletou naději Harolda Mayota a postoupil do semifinále. V něm se nejvýše nasazený Čech střetne s Polákem Jerzym Janowiczem.

Veselý otočil zápas s Gabašvilim, čeká ho Djokovič

Jiří Veselý si poprvé v kariéře zahraje s nejlepším tenistou světa Novakem Djokovičem. Český tenista se s ním utká ve druhém kole turnaje v Monte Carlu, kde dnes udolal Rusa Gabašviliho po setech 3-6 7-5 a 7-5.

Marseille: Obhájce titulu Simon neproměnil mečboly. Berdycha vyzve Zverev

ATP MARSEILLE - Pořadatelé halového turnaje v Marseille dnes přišli o oba loňské finalisty. Obhájce titulu Gilles Simon v prvním kole nevyužil tři mečboly proti Rusovi Tejmurazi Gabašvilimu a Gaël Monfils se kvůli zranění odhlásil. Svého prvního soupeře už zná Tomáš Berdych, kterého vyzve německý mladík Alexander Zverev.

Murray ve Washingtonu prohrál s Gabašvilim

ATP WASHINGTON - Andymu Murray začátek přípravy na US Open nevyšel. Britský favorit ve Washingtonu nepotvrdil roli nasazené jedničky a hned ve svém úvodním utkání vypadl s Rusem Tejmurazem Gabašvilim.

Berdych v Paříži dohrál, nestačil na Tsongu

Tomáš Berdych skončil na French Open v osmifinále. Český tenista dnes v deštivé Paříži prohrál s domácím Jo-Wilfriedem Tsongou po setech 3-6 2-6 7-6 a 3-6 a po turnaji přijde o čtvrté místo ve světovém žebříčku, na které se poprvé v kariéře dostal týden před Roland Garros.

Berdych si poradil s Pairem, Rosol na osmifinále znovu nedosáhl

Tomáš Berdych v Paříži potvrdil roli favorita proti domácímu Benoitu Pairemu a postoupil mezi šestnáctku nejlepších. Naopak Lukáš Rosol se znovu neprobojoval do svého prvního grandslamového osmifinále, když po hodině a čtyřiceti minutách prohrál třikrát 4-6 s Rusem gabašvilim.

6. den na Roland Garros: Rosol bude hrát o první osmifinále, do akce zasáhnou i Berdych a Šafářová

Do třetího kola French Open se dostali celkem čtyři čeští tenisté a tři z nich dnes zabojujou o postup mezi šestnáctku nejlepších. O první grandslamové osmifinále si zahraje Lukáš Rosol, roli papírového favorita budou chtít potvrdit Berdych proti domácímu Pairemu a Šafářová proti Němce Lisické.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist