Herbert Pierre-Hugues

Herbert Pierre-Hugues

33
muž
Francie
Datum nar.:
18. 3. 1991
Výška:
188 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 143. / 36.
čtyřhra: 77. / 2.

Tsonga se po půl roce vrátil na okruh ATP, v Montpellier slaví první výhru po 11 měsících

ATP MONTPELLIER - Jo-Wilfried Tsonga se dnes po půl roce objevil na turnaji ATP a na domácí půdě v Montpellier hned ukončil 11 měsíců dlouhé čekání na vítězství. Francouzský šampion z roku 2019, který od loňského Wimbledonu léčil zranění nohy, porazil Poláka Kacpera Żuka.

Očkovat se nenechá a do Austrálie neodletí. Herbert bude hrát na evropských challengerech

Francouzský tenista Pierre-Hugues Herbert nebude kvůli chybějícímu očkování proti koronaviru startovat na Australian Open, kde předloni získal jeden ze svých pěti grandslamových titulů ve čtyřhře. Bez očkování nemohou tenisté v Melbourne hrát.

Česko - Francie 1-2: Debutant Macháč porazil Gasqueta, Francouzi obrat dokonali ve čtyřhře

DAVIS CUP - Čeští tenisté prohráli v prvním utkání skupiny C finálového turnaje Davisova poháru s Francií 1:2 na zápasy. Úvodní bod v Innsbrucku získal Tomáš Macháč, jenž ve svém premiérovém vystoupení v soutěži porazil 7-6 6-2 bývalou světovou sedmičku Richarda Gasqueta. Jiří Veselý pak ale neudržel vedení proti Adrianu Mannarinovi a Macháč s Jiřím Lehečkou ve čtyřhře neuspěli proti vítězům Turnaje mistrů.

Herbert s Mahutem po dvou letech ovládli Turnaj mistrů ve čtyřhře

TURNAJ MISTRŮ - Pierre-Hugues Herbert a Nicolas Mahut znovu po dvou letech vyhráli Turnaj mistrů. V dnešním finále v Turíně francouzští tenisté přehráli 6-4 7-6(0) Američana Rajeeva Rama s Britem Joem Salisburym a oplatili jim porážku ze skupiny.

Ram se Salisburym porazili Mektiče s Pavičem a jsou ve finále Turnaje mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Vítězové letošního US Open Rajeev Ram a Joe Salisbury v Turíně porazili 4-6 7-6 10-4 nejvýše nasazené Chorvaty Nikolu Mektiče s Matem Pavičem a poprvé postoupili do finále Turnaje mistrů. V něm americko-britská dvojice narazí na francouzské šampiony z roku 2019 Pierrea-Huguese Herberta s Nicolasem Mahutem.

Herbert s Mahutem podruhé vyhráli domácí Roland Garros a mají 5. grandslamový titul

FRENCH OPEN - Pierre-Hugues Herbert a Nicolas Mahut získali pátý grandslamový titul. Po třech letech ovládli domácí French Open, když ve finále zdolali 4-6 7-6 6-4 kazašský pár Alexander Bublik a Andrej Golubjev.

Krejčíková je po senzačním finále poprvé v Top 50, Medveděv narušil nadvládu Big Four

Barbora Krejčíková je po senzačním finále na akci WTA 1000 v Dubaji na 38. místě a poprvé v kariéře figuruje v Top 50 žebříčku WTA. Daniil Medveděv, který včera triumfoval v Marseille, se stal prvním hráčem od července 2005, jenž dokázal na prvních dvou místech mužského žebříčku narušit nadvládu Big Four. Ruský tenista na druhé příčce vystřídal Rafaela Nadala a před ním už je jen světová jednička Novak Djokovič.

Medveděv zdolal nepříjemného soka Herberta a v Marseille si došel pro 10. titul

ATP MARSEILLE - Daniil Medveděv vyhrál halový turnaj ATP 250 v Marseille. Ve finále 25letý Rus zdolal ve třech setech domácího Pierrea-Huguese Herberta, s nímž si vyrovnal vzájemnou bilanci, a získal jubilejní 10. titul. Naopak Francouz prohrál i své čtvrté finále.

Herbert v Marseille postoupil počtvrté do finále, o první titul si zahraje s Medveděvem

ATP MARSEILLE - 29letý Francouz Pierre-Hugues Herbert na domácím halovém turnaji ATP 250 v Marseille přehrál nasazeného krajana Uga Humberta a počtvrté v kariéře postoupil do finále. O premiérový singlový titul si bývalý nejlepší deblista světa zahraje se světovou trojkou Rusem Daniilem Medveděvem, kterého už dvakrát porazil.

Herbert v Marseille vyřadil dvojnásobného obhájce titulu Tsitsipase

ATP MARSEILLE - Pierre-Hugues Herbert vyhrál se Stefanosem Tsitsipasem i druhý vzájemný duel. Dnes na domácím halovém turnaji v Marseille zdolal dvojnásobného obhájce titulu 6-7 6-4 6-2, připsal si nejcennější skalp a poprvé od června 2019 postoupil do semifinále. V něm nechybí nejvýše nasazený Rus Daniil Medveděv, který si poradil s italským mladíkem Jannikem Sinnerem a pokračuje bez ztráty setu i servisu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist