Kafelnikov Yevgeny

Kafelnikov Yevgeny

50
muž
Rusko
Datum nar.:
18. 2. 1974
Výška:
191 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 4.

VIDEO: Mistr imitátor napodobuje Agassiho, Safina či Kuertena

Krátce po videu s dokonalým napodobováním devíti tenistů současnosti či nedávné minulosti zveřejnil Španěl Andres Carrasco další povedenou kompilaci imitací. Tentokrát se zaměřil na šest hráčů, kteří sice už pár let na profi okruhu nepůsobí, ale do paměti fanoušků se kromě úspěchů vryli také svým výrazným stylem hry, nezaměnitelnými pohyby, rituály či zvukovým doprovodem úderů.

Do Síně slávy budou uvedeni Na Li, Pierceová a Kafelnikov

Dvojnásobná grandslamová vítězka Na Li byla jako první hráčka z Asie zvolena do tenisové Síně slávy. Společně s první čínskou globální hvězdou budou do elitní společnosti uvedeni další dvojnásobní grandslamoví šampioni Mary Pierceová z Francie a Rus Jevgenij Kafelnikov.

Šarapovová musí podle Kafelnikova nést následky. Navrátilová se Rusky zastává

Velký humbuk udělalo dnešní prohlášení ruské tenistky Marie Šarapovové o pozitivním testu na doping ve světě tenisu. Ruska ho rozdělila na několik táborů. Jedni se hříšnice zastávají, druzí ji nekompromisně odsuzují a jiní s rozpaky váhají, zda je pro její hrubou nepozornost omluva.

Do tenisové Síně slávy kandidují Mauresmová či Kafelnikov

Bývalé světové jedničky Amélie Mauresmová a Jevgenij Kafelnikov a další grandslamovi šampioni Mary Pierceová a Sergi Bruguera jsou navrženi do tenisové Síně slávy. O přijetí nových členů rozhodne několikaměsíční hlasování novinářů. Slavnostní ceremoniál v americkém Newportu se uskuteční příští rok 18. července.

Srichaphan vymění raketu za hole, chce být profesionálním golfistou

V profesionálním tenisu patřil mezi desítku nejlepších hráčů na světě a vyhrál pět turnajů ATP. Nyní se Thajec Paradorn Srichaphan chce podobně prosadit v golfu. Vzorem mu jsou bývalí kolegové Rus Kafelnikov či Australan Scott Draper.

Kafelnikov chce hrát na OH golf za Ukrajinu

Olympijský vítěz a bývalý první tenista světa Jevgenij Kafelnikov má v plánu startovat za čtyři roky v Riu de Janeiro znovu pod pěti kruhy, ovšem jako golfista. Nikoli však v barvách rodného Ruska, ale chystá se reprezentovat Ukrajinu.

Kuerten a Kafelnikov mají šanci dostat se do Síně slávy

Dva bývalí nejlepší hráči světa Gustavo Kuerten a Jevgenij Kafelnikov mohou být novými přírůstky v Mezinárodní tenisové Síni slávy. Oba figurují mezi nominovanými pro přijetí dalších členů, které se uskuteční příští rok.

Kafelnikov chce hrát na olympiádě. Tentokrát golf

Před jedenácti lety si z olympijských her v Sydney odvezl zlato za výhru ve dvouhře mužů a ve svých 37 letech plánuje další olympijskou účast. V roce 2016 chce bývalý nejlepší tenista světa Jevgenij Kafelnikov startovat v Rio de Janeiru v soutěži golfistů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist