Kendrick Robert

Kendrick Robert

44
muž
USA
Datum nar.:
15. 11. 1979
Výška:
191 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 69.
čtyřhra: - / 77.

Kendrickův trest za doping snížen, US Open ale Američan nestihne

Sportovní arbitrážní soud (CAS) snížil americkému tenistovi Robertu Kendrickovi roční trest za doping na osm měsíců. Jednatřicetiletý hráč žádal, aby mu byl distanc zkrácen na tři měsíce a stihl závěrečný grandslam sezony US Open. Po dnešním rozhodnutí CAS mu však trest vyprší 21. ledna příštího roku, takže nebude moci startovat ani na Australian Open, které začíná o pět dnů dříve.

Dopingový hříšník Kendrick se odvolal, chce kratší trest

Americký tenista Robert Kendrick se odvolal proti ročnímu trestu za doping. Jednatřicetiletý hráč měl letos na French Open v těle stimulant methylhexanamin a zákaz startů mu vyprší 21. května 2012. Jeho právníci ale žádají zkrácení trestu na tři měsíce, aby tenista stihl grandslamový US Open.

Kendrick si rok nezahraje, měl pozitivní dopingový test

Americký tenista Robert Kendrick dostal od Mezinárodní tenisové federace (ITF) roční zákaz činnosti za pozitivní dopingový test na grandslamovém French Open. Jednatřicetiletý hráč měl 22. května v těle zakázaný stimulant methylhexanamin.

Roddick udolal Hewitta pošesté v řadě. S Del Potrem se utká o 50. finále

ATP MEMPHIS - Andy Roddick už v šestém vzájemném souboj v řadě dokázal přemoct Lleytona Hewitta. Američan v Memphisu vyhrál souboj bývalých světových jedniček ve třech setech a v sobotu si proti Del Potrovi zahraje o jubilejní 50. finále.

Suverénní Berdych je ve čtvrtfinále

Tomáš Berdych se v indickém Čennaí přiblížil svému prvnímu titulu po více než roce a půl. Nejvýše nasazený hráč turnaje si po včerejším hladkém úvodním vítězství připsal další bezproblémovou výhru, tentokrát proti Chorvatu Dodigovi, a postoupil mezi nejlepších osm.

Baghdatis s Clementem budou hrát o první letošní semifinále

ATP STOCKHOLM - Kariéru Marcose Baghdatise neustále brzdí různá zranění. I proto si letos na okruhu ATP ještě ani jednou nezahrál v semifinále. Po dnešní výhře nad Kendrickem to může změnit ve Stockholmu, kde postoupil už mezi nejlepší osmičku.

Davyděnko i Verdasco v New Havenu postupují

ATP NEW HAVEN - Poslední turnaj před US Open zahájili výhrami oba hlavní favorité. Rus Davyděnko udolal dobře servírujícího Kendricka, Španěl Verdasco smetl Capdevillu. Vypadla už ale i řada nasazených hráčů: Robredo, Fish, Almagro nebo Chardy.

Benešová v New Havenu postoupila do druhého kola

WTA/ATP NEW HAVEN - Iveta Benešová si v zámoří připsala první vítězství před letošním US Open. V New Havenu otočila zápas s Američanku uzbeckého původu Lepchenkovou a ve druhém kole se může utkat s Pennettaovou.

Fish přežil mečboly a postoupil do čtvrtfinále

ATP LOS ANGELES - Mardy Fish v Los Angeles utekl 'hrobníkovi z lopaty'. V utkání druhého kola s Chrisem Guccionem totiž čelil hned třem brejkbolům. Nakonec utkání dotáhl do třetího setu a jediným brejkem rozhodl o svém postupu.

Safin se v LA rozehřál exhibicí se Samprasem

ATP LOS ANGELES - V Los Angeles byl včera rozehrán turnaj kategorie ATP 250. První hrací den však patřil hlavně exhibici, ve které se v repríze devět let starého finále z US Open představil Pete Sampras s Maratem Safinem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist