Kiefer Nicolas

Kiefer Nicolas

46
muž
Německo
Datum nar.:
5. 7. 1977
Výška:
182 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 58.

Kiefer končí. Chce se věnovat rodině

Německý tenista Nicolas Kiefer oficiálně oznámil konec své kariéry. Třiatřicetiletý hráč se na okruhu ATP objevil naposledy koncem června, kdy vypadl v prvním kole Wimbledonu. V srpnu se stal otcem dcery Emilienne, což jeho rozhodnutí skončit uspíšilo.

Štěpánek návrat na okruh ATP odložil. Vyhráli Federer i Davyděnko

ATP HALLE - Český daviscupový reprezentant Radek Štěpánek měl pokračovat po svém návratu na kurty tento týden v Halle, kde si chtěl vyzkoušet travnatý povrch před blížícím se Wimbledonem. Organizátorům se ale na poslední chvíli omluvil a jeho místo v pavouku zaujal Ruben Bemelmans z Belgie.

Simon v Lyonu nezaváhal. Dva Francouzi jsou už ve čtvrtfinále

ATP LYON - Šest Francouzů v šesti zápasech nastoupilo ve středu na turnaji v Lyonu a úspěšnost měli více než padesátiprocentní. První kolo zvládli všichni nasazení domácí tenisté včetně dvojky Gillesa Simona.

Berdych zvládl roli favorita a bude hrát s Gonzalezem

US OPEN MUŽI - Tomáš Berdych napodobil svého daviscupového kolegu Radka Štěpánka a rovněž postoupil do třetího kola US Open. Sedmnáctý nasazený Čech dnes porazil nepříliš známého argentinského kvalifikanta Horacia Zeballose po setech 6-3 6-7 7-6 6-2 a přešel druhé kolo na newyorském grandslamu popáté z posledních šesti ročníků.

Kiefer měl nakročeno do semifinále, ale zranil se

ATP GSTAAD - Turnaj ve švýcarském Gstaadu skončil pro německého tenistu zraněním. Ve čtvrtfinále s Brazilcem Belluccim sice vyhrál první set, zdravotní stav mu však další pokračování ve hře neumožnil. Z nasazených si tak o finále zahraje pouze trojka Andrejev.

Hanescu kvůli nemoci svůj jediný titul neobhájí. Končí i Wawrinka

ATP GSTAAD - Rumun Victor Hanescu loňské vítězství na turnaji ve švýcarském Gastaadu neobhájí. Utkání 2. kola s Francouzem Florentem Serrou vzdal poté, co prohrál první set 4-6. Překvapivě dohrál také nejvýše nasazený Stanislas Wawrinka, který podlehl Brazilci Belluccimu.

Hanescu si ve Stuttgartu zahraje o druhý titul

ATP STUTTGART - Rumunský tenista Victor Hanescu se stal prvním finalistou turnaje ve Stuttgartu, když ve třech setech porazil Itala Fogniniho. O svůj druhý titul si zahraje s Francouzem Chardym, který na premiérový titul zatím čeká.

Berdych s Minářem prohráli své souboje s Němci

Na turnaji ve Stuttgartu skončili v úvodním kole dva čeští tenisté, kteří se představili o víkendu v Ostravě ve vítězném utkání čtvrtfinále proti Argentině. Ivo Minář nejprve prohrál s domácím Rainerem Schüttlerem po setech 6:2, 6:7 a 4:6 a na německého soupeře poté nestačil ani Tomáš Berdych, který Nicolasi Kieferovi podlehl dvakrát 3:6.

Djokovič po bitvě postupuje

Favoritům se na turnaji v německém Halle zatím nedaří a málem to potvrdil i Novak Djokovič. Druhý nasazený utekl hrobníkovi z lopaty, když otočil zápas s Francouzem Serrou ze stavu 5-7 2-5 a 0:40 na gamy. Více než dvouhodinové drama nakonec pro sebe získal srbský tenista po setech 5-7, 7-5 a 6-1. V dalším kole čeká na rodáka z Bělehradu Rakušan Melzer.

Minář vypadl v Mnichově v prvním kole

ATP MNICHOV - Český tenista Ivo Minář v Mnichově neukončil tři měsíce dlouhé čekání na vítězství na turnaji ATP. Vítěz nedávného challengeru v Sofii se s bavorskou metropolí rozloučil v prvním kole. V něm nestačil na Rusa Michaila Južného, kterému podlehl po setech 3-6 a 6-7.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist