Kudla Denis

Kudla Denis

31
muž
USA
Datum nar.:
17. 8. 1992
Výška:
180 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 162. / 53.
čtyřhra: 181. / 114.

Favorit Tiafoe v Dallasu bavil diváky. Do turnaje vstoupil skvělými údery a výhrou nad Michelsenem

ATP DALLAS - Favorit Frances Tiafoe (26) úspěšně vstoupil do domácího halového turnaje v Dallasu. Nejvýše nasazený Američan si po obratu prvního setu ze stavu 2:4 poradil ve dvou setech s krajanem Alexem Michelsenem (19), když fanouškům v Texasu předvedl řadu exhibičních momentů. Další jednoznačnou výhru si připsal Australan Jordan Thompson (29).

Paul i Fritz zvládli vstup do domácího turnaje v Delray Beach

ATP DELRAY BEACH - Tommy Paul v domovském Delray Beach zvládl vstup do svého prvního turnaje jako hráč Top 20. Semifinalista letošního Australian Open si poradil s krajanem Denisem Kudlou a postoupil do čtvrtfinále. V něm nechybí ani nejvýše nasazený Taylor Fritz, jenž postoupil přes Ekvádorce Emilia Gómeze.

Borges v Delray Beach porazil Johnsona podruhé během dvou dnů

ATP DELRAY BEACH - Nuno Borges v Delray Beach podruhé během dvou dnů porazil Steva Johnsona. Po nedělním úspěchu v kvalifikaci si s domácím lucky loserem poradil i na úvod hlavní soutěže a vyrovnal své maximum na okruhu ATP. Úspěšné odvety se v pondělí dočkali bývalý finalista Japonec Jošihito Nišioka, který se pomstil za loňské vyřazení Němci Oscaru Ottemu, a domácí Denis Kudla, jenž oplatil týden starou porážku Australanu Jordanu Thompsonovi.

Nebezpečný 'travař' Berrettini v Queen's Clubu otočil bitvu s Kudlou

ATP QUEEN'S CLUB - Matteo Berrettini v Queen's Clubu zdolal po bezmála třech hodinách boje Denise Kudlu a na trávě vyhrál i šestý letošní zápas. O semifinále si italský obhájce titulu zahraje s dalším Američanem Tommy Paulem, jenž vyřadil Stana Wawrinku.

Kokkinakis vyhrál další bitvu a vyrovnal své maximum na Masters. Čeká ho Zverev

ATP MIAMI - Australan Thanasi Kokkinakis v Miami dva dny po přežití mečbolu proti Schwartzmanovi zdolal po bezmála tříhodinové bitvě i devět zápasů neporaženého Američana Denise Kudlu. Podruhé v kariéře tak postoupil do osmifinále turnaje Masters 1000, v němž vyzve Alexandera Zvereva. Mezi šestnáctkou nejlepších je i další Australan Nick Kyrgios, kterého v boji o čtvrtfinále čeká rovněž bývalý finalista Ital Jannik Sinner. Ten přežil pět mečbolů proti Carreñovi.

Čorič v Miami porazil Verdasca a po roce se raduje z vítězství

ATP MIAMI - Bývalý 12. hráč světa Borna Čorič si připsal první výhru od loňského března. 25letý Chorvat, který se před dvěma týdny vrátil po roční pauze zaviněné zraněním ramena, v Miami porazil 6-4 7-5 španělského veterána Fernanda Verdasca. Ve druhém kole dvojnásobný čtvrtfinalista vyzve druhého nasazeného Němce Alexandera Zvereva (h2h 3-2).

Murray v San Diegu porazil náhradníka Kudlu. Znovu mohu porážet ty nejlepší, věří si Brit

ATP SAN DIEGO - K očekávanému souboji bývalých hráčů Top 10 v prvním kole turnaje ATP 250 v San Diegu nedošlo, neboť Kei Nišikori kvůli bolestem zad nenastoupil. Brit Andy Murray tak čelil domácímu lucky loserovi Denisi Kudlovi, s nímž si poradil hladce ve dvou setech a mohl si pochvaloval nárůst sebevědomí. O čtvrtfinále se utká s druhým nasazeným Norem Casperem Ruudem.

Trápící se Kokkinakis v Los Cabos nevyužil mečbol proti Kudlovi

ATP LOS CABOS - Thanasi Kokkinakis v Los Cabos čtvrtfinále z roku 2019 neobhájí. 25letý Australan, který si před čtyřmi lety v Mexiku zahrál své jediné finále na okruhu ATP, v prvním kole podlehl po nevyužití mečbolu a více než hodinách boje 6-4 6-7 6-7 Američanu Denisi Kudlovi.

Djokovič má jako první v historii 75 vítězství na každém z grandslamů

WIMVLEDON - Novak Djokovič překonal třetí ze sedmi překážek na cestě za rekordním 20. grandslamovým titulem. Pětinásobný šampion dnes ve Wimbledonu porazil 3-0 na sety postupně čím dál více vzdorujícího amerického kvalifikanta Denise Kudlu a zaznamenal celkově 75. výhru na trávě v All England Clubu. Stejně, nebo více výher má i na ostatních grandslamech, což se dosud nikomu nepodařilo.

Federer smetl Evanse a je v osmifinále. Djokovič pokračuje bez ztráty setu

US OPEN - Roger Federer na letošním US Open už dvakrát ztratil set, ve třetím kole však pětinásobný šampion po skvělém výkonu deklasoval Daniela Evanse a za necelou hodinu a půl prolétl do osmifinále, v němž loni nestačil na Johna Millmana. Dnešní Night Session na centrálním dvorci uzavřel suverénním vítězstvím obhájce titulu Novak Djokovič, když si bez ztráty setu poradil s domácím Denisem Kudlou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist