Kuerten Gustavo

Kuerten Gustavo

47
muž
Brazílie
Datum nar.:
10. 9. 1976
Výška:
191 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 47.

VIDEO: Mistr imitátor napodobuje Agassiho, Safina či Kuertena

Krátce po videu s dokonalým napodobováním devíti tenistů současnosti či nedávné minulosti zveřejnil Španěl Andres Carrasco další povedenou kompilaci imitací. Tentokrát se zaměřil na šest hráčů, kteří sice už pár let na profi okruhu nepůsobí, ale do paměti fanoušků se kromě úspěchů vryli také svým výrazným stylem hry, nezaměnitelnými pohyby, rituály či zvukovým doprovodem úderů.

Kuertenovi hrozí trest za daňové úniky

Bývalé světové jedničce Gustavu Kuertenovi hrozí trest za daňové úniky. Podle brazilských úřadů trojnásobný vítěz Roland Garros neodvedl řádně daně ze svých příjmů ve výši přes osm milionů dolarů (198 milionů korun) v letech 2000 až 2003. Nyní může dostat pokutu více než 1,5 milionu dolarů. Kuerten vinu odmítá. Soud má případ projednávat koncem listopadu.

Capriatiová a Kuerten byli uvedeni do tenisové Síně slávy

Trojnásobní grandslamoví vítězové Jennifer Capriatiová a Gustavo Kuerten byli v americkém Newportu uvedeni do tenisové Síně slávy. Pocty se dočkal i vítěz US Open z roku 1975 Manuel Orantes, tenisový funkcionář Mike Davies a posmrtně vozíčkářský šampion Randy Snow.

Kuerten letos vstoupí do Síně slávy

Trojnásobný vítěz French Open Gustavo Kuerten rozšíří řady legend bílého sportu v tenisové Síni slávy. Spolu s populárním "Gugou" se této pocty letos dostalo také vítězi US Open z roku 1975 Manuelu Orantesovi a dalším dvěma osobnostem. Do Síně slávy budou všichni slavnostně uvedeni 14. července během turnaje v Newportu.

Kuerten a Kafelnikov mají šanci dostat se do Síně slávy

Dva bývalí nejlepší hráči světa Gustavo Kuerten a Jevgenij Kafelnikov mohou být novými přírůstky v Mezinárodní tenisové Síni slávy. Oba figurují mezi nominovanými pro přijetí dalších členů, které se uskuteční příští rok.

Roddick před finále s Berdychem vydělával exhibicí na Chile

Americký tenista Andy Roddick si v sobotu zpestřil přípravu na dnešní finálové utkání turnaje Miami proti Tomáši Berdychovi exhibiční čtyřhrou. Charitativní zápas vynesl 125.000 dolarů (2,3 milionu korun) na zemětřesením postižené Chile.

Kuertena vyznamenali Křížem za zásluhy ve sportu

Bývalý nejlepší hráč světa a trojnásobný vítěz French Open Gustavo Kuerten se ve své rodné Brazílii dočkal významného ocenění. Prezident Da Silva mu udělil Kříž za zásluhy ve sportu, nejvyšší cenu, jakou může brazilský sportovec dostat.

Kuertena v Brazílii vyznamenají největším sportovním oceněním

Bývalý první tenista světa Gustavo Kuerten obdrží v rodné Brazílii Kříž za zásluhy ve sportu, což je nejvyšší ocenění, které může sportovec v této zemi dostat. Třiatřicetiletému tenistovi předá cenu prezident Luiz Inácio Lula da Silva a ministr sportu Orlando Silva při ceremoniálu 9. prosince.

Kuerten bude studovat divadelní školu

Bývalý brazilský tenista Gustavo Kuerten znovu nastoupí do školy. Dvaatřicetiletý antukový specialista úspěšně složil přijímací zkoušky na divadelní akademii ve své rodném Florianopolisu. Výuka pro něj začne 16. února.

Kuerten se rozloučil s tenisem na místě svých největších triumfů

Loučení trojnásobného vítěze Roland Garros Gustava Kuertena bylo vrcholem úvodního hracího dne na pařížském grandslamu. Tištěný program turnaje dnes vyšel s Brazilcovou fotografií na úvodní straně a s titulkem "Poslední samba v Paříži" a šampion z let 1997, 2000 a 2001 se vrátil na centrální dvorec. Po prohře s domácím Paulem-Henrim Mathieuem se s ním publikum rozloučilo potleskem ve stoje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist