Larcher de Brito Michelle

Larcher de Brito Michelle

31
žena
Portugalsko
Datum nar.:
29. 1. 1993
Výška:
165 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 76.
čtyřhra: - / 535.

Strýcová vyhrála český souboj, v Birminghamu postupuje i Koukalová

Už tři české tenistky si v Birminghamu vybojovaly účast v osmifinále. Po Kateřině Siniakové zvládla svůj druhý zápas na turnaji i Barbora Strýcová, která ve dvou setech vyřadila Lucii Hradeckou, a také Klára Koukalová. Ta dnes za necelou hodinu deklasovala Francouzku Caroline Garciaovou 6-3 a 6-0.

Québec: Hradecká po osmi měsících postoupila do 2. kola, Krejčíkové se povedl debut

WTA QUÉBEC - Lucie Hradecká poprvé od letošního Australian Open a teprve podruhé od loňského května vyhrála zápas na okruhu WTA. V hale v kanadském Québeku, kde si před dvěma lety zahrála ve finále, zdolala šestou nasazenou Larcher de Britovou z Portugalska. Ve druhém kole se utká s osmnáctiletou krajankou Barborou Krejčíkovou, která má za sebou vítězný debut v hlavní soutěži.

Karolína Plíšková je v Indian Wells ve 2. kole, narazí v něm na Zakopalovou

WTA INDIAN WELLS - Čedský tenis má v Indian Wells jistotu minimálně jedné zástupkyně ve třetím kole dvouhry žen. Karolína Plíšková si totiž dnes poradila s Portugalkou Larcherovou de Britovou a postoupila do 2. kola, ve kterém se utká s krajankou Klárou Zakopalovou.

Černý den favoritek: Šarapovová prohrála, zraněná Azarenková ani nenastoupila

Serena Williamsová má cestu za dalším titulem ve Wimbledonu zase o něco jednodušší. Nejlepší tenistce světa dnes ubyly dvě velké konkurentky: světová dvojka Azarenková kvůli zranění z minulého zápasu nenastoupila do toho dnešního a Marii Šarapovovou překvapivě vyřadila Portugalka Larcherová de Britová.

Obhájkyně Serena bez problémů postoupila

Serena Williamsová potvrdila i ve Wimbledonu, že v prvním kole na grandslamovém turnaji neprohrává. Obhájkyně titulu si dnes užila zápas na sluncem zalitém centrálním dvorci v All England Clubu a porazila Portugalku Michelle Larcherovou de Britovou hravě 6-0 6-4. Byla to už 43. výhra americké tenistky v zahajovacím duelu na turnajích velké čtyřky v řadě.

De Britová: Hekat nepřestanu

Vezmi si špunty do uší. Takovou radu dostala Klára Zakopalová před svým zápasem prvního kola Wimbledonu, kde ji čekala teprve šestnáctiletá Michelle Larcher De Britová. Ta při svých úderech vydává ještě hlasitější výkřiky než její slavnější kolegyně Maria Šarapovová. Portugalka sice své vřeštění oproti Roland Garros překvapivě utlumila, odmítla ale, že by tak udělala kvůli vzrůstající kritice hlasitých projevů při tenisu.

Zakopalové hekání De Britové nevadilo

Česká tenistka Klára Zakopalová, která dnes prohrála v prvním kole dvouhry ve Wimbledonu s šestnáctiletou Michelle Larcher De Britovou, uznala, že její soupeřka vyhrála zaslouženě. Nevadily jí ani hlasité projevy, kterými na sebe Portugalka upozornila před měsícem na Roland Garros.

Budoucí hvězda: Portugalka, která křičí jako Selešová

Na ženské tenisové scéně vyrůstá budoucí hvězda. Z hlediště je jasně vidět, jak skvěle teprve šestnáctiletá Michelle Larcher de Britová hraje, ale při hře je také pořádně slyšet. Při každém úderu sténá snad hlasitěji než kdysi Monika Selešová.

Benešová končí, vyřadila ji obhájkyně Ivanovičová

Na grandslamovém French Open vypadla v soutěži žen ze hry i poslední česká zástupkyně. Iveta Benešová skončila ve třetím kole poté, co prohrála s obhájkyní titulu Anou Ivanovičovou hladce 0-6 2-6.

6. den na French Open: Ve hře jsou poslední Češi

Na tenisovém Roland Garros se v pátek představí poslední čeští zástupci ve dvouhře. Osmnáctý nasazený Radek Štěpánek se v duelu třetího kola utká s Marinem Čiličem z Chorvatska, Iveta Benešová narazí ve stejné fázi na obhájkyni a turnajovou osmičku Anu Ivanovičovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist