Levine Jesse

Levine Jesse

36
muž
Kanada
Datum nar.:
15. 10. 1987
Výška:
175 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 69.
čtyřhra: - / 119.

Keysová se rozešla s Davenportovou, trénovat ji bude Levine

Dvacetiletá Američanka Madison Keysová po roce ukončila spolupráci s Lindsay Davenportovou. Na novou sezonu se světová osmnáctka připravuje pod vedením dalšího krajana Jesse Levineho, jenž loni kvůli zranění lokte ukončil hráčskou kariéru.

Z českého duelu sešlo. Štěpánek nestačil na Pospisila a Berdycha nevyzve

ATP MONTREAL - Radek Štěpánek v Montrealu na cennou výhru nad Almagrem nenavázal. Český tenista v zápase 2. kola nestačil na domácího Vaska Pospisila a připravil se tak o osmifinálový souboj s krajanem Tomášem Berdychem, který do turnaje Masters 1000 vstoupil výhrou nad Ukrajincem Dolgopolovem.

Isner vydřel v Delray Beach vítězství. Nišikori vzdal zápas s Karlovičem

Před týdnem vypadl v Memphisu nečekaně hned v úvodním kole, v Delray Beach už ale John Isner další podobný propadák nepřipustil a udělal první krok k obhajobě loňského semifinále. Svého krajana Jesseho Levina porazil po více než dvouhodinovém boji 7-6 5-7 a 6-4.

Haas jako čtvrtý hráč současnosti dosáhl už na 500 vítězných zápasů

ATP VÍDEŇ - Tommy Haas se stal čtvrtým aktivním hráčem současnosti, který na okruhu ATP vyhrál 500 zápasů. Čtyřiatřicetiletý Němec milníku dosáhl čtvrtečním vítězstvím nad Američanem Jessem Levinem na turnaji ve Vídni a připojil se k trojici Roger Federer (871 výher), Rafael Nadal (583) a Lleyton Hewitt (566).

Obhájce titulu Tsongu v Métách čeká neoblíbený Davyděnko

ATP MÉTY - Domácí favorit Jo-Wilfried Tsonga v Métách může stále pomýšlet na obhájení loňského titulu, Francouzský tenista v pátek večer postoupil do semifinále, ve kterém se utká s Rusem Davyděnkem. Toho ještě porazit nedokázal.

Těžké porážky v Cincinnati: Dolgopolov uhrál dva gamy, Young prohrál 17. zápas v řadě

Před dvěma týdny sice vyhrál podnik ve Washingtonu, s dalšími turnaji v Severní Americe ale zatím Alexandr Dolgopolov nemůže být spokojený. Ukrajinský tenista si v Cincinnati připsal druhou porážku v řadě, když ho včera smetl Rus Davyděnko 6-1 6-1. V prvním kole dohrál také domácí Donald Young, jehož série porážek útočí na potupný rekord.

Becker v Newportu porazil Raonice, Nišikori nestačil na Rama

Na trávě v Newportu se ve čtvrtek všem favoritům nedařilo. Na turnaji končí už ve druhém kole Miloš Raonic, který podlehl Benjaminu Beckerovi z Německa 3-6 3-6. Roli favorita nezvládl také Kei Nišikori. Japonce po vítězství 7-6 6-3 do semifinále nepustil Američan Ram.

Štěpánek úvodní zápas sezony zvládl, Murray s problémy taky

Radek Štěpánek vstoupil do roku 2012 vítězstvím. Český tenista zahájil pouť novou sezonou v oblíbeném Brisbane, kde má po dnešním skalpu domácího Ebdena bilanci už 13 výher a pouhých 2 porážek. Vítězně vykročil do sezony také nový svěřenec Ivana Lendla Andy Murray, který však Kazacha Kukuškina udolal až po více než dvou hodinách.

Chardy, Rezaiová, Levine a Keysová dostali divoké karty na AO

Dva francouzští a dva američtí tenisté dostali na základě recipročních dohod divoké karty na Australian Open. V Melbourne si v druhé polovině ledna zahrají Jerémy Chardy, Aravane Rezaiová, Jesse Levine a Madison Keysová.

Safin vyhrál čtyři zápasy během tří dnů. Unavuje mě to, říká

ATP LOS ANGELES - Ruský tenista Marat Safin sice nahlas uvažuje o konci kariéry, ovšem zároveň ukazuje, že síly má stále ještě dost. Na turnaji v Los Angeles v druhém kole porazil Lotyše Ernesta Gulbise po setech 2-6 6-3 6-4 a připsal si tak již čtvrté vítězství na turnaji během tří dnů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist