Llodra Michael

Llodra Michael

43
muž
Francie
Datum nar.:
18. 5. 1980
Výška:
190 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 21.
čtyřhra: - / 3.

Preview: Finále Davis Cupu Belgie-Velká Británie

V roce 2012 ukončil desítky let dlouhé čekání Velké Británie na mužského grandslamového šampiona, v další sezoně díky němu konečně zůstal "doma" wimbledonský titul. Tento víkend leží před Andym Murraym další historický úkol: pokud jeho tým uspěje v Belgii, stane se Británie vítězem Davis Cupu poprvé od roku 1936.

Francouz Llodra ukončil kariéru. Pomáhat bude belgickému daviscupovému týmu

Michaël Llodra oficiálně ukončil kariéru. Pětatřicetiletý Francouz, který hrál naposledy loni na podzim, spojí nejbližší budoucnost s belgickým tenisem, protože bude pracovat jako konzultant finalistů Davisova poháru.

Murray se do Paříže vrátil vítězně, porazil Golubjova

FRENCH OPEN MUŽI - Andy Murray začal svůj nejméně oblíbený grandslam Roland Garros vítězně. Brit, který loni v Paříži kvůli zranění chyběl, si poradil ve čtyřech setech s Kazachem Golubjovem.

Štěpánek znovu nestačil na Federera, Rosol ho může pomstít

Desátou porážkou Radka Štěpánka v řadě skončil další ze soubojů českého hráče s Rogerem Federerem. Švýcar nechal v Monte Carlu Štěpánka uhrát jen tři hry a po vítězství 6-1 6-2 postoupil do osmifinále. V něm bude moci pomstít svého krajana Lukáš Rosol.

Berdych přechod na antuku zvládl, Djokovič ztratil jediný game

ATP MONTE CARLO - Sice ne po přesvědčivém výkonu, ale svůj úkol splnil a první letošní zápas na antuce vyhrál. Tomáš Berdych vstoupil do turnaje Masters 1000 v Monte Carlu dvousetovou výhrou nad Rusem Dmitrijem Tursunovem a postupem do 3. kola již vyrovnal svůj loňský výsledek.

Wawrinka s Federerem prohráli čtyřhru, Francouzi snížili, Britové vedou v Itálii

Především velmi špatné výkony švýcarské jedničky Stanislase Wawrinky zapříčinily v Ženevě překvapivý výsledek 1-2 po dvou hracích dnech. Wawrinka po včerejším prohraném singlu dnes marně hledal formu po boku Federera ve čtyřhře, kterou domácí s Kazachy prohráli 4-6 6-7 6-4 6-7. Ve čtyřhře porazili také Francouzi Němce a do vedení 2-1 se dostali Britové na půdě Itálie.

Domácí favorité jsou v Marseille v semifinále. Gasquet spokojený, Tsonga se za výkon styděl

ATP MARSEILLE - Do semifinále turnaje v Marseille postoupili oba domácí favorité. Richard Gasquet si poradil s Dodigem a čeká souboj s Gulbisem, naopak Jo-Wilfried Tsonga nebyl se svým čtvrtfinálovým výkonem spokojený a za svůj výkon se styděl. I obhájce titulu si ale o finále zahraje.

Federer otočil duel s Istominem, Gasquet i Štěpánek v Basileji dohráli

ATP BASILEJ - Pro Turnaj mistrů zbývají ještě tři volná místa, očekávaná bitva o poslední vstupenky do Londýna se ale zatím nekoná. V Basileji po Wawrinkovi vypadl v 1. kole i Francouz Gasquet, jejichž zaváhání tak využil Roger Federer. Ani pětinásobný vítěz turnaje v rodném městě nebyl přesvědčivý, po obratu s Istominem však postoupil už do čtvrtfinále a pokud turnaj vyhraje, zajistí si Turnaj mistrů. V 1. kole dnes skončil Radek Štěpánek.

Blake odehrál poslední zápas kariéry. Na US Open se loučil nočním zápasem

US OPEN - James Blake na startu US Open oznámil, že vstupuje do posledního turnaje kariéry. Ta pro něj skončila zápasem prvního kola, v němž neudržel vedení 2-0 na sety proti Chorvatu Ivu Karlovičovi.

3. den na US Open: Štěpánka čeká první zápas, Blakea možná poslední v kariéře

Už jen jeden český tenista čeká na to, až na letošním US Open odehraje svůj úvodní zápas. Radek Štěpánek zasáhne poprvé do hry až dnes, kdy se o postup utká se Švýcarem Wawrinkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist