Mandlik Elizabeth

Mandlik Elizabeth

22
žena
USA
Datum nar.:
19. 5. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 124. / 97.
čtyřhra: 926. / 187.

Siniaková utnula šňůru sedmi proher, z vítězství se raduje poprvé od Wimbledonu

Kateřina Siniaková (27) se v čínském Ningbu dočkala svého prvního vítězství od úvodního kola Wimbledonu. Úřadující šampionka travnatého podniku v Bad Homburgu smetla 6:0, 6:4 Američanku Elizabeth Mandlikovou (22) a po skalpu dcery slavné bývalé české tenistky přerušila sérii sedmi porážek. O postup do čtvrtfinále bude usilovat proti nasazené trojce Soraně Cirsteaové, se kterou prohrála všechny čtyři předchozí souboje.

Chci vyhrát víc grandslamů než máma, řekla Mandliková před premiérou na Roland Garros

Díky úspěchu v kvalifikaci se na Roland Garros poprvé představí Elizabeth Mandliková, jejíž matka Hana Mandlíková v roce 1981 v Paříži získala jeden ze svých čtyř grandslamových titulů ve dvouhře. Dvaadvacetiletou Američanku čeká v prvním kole jiná hráčka z kvalifikace Švýcarka Simona Waltertová.

Krejčíková, Kvitová, Plíšková a Nosková jsou ve 3. kole. Fruhvirtová nevyužila mečbol

WTA INDIAN WELLS - České tenistky v Indian Wells pokračují v úspěšném tažení. V pátek uspěly čtyři z pěti nadějí, do 3. kola postoupily rozjetá Barbora Krejčíková, Petra Kvitová, Karolína Plíšková i teenagerka Linda Nosková. Jako první vypadla nejmladší z české 'legie' Linda Fruhvirtová, byť i ona byla proti nasazené Anhelině Kalininové jeden míček od vítězství.

Mandliková: Wimbledon maminka nikdy nevyhrála. Teď je řada na mně

Američanka Elizabeth Mandliková vykročila ve stopách slavné maminky Hany. Jednadvacetiletá dcera bývalé české úspěšné hráčky zažila díky divoké kartě grandslamový debut na US Open, kde se dostala do 2. kola. Přestože v něm vypadla se světovou pětkou Ons Džabúrovou, potvrdila si, že může bojovat mezi nejlepšími. V budoucnu sní o titulu ve Wimbledonu, který se její mamince nepodařil získat.

Plíšková v San José zvládla silou vůle dvojnásobnou odvetu proti Boulterové

WTA SAN JOSÉ - Karolína Plíšková s Katie Boulterovou na třetím turnaji po sobě neprohrála. Na tvrdém povrchu v San José zvítězila v prvním zápase pod vedení Leoše Friedla 1-6 7-6 6-3, přestože si i vinou 16 dvojchyb osmkrát neudržela podání, a oplatila Britce nedávné porážky z Eastbourne a Wimbledonu. Ve druhém kole narazí na domácí Anisimovovou, s níž vyhrála všechny čtyři vzájemné duely.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist