Mayer Leonardo

Mayer Leonardo

36
muž
Argentina
Datum nar.:
15. 5. 1987
Výška:
191 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 21.
čtyřhra: - / 48.

Thiem na antuce v Riu začal třísetovou výhrou nad domácí divokou kartou

ATP RIO DE JANEIRO - Poprvé od pětisetové porážky ve finále Australian Open se na kurty vrátil Dominic Thiem. V prvním letošním zápase na antuce měl nečekané potíže, když v Riu de Janeiro zdolal domácí divokou kartu Felipe Meligeniho až ve třech setech 6-2 4-6 6-1. Ve druhém kole se šampion z roku 2017 střetne se Španělem Jaume Munarem.

Cecchinato titul v Buenos Aires neobhájí, přidal další krach už v prvním kole

ATP BUENOS AIRES - Marco Cecchinato pokračuje v mizerných výkonech. Na antuce v Buenos Aires italský tenista podlehl Španělu Robertu Carballesovi a již na 18. z posledních 21 turnajů ATP tak nezvládl svůj úvodní zápas.

Munar v Córdobě porazil Mayera a vyzve domácí jedničku Schwartzmana

ATP CÓRDOBA - Španěl Jaume Munar zvládl svůj první letošní zápas na antuce, když si v argentinské Córdobě poradil s domácím Leonardem Mayerem. Ve druhém kole ho čeká nejvýše nasazený Argentinec Diego Schwartzman. První letošní výhru si připsal domácí obhájce titulu Juan Ignacio Lóndero.

Rusové přežili tři mečboly, vyřadili Srbsko a čeká je Kanada. Dalšími semifinalisty jsou Britové a domácí Španělé

DAVIS CUP - Karen Chačanov s Andrejem Rubljovem v rozhodující čtyřhře na finálovém turnaji Davisova poháru v Madridu proti Srbům Novakovi Djokovičovi a Viktorovi Troickému odvrátili tři mečboly a po těsném vítězství poslali svůj tým do semifinále. V něm se Rusové utkají s Kanadou. Již po dvouhrách slavili postup do semifinále Britové, o finále se poperou s domácím Španělskem.

Dvojnásobný šampion Leonardo Mayer v Hamburku prohrál s domácím teenagerem

ATP HAMBURK - Dvojnásobný šampion a loňský finalista Leonardo Mayer skončil na svém oblíbeném antukovém turnaji ATP 500 v Hamburku v prvním kole. Argentinský tenista v něm nestačil stejně jako před dvěma lety v kvalifikaci na domácího mladíka Rudolfa Mollekera.

Veselý v Umagu neudržel vedení proti Mayerovi a už posedmé s ním prohrál

ATP UMAG - Jiří Veselý ve druhém kole antukového turnaje v chorvatském Umagu svého neoblíbeného soupeře nezlomil. Proti Argentinci Leonardu Mayerovi sice začal dobře a dlouho byl suverénní na servisu, ale vedení neudržel a z osmého vzájemného střetnutí odešel už posedmé jako poražený.

Federer je nejstarším čtvrtfinalistou grandslamu od roku 1991. Čeká ho krajan Wawrinka, jenž udolal Tsitsipase

FRENCH OPEN - Roger Federer na letošním French Open neztratil set ani se svými čtvrtým soupeřem. Švýcar dnes Argentinci Leonardu Mayerovi dokonce nenabídl žádný brejkbol a čeká ho čtvrtfinálová odveta za čtyři roky staré vyřazení proti krajanu Stanu Wawrinkovi, který v pětihodinové bitvě udolal Řeka Tsitsipase.

Veselý v Paříži po roce opět neuhrál ani set. Mayer ho dorazil kanárem

FRENCH OPEN - Jiří Veselý stejně jako loni skončil na French Open bez vyhraného setu. Letos v prvním kole podlehl 6-7 4-6 0-6 Argentinci Leonardu Mayerovi, s nímž prohrál šestý ze sedmi vzájemných zápasů.

Nadal v Barceloně poprvé začal prohraným setem, Mayera udolal až po tříhodinovém boji

ATP BARCELONA - Rafael Nadal i popatnácté v kariéře zvládl vstup do domácího antukového turnaje v Barceloně, letos však při tom vůbec poprvé ztratil set. Jedenáctinásobný šampion zdolal Argentince Leonarda Mayera až po bezmála tříhodinovém boji a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 6-0. V osmifinále se střetne s kariérou se loučícím krajanem Davidem Ferrerem, s nímž v Barceloně vyhrál všech pět střetnutí, z toho čtyři ve finále.

Nadal v Barceloně začne proti Leonardovi Mayerovi

ATP BARCELONA - Vítěz posledních tří ročníků a 11násobný šampion barcelonského podniku ATP Rafael Nadal již zná svého prvního soupeře. Nejvýše nasazený Španěl, který měl v prvním kole volný los, se utká s Leonardem Mayerem. S Argentincem v předchozích pěti soubojích ztratil jediný set.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist