Min Grace

Min Grace

29
žena
USA
Datum nar.:
6. 5. 1994
Výška:
163 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 307. / 97.
čtyřhra: 1054. / 343.

Bronzettiová je i na druhém turnaji WTA ve čtvrtfinále. Týden po Lausanne se prosazuje v Palermu

WTA PALERMO - Lucia Bronzettiová proměnila i svůj druhý start na turnaji WTA v postup do čtvrtfinále. Týden po Lausanne se mezi osmičku nejlepších dostala také na domácí antuce v Palermu, kde si ve druhém kole poradila s Američankou Grace Minovou. O první semifinále si 22letá Italka zahraje s Rumunkou Elenou Ruseovou.

Québec: Abandaová a Dolehideová jsou poprvé ve čtvrtfinále, loňská šampionka odstoupila

WTA QUÉBEC - Dvacetiletá Kanaďanka Francoise Abandaová a devatenáctiletá Aumeričanka Caroline Dolehideová se v Québecu mohou těšit na své první čtvrtfinále na okruhu WTA. Domácí Abandaová si ho vybojovala po vydřené výhře nad Varvarou Lepchenkovou, zatímco Dolehideová postoupila bez boje přes loňskou šampionku Oceane Dodinovou.

Šafářová po deblovém triumfu v Paříži zvládla přechod na trávu

WTA NOTTINGHAM - Lucie Šafářová dva dny po deblovém triumfu na antukovém Roland Garros zvládla první letošní zápas na trávě. V Nottinghamu česká tenistka zdolala ve třech setech americkou kvalifikantku Grace Minovou a přerušila sérii tří porážek.

Štěpánek porazil Nišioku, vybojoval účast na Roland Garros

Radek Štěpánek si i letos zahraje na French Open, na kterém nechyběl od roku 2011. Český tenista si vybojoval účast na antukovém grandslamu v kvalifikaci, v jejímž posledním kole dnes porazil Japonce Nišioku. Stejně úspěšná byla i Kateřina Siniaková.

Strýcová a Koukalová v Bastadu nezaváhaly, jsou ve 2. kole

WTA BASTAD - Prvním kole antukového turnaje ve švédském Bastadu prošly všechny tři české tenistky. Po Siniakové dnes potvrdily role favoritek Barbora Strýcová, jež porazila Američanku Minovou, i Klára Koukalová, jež přehrála domácí Celikovou.

Vaidišová porazila i unavenou Hradeckou a v kvalifikaci postoupila do 3. kola

WTA MONTERREY - Nicole Vaidišovou dělí jediná výhra od postupu do hlavní soutěže turnaje WTA v mexickém Monterrey. Pětadvacetiletá Češka se dostala do závěrečného třetího kola kvalifikace poté, co otočila utkání s Lucií Hradeckou. Ta nenašla dostatek sil ve svém již třetím utkání během 24 hodin, stejně jako Andrea Hlaváčková.

Beguová v Riu obhájila loňské čtvrtfinále

WTA RIO DE JANEIRO - Irina Camelia Beguová na antuce v Riu de Janeiru porazila Američanku Mattekovou-Sandsovou a bez ztráty setu postoupila do čtvrtfinále. O překonání loňského výsledku se utká s Julií Gulškovou z Izraele.

Lisická v Hongkongu deklasovala Američanku Minovou a vyrovnala své letošní maximum

WTA HONGKONG - Sabine Lisická ve druhém kole turnaje v Hongkongu deklasovala Američanku Minovou a teprve podruhé v sezoně postoupila do čtvrtfinále. O své letošní maximum se utká s domácí Saisai Zheng.

Bastad: Kanepiová na antuce dál vítězí, ve čtvrtfinále ji čeká Barthelová

Kaia Kanepiová se hned po vyřazení ve Wimbledonu vrátila zpátky na antuku a s dobrou formou přijela i na turnaj do švédského Bastadu. Bývalá světová patnáctka dnes zvládla zápas druhého kola a postoupila do čtvrtfinále. V něm změří síly s Němkou Monou Barthelovou.

Kvalifikantka Rogersová porazila i Erraniovou a je poprvé ve finále, čeká ji Petkovicová

Kvalifikantka Shelby Rogersová pokračuje na turnaji v Bad Gasteinu ve spanilé jízdě. Američanka dnes v semifinále vyřadila druhou nasazenou Saru Erraniovovu 7-6 6-3 a postoupila poprvé do finále turnaje WTA. V něm ji čeká vítězka z roku 2009 Andrea Petkovicová, jež otočila zápas s Grace Minovou, kterou porazila až 4-6 6-2 6-4.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist