Minar Jan

Minar Jan

43
muž
Česká republika
Datum nar.:
9. 4. 1981
Výška:
189 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 177.
čtyřhra: - / 335.

Muster se po 12 letech vrátil na kurty. Vyhrát nedokázal

CHALLENGER BRAUNSCHWEIG - Rakouský tenista Thomas Muster si po 12 letech vyzkoušel ostrý zápas na challengerovém turnaji v Braunschweigu. Na podniku s dotací 150.000 dolarů však vypadl hned v prvním kole s Irem Nilandem. Z českých tenistů se na německé antuce dařilo Rosolovi a Vikovi.

V kvalifikaci na Wimbledon zůstávají dva Češi

WIMBLEDON - Úvodní kolo kvalifikace mužů na Wimbledon přežili jen dva z pěti českých tenistů. Ve hře o hlavní soutěž zůstal Ivo Minář a Jan Hernych. Naopak dohráli Lojda, Rosol a Jan Minář.

První kolo kvalifikace French Open zvládli Rosol, Lojda a Jan Minář

FRENCH OPEN kvalifikace - Na Roland Garros dnes byla zahájena kvalifikace mužů a z pěti českých tenistů se do druhého kola dostali tři. Lukáš Rosol, Dušan Lojda a Jan Minář.

Hernych vyhrál v Jersey, ve finále porazil Mináře

Český tenista Jan Hernych vyhrál challenger v britském Jersey a dosáhl prvního úspěchu v sezoně, v níž se mu zatím vůbec nedařilo. Třicetiletý rodák z Prahy potvrdil roli nejvýše nasazeného hráče a v dnešním finále zdolal 7-6 a 6-4 krajana Jana Mináře.

Češi znají své soupeře v boji o US Open

Třináct českých tenistů, čtyři muži a devět žen, zasáhne do bojů o postup do hlavní soutěže US Open. Tři hráčky jsou mezi nasazenými, Sandra Záhlavová, Barbora Zahlavová-Strýcová a Klára Zakopalová.

Berdych se v Prostějově v 1. kole trápil

Po odstoupení nejvýše nasazeného Radka Štěpánka kvůli zranění kotníku měl na tenisovém challengeru v Prostějově hodně problémů i druhý hráč turnajového pavouka Tomáš Berdych. Česká dvojka nakonec na UniCredit Czech Open porazila Belgičana Oliviera Rochuse až po téměř dvouhodinové tuhé bitvě 4-6 6-3 6-0.

Querrey smetl Berdycha. Povolil mu jen šest gamů

Nejlepší český tenista Tomáš Berdych už na US Open dohrál. V úvodním kole posledního grandslamového turnaje sezony hladce podlehl domácímu Samu Querreymu 3-6 1-6 a 2-6. Ve Flushing Meadows už skončil i Jan Minář, který nestačil na favorizovaného Iva Karloviče.

Pět českých tenistů postoupilo na US Open z kvalifikace

K jedenácti českým tenistům s jistotou přímé účasti v hlavní soutěži grandslamového US Open přibylo dalších pět. V posledním kole kvalifikace včera uspěli Jan Hernych, Tomáš Zíb, Jan Minář, Sandra Záhlavová a Hana Šromová, prohrála jen Lucie Hradecká. Mináře čeká v úvodu turnaje Karlovič, Hernych nastoupí proti Južnému.

Do druhého kola wimbledonské kvalifikace prošlo šest Čechů

Šest z devíti českých tenistů dnes prošlo do druhého kola kvalifikace na Wimbledon. Pro jistotu účasti v nejslavnějším turnaji světa jsou potřeba tři výhry. Své první duely zvládli Jan Hernych, Pavel Šnobel, Jaroslav Pospíšil, Jan Minář, Jan Vacek a Lukáš Dlouhý. Vyřazeni jsou Tomáš Zíb, Jan Mertl a Lukáš Rosol.

Preview: Češi bojují o Wimbledon

Zatímco nejlepší čeští tenisté mají účast v hlavní soutěži Wimbledonu jistou, dalších devět se jich o slavný turnaj musí poprat v kvalifikaci. Papírově největším favoritem z nich je sedmnáctý nasazený Jan Hernych.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist