Molik Alicia

Molik Alicia

43
žena
Austrálie
Datum nar.:
27. 1. 1981
Výška:
182 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 8.
čtyřhra: - / 6.

Moliková: Teď je pro tenisty ideální čas pracovat na psychice a vztazích s trenéry

Bývalá světová osmička, vítězka pěti turnajů WTA, majitelka dvou titulů z grandslamů ve čtyřhře žen a současná kapitánka australského fedcupového výběru Alicia Moliková si myslí, že tenisté mají v současné době prostor zvýšit důraz na práci se svou psychikou. A trenéry nabádá, aby by pracovali na zlepšení mezilidských vztahů i mimo kurty.

Australanky v Česku povede nová kapitánka Moliková

S novou kapitánkou dorazí v únoru do Česka k duelu prvního kola Fed Cupu australské tenistky. Od letošního roku je povede bývalá světová osmička Alicia Moliková, která ve funkci nahradila Davea Taylora. Ten se rozhodl soustředit na práci s aktuálně nejlepší Australankou Samanthou Stosurovou.

Moliková čeká potomka, tenisovou kariéru ale ještě nebalí

Třicetiletá Australanka Alicia Moliková je těhotná. S manželem Timem Sullivenem očekávají přírůstek do rodiny začátkem příštího roku. Někdejší světová osmička Moliková, jež už v minulosti jednou ukončila kariéru, se ale k tenisu zřejmě ještě vrátí.

Srbové jsou ve finále Hopman Cupu

Letošní Hopman Cup má svého prvního letošního finalistu. Jsou jimi tenisté Srbska; postup si zajistili v dnešním souboji s Belgií, přestože ho prohráli 1:2.

Hopman Cup: Srbští tenisté znovu neprohráli zápas

Srbští reprezentanti Novak Djokovič a Ana Ivanovičová si na Hopmanově poháru připsali druhé vítězství. Domácí Austrálii zdolali stejně jako v neděli Kazachstán bez ztráty bodu 3:0. O postup do finále se utkají ve čtvrtek s Belgií, která dnes rovněž hladce porazila Kazachstán.

Hopman Cup: Heninová se vrátila výhrou, porážku Belgie neodvrátila

V australském Perthu dnes odstartoval 23. ročník tradičního turnaje smíšených dvojic a první bod si do tabulky skupiny A připsali domácí tenisté. Lleyton Hewitt s Alicií Molikovou porazili duo z Belgie, kterému nepomohl ani vítězný návrat Justine Heninové.

Kuzněcovová odvrátila další propadák a postoupila

V Indian Wells vypadla jako nejvýše nasazená hned ve svém úvodním zápase a ani v Miami k tomu neměla daleko. Vítězka turnaje z roku 2006 Světlana Kuzněcovová se ale dokázala v souboji s Číňankou Shuai Peng vzpamatovat a po téměř dvou hodinách postoupila. Spolu s ní prošla do dalšího kola i Ana Ivanovičová, která se dočkala první výhry po více než dvou měsících.

V Indian Wells dohrála i obhájkyně titulu Zvonarevová

WTA INDIAN WELLS - Úterním překvapením číslo jedna byla prohra Federera. Ženská část se bez větší senzace obešla, nicméně ze hry venku je už obhájkyně titulu Zvonarevová. Postoupit naopak dokázaly Wozniacká, Dementěvová, Radwaňska i Jankovičová.

Molikové i Dokičová v Hobartu dohrály

Turnaj v australském Hobartu už pokračuje bez domácích hráček. Přípravu na úvodní grandslam sezony nezvládla Alicia Moliková ani Jelena Dokičová, kterou za necelou hodinu vyprovodila z kurtu Shahar Peerová.

Dokičová s Molikovou potěšily Hobart, obě vyhrály

Vítězství dvou domácích veteránek, které se pokoušejí vrátit na výsluní, udělalo radost divákům v australském Hobartu. Do druhého kola postoupila Jelena Dokičová i Alicia Moliková, která se letos vrátila na okruh WTA.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist