Muguruza Garbine

Muguruza Garbine

30
žena
Španělsko
Datum nar.:
8. 10. 1993
Výška:
182 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 10.

Odpočívající Muguruzaová uvolnila trenérku Martínezovou

Dvojnásobná grandslamová vítězka Garbiňe Muguruzaová se během ohlášené pauzy rozešla s trenérkou Conchitou Martínezovou. Devětadvacetiletá španělská tenistka s krajankou spolupracovala naplno tři roky, nicméně Martínezová byla součástí jejího týmu na záskok už při triumfu ve Wimbledonu v roce 2017.

Muguruzaové ozdravný odpočinek zachutnal. Letos nebudu hrát na antuce ani na trávě, oznámila

Španělka Garbiňe Muguruzaová se rozhodla dopřát si delší herní pauzu a vynechá celou antukovou i travnatou část sezony. Dvojnásobná grandslamová šampionka, která se na turnajích neobjevuje už od února, to oznámila na Instagramu.

Nosková má skalp vyhaslé hvězdy. V Lyonu přehrála trápící se Muguruzaovou

WTA LYON - Linda Nosková na úvod halového turnaje WTA 250 v Lyonu získala skalp bývalé světové jedničky a dvojnásobné grandslamové šampionky Garbiňe Muguruzaové. 18letá Češka přehrála už přes rok se trápící Španělku 6-1 6-4 a navázala na dvě výhry z kvalifikace. O čtvrtfinále si zahraje s nasazenou Egypťankou Majar Šarífovou.

Andreescuová v Adelaide utekla Muguruzaové ze stavu 0-6 a 2-5

WTA ADELAIDE - Parádním obratem zahájila novou sezonu vítězka US Open z roku 2019 Kanaďanka Bianca Andreescuová. V souboji grandslamových šampionek v prvním kole turnaje v Adelaide prohrávala se Španělkou Garbiňe Muguruzaovou už 0-6 a 2-5, ale nakonec zvítězila 0-6 7-6 6-1.

Trápení Muguruzaové pokračuje. V Tokiu nestačila na Samsonovovou a dál čeká na první letošní semifinále

WTA TOKIO - Garbiňe Muguruzaová po triumfu na loňském Turnaji mistryň pokračuje v trápení. Bývalá světová jednička skončila v Tokiu už ve čtvrtfinále po jasné porážce 4-6 2-6 s rozjetou Ljudmilou Samsonovovou, na svou třetí letošní vítěznou sérii nedosáhla a stále čeká na první semifinálovou účast v probíhající sezoně. Třiadvacetiletá Ruska, která zvládla 16 z posledních 17 duelů, bude o své čtvrté finále bojovat se Shuai Zhang.

Ani 27 es na postup nestačilo. Garciaová vytvořila nový letošní rekord, přesto v Tokiu prohrála

WTA TOKIO - Caroline Garciaové nepomohlo na turnaji v Tokiu k vítězství nad Shuai Zhang ani letos rekordních 27 es. Světová desítka a nasazená dvojka svůj první zápas v japonské metropoli prohrála 6-4 6-7(5) 6-7(5). Číňanka může být čtvrtfinálovou soupeřkou Karolíny Plíškové, pokud česká tenistka ve druhém kole vyřadí Chorvatku Petru Martičovou.

Obrat na poslední chvíli a odvrácené mečboly! Kvitová je po skoro dvou letech v osmifinále majorů. Postup slavila i Plíšková

US OPEN - Petra Kvitová mohla už druhou sezonu po sobě zakončit bez účasti ve druhém týdnu grandslamů. Dvaatřicetiletá Češka však ve třetím kole US Open nedovolila Garbiňe Muguruzaové dopodávat třísetovou bitvu s neskutečně dramatickou koncovkou, zlikvidovala v ní dva mečboly, už pošesté v řadě Španělku porazila (12-10 v super tie-breaku) a poprvé od French Open 2020 prošla do osmifinále majorů. Mezi 16 nejlepších po obratu postoupila i Karolína Plíšková.

Plíšková vyhrála derby se zraněnou Bouzkovou, Kvitová jde dál bez boje. Linda Fruhvirtová ani Siniaková nepřekvapily

US OPEN - Finalistka ročníku 2016 Karolína Plíšková ve druhém kole v českém derby přehrála zraněnou Marii Bouzkovou. Mezi nejlepší dvaatřicítku postoupila i Petra Kvitová, a to bez boje po odhlášení Anheliny Kalininové. V rámci čtvrtečního programu naopak neuspěly 17letá kvalifikantka Linda Fruhvirtová ani Kateřina Siniaková.

Bouzková je poprvé ve 3. kole grandslamu, Plíšková zvládla dohrávku derby s Martincovou

WIMBLEDON - Karolína Plíšková v úvodním kole Wimbledonu potvrdila roli favoritky v derby s Terezou Martincovou, které bylo včera za stavu 7-6(1) 5-5 přerušeno a odloženo na dnešní den. Loňská finalistka v dohrávce získala oba gamy a s krajankou vyhrála i třetí souboj bez ztráty setu. Marie Bouzková je dokonce už ve 3. kole, což se jí na grandslamu povedlo poprvé v kariéře.

Kvitová v Eastbourne po obratu zastavila přemožitelku dvou Češek Boulterovou a prošla do čtvrtfinále

WTA EASTBOURNE - Petra Kvitová v Eastbourne po dvou a půl hodinách boje a setech 5-7 6-0 7-5 zastavila Katie Boulterovou, která vyřadila Terezu Martincovou a Karolínu Plíškovou, a potřetí v sezoně postoupila do čtvrtfinále. O první semifinále od září se finalistka ročníku 2011 a dvojnásobná wimbledonská šampionka utká s Harriet Dartovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist