Navarro-Pastor Ivan

Navarro-Pastor Ivan

42
muž
Španělsko
Datum nar.:
19. 10. 1981
Výška:
183 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 67.
čtyřhra: - / 127.

Stuttgart: Florian Mayer vyřadil nasazeného Kohlschreibera

ATP STUTTGART - S turnajem na antuce v německém Stuttgartu se rozloučil hned v úvodním kole domácí šestý nasazený Philipp Kohlschreiber. O vyřazen favorita se postaral jeho krajan Florian Mayer. Další favorité - Montanes a Simon - postoupili po třísetových bitvách.

V Londýně postupuje obhájce Murray i čtyřnásobný vítěz Roddick

ATP LONDÝN - V Queen`s Clubu probíhá jedna z příprav na Wimbledon a už do třetího kola postoupili favorité: obhájce titulu Andy Murray a čtyřnásobný šampion Andy Roddick.

Hanescu kvůli nemoci svůj jediný titul neobhájí. Končí i Wawrinka

ATP GSTAAD - Rumun Victor Hanescu loňské vítězství na turnaji ve švýcarském Gastaadu neobhájí. Utkání 2. kola s Francouzem Florentem Serrou vzdal poté, co prohrál první set 4-6. Překvapivě dohrál také nejvýše nasazený Stanislas Wawrinka, který podlehl Brazilci Belluccimu.

Safinová si poradila s Hantuchovou, Ferrer v Hertogenboschi končí

O velké překvapení se dnes v Holandsku postaral Ivan Navarro, který v ryze španělském čtvrtfinále zdolal nasazenou trojku Davida Ferrera hladce ve dvou setech. O dost těžší práci měla v ženské části turnaje Dinara Safinová, která po dvou hodinách porazila Slovenku Hantuchovou 1:6, 6:4 a 6:3.

Ferrer je v Hertogenboschi ve čtvrtfinále, Safinová nezaváhala

Aktuální světová devatenáctka David Ferrer nenapodobil své krajany Verdasca a Robreda, kteří vypadli už včera, a zdolal Oscara Hernandeze. V ženské části turnaje si postup mezi posledních osm zajistila bez větších problémů Dinara Safinová, která zdolala kazašskou tenistku Švedovovou po setech dvakrát 6:3.

Blake letos na antuce poprvé vyhrál

ATP ESTORIL - Je známo, že evropská antuka Jamesi Blakeovi nesedí. Ani v této sezoně to nas změnu u devětadvacetiletého Američana nevypadá. První vítězný zápas na oranžové drti si připsal až na třetí pokus v Estorilu, když otočil utkání s domácím Gilem. Postoupil také Davyděnko, naopak třetí nasazený Ferrer překvcapivě dohrál.

Portugalec Gil v Casablance porazil Ljubičiče

ATP CASABLANCA - Portugalský tenista Frederico Gil si letos již potřetí zahraje čtvrtfinále podniku ATP a dál bude žebříčkem ATP stoupat. V marocké Casablance ve třísetové bitvě porazil Chorvata Ljubičiče.

V Dauhá dohrál jediný český zástupce Hernych

ATP DAUHÁ - Jediný český účastník tenisového turnaje v Dauhá Jan Hernych se rozloučil s katarským podnikem ATP už v prvním kole. Devětadvacetiletý rodák z Prahy dnes za necelou hodinu podlehl 2-6 2-6 pátému nasazenému Gaelu Monfilsovi z Francie.

Preview: Turnaj ATP v Dauhá

Nejvíce pozornosti tenisové veřejnosti bude tento týden poutat turnaj ATP World Tour 250 v katarském Dauhá. Na podnik s dotací více než milion dolarů dorazili Nadal, Federer, Murray nebo Roddick. Z Čechů se představí Hernych, z kvalifikace může postoupit ještě Jaroslav Pospíšil.

Slovenkám se v Pekingu dařilo

Jako podle kopíráku dopadl turnaj v Pekingu pro bývalou světovou jedničku Amelii Mauresmovou, která minulý týden v Tokiu vypadla s Dominikou Cibulkovou v prvním kole. Francouzka nad Cibulkovou znovu vyhrála úvodní sadu, aby opět vypadla ve třech setech. Dál jde i krajanka Cibulkové Daniela Hantuchová, které Argentinka Dulková nedělala vážnější problémy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist