Niculescu Monica

Niculescu Monica

36
žena
Rumunsko
Datum nar.:
25. 9. 1987
Výška:
168 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 950. / 28.
čtyřhra: 44. / 11.

Nasazená dvojka Sabalenková jako první postoupila do druhého kola Wimbledonu

WIMBLEDON - Aryna Sabalenková se stala první postupující letošního Wimbledonu. Nasazená dvojka pod zavřenou střechou přehrála kvalifikantku Mónicu Niculescuovou a při své čtvrté účasti se teprve podruhé dostala přes první kolo. O vylepšeního svého maxima v All England Clubu se utká s domácí divokou kartou Katie Boulterovou.

Niculescuová je novou kapitánkou rumunských tenistek. V týmu udrží Halepovou

Třiatřicetiletá Monica Niculescuová je novou kapitánkou rumunských tenistek v Billie Jean King Cupu. Stále ještě aktivní hráčka se v nové funkci poprvé představí v dubnovém play off proti Itálii v Kluži.

Kolodziejová je v Praze ve 3. kole, jednička Niculescuová vypadla

WTA 125k PRAHA - Miriam Kolodziejová na domácí antukovém turnaji WTA 125k v pražské Stromovce zdolala 6-0 3-6 6-3 Japonku Juki Naitovou a postoupila do 3. kola. V něm se 23letá Češka utká s nasazenou Mexičankou Renatou Zarazuaovou. Naopak ze hry venku je už nejvýše nasazená Rumunka Monica Niculescuová.

15letá Havlíčková v Praze zničila favoritku z Indie dvěma kanáry

WTA 125k PRAHA - České tenistky se úspěšností v prvním kole turnaje WTA 125k v Praze chlubit nemohou, z deseti se do další fáze dostaly pouze dvě. V neděli z tria adeptek uspěla jen 15letá Lucie Havlíčková, která překvapila demolicí 345. hráčky světa. O sedm let starší soupeřku Riyu Bhatiovou z Indie totiž deklasovala dvěma kanáry.

Hradecká s Kristýnou Plíškovou proměnily první společný turnaj v titul z Prahy!

WTA PRAHA - Soutěž deblistek na antukovém turnaji WTA v Praze vyhrálo domácí duo Lucie Hradecká a Kristýna Plíšková. České tenistky ve finále první společné akce smetly rumunské duo Monica Niculescuová a Raluca Olaruová.

Ósakaová se trápí dál, v Miami prohrála se Su-Wei Hsieh. Naopak Andreescuová stále válí

WTA MIAMI - Japonce Naomi Ósakaové se po triumfu na Australian Open a rozchodu s trenérem Saschou Bajinem dál nedaří. V Miami ve třetím kole podlehla Su-Wei Hsieh, byť ve druhém setu podávala na vítězství. Třiatřicetiletá Tchajwanka si tak připsala šestý skalp hráčky Top 10, z toho druhý proti světové jedničce. Už desátou výhru v řadě si připsala Kanaďanka Bianca Andreescuová, která si znovu po šesti dnech poradila s Angelique Kerberovou.

Krejčíková se Siniakovou postup nevybojovaly. Češky musí po 11 letech do baráže

FED CUP - České tenistky budou po 11 letech chybět v semifinále Fed Cupu a poprvé od roku 2008 musí do baráže o udržení mezi elitou. V Ostravě podlehli v utkání prvního kola 2-3 na zápasy Rumunkám, když v rozhodující čtyřhře nejlepší deblistky světa Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková podlehly po třísetovém boji dvojici Irina Beguová a Monica Niculescuová. Rumunky se v historicky prvním semifinále střetnou s Francií.

Halepová: Jsem zdravá a připravená. Češky jsou silné i bez Petry

S vírou ve vítězství se v Ostravě začaly rumunské tenistky připravovat na úvodní kolo Fed Cupu proti českým obhájkyním trofeje. Hlavní zbraní týmu kapitána Florina Segarceanua má být třetí hráčka světa Simona Halepová. Přestože má sedmadvacetiletá drobná Rumunka proti české jedničce Karolíně Plíškové výrazně lepší vzájemnou bilanci šesti výher a jen dvou porážek, necítí se být favoritkou.

Kr. Plíšková neudržela vedení proti Niculescuové a čtvrtfinále v Shenzhenu neobhájila

WTA SHENZHEN - Kristýna Plíšková třetí rok po sobě do čtvrtfinále turnaje WTA v Shenzhenu nepostoupila. V dnešním utkání druhého kola proti Rumunce Monice Niculescuové sice měla náskok setu a brejku, vedení ale neudržela a první turnaj sezony pro ni skončil.

Kristýna Plíšková na úvod sezony přežila mečboly proti Shuai Peng

WTA SHENZHEN - Kristýna Plíšková vstoupila do nového roku šťastným vítězstvím. V čínském Shenzhenu přežila dva mečboly proti domácí Shuai Peng, než jí soupeřka za stavu 3-3 ve třetím setu vzdala. O zopakování čtvrtfinále z předchozích dvou let si česká tenistka zahraje s Rumunkou Monicou Niculescuovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist