Nielsen Frederik

Nielsen Frederik

40
muž
Dánsko
Datum nar.:
27. 8. 1983
Výška:
188 cm
Váha:
87 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 190.
čtyřhra: - / 17.

Marray s Nielsenem opět šokují Londýn, na TM jsou prvními semifinalisty

Brita Jonathana Marrayho a Dána Frederika Nielsena zřejmě po čtyřech měsících znovu ozářilo kouzlo Londýna. Senzační wimbledonští šampioni, kteří na žádném jiném turnaji nevyhráli víc jak jeden zápas, totiž postoupili jako první do semifinále Turnaje mistrů.

Marray a Nielsen senzačně proměnili divoké karty ve wimbledonskou trofej

Británie se den před singlovým finále domácího Andyho Murrayho s Rogerem Federerem dočkala nečekaného wimbledonského titulu ve čtyřhře. Deblovou soutěž senzačně vyhrál britsko-dánský pár Jonathan Marray, Frederik Nielsen, který v pěti setech porazil favorizovanou švédsko-rumunskou dvojici Robert Lindstedt a Horia Tecau.

Češi jsou ve finále Hopman Cupu!

Čeští tenisté si po osmnácti letech zahrají na Hopmanově poháru o titul. Petra Kvitová s Tomášem Berdychem vyhráli i ve třetím souboji ve skupině A obě své dvouhry a bez porážky skupinu vyhráli. V sobotním finále vyzvou v Perthu francouzskou dvojici Marion Bartoliová a Richard Gasquet.

Berdych: Snad na cestě do finále nezabloudíme

Po dlouhých osmnácti letech jsou čeští tenisté blízko zisku Hopmanova poháru. Když Tomáš Berdych a Petra Kvitová zdolají zítra Dánsko, postoupí do sobotního finále, ve kterém by je čekala Francie. Nakročeno máme dobře, snad do finále dojdeme, doufá Berdych.

Bulhaři Pironkovová a Dimitrov porazili Dány Wozniackou s Nielsenem

HOPMAN CUP - Bulharští tenisté Pironkovová s Dimitrovem na Hopman Cupu po porážce s českými tenisty porazili Dánsko v čele se světovou jedničkou Caroline Wozniackou. Oba týmy mají stále šanci postoupit do finále.

Wozniacká v Hopman Cupu: Přiletěla z dovolené a zvítězila

Hektický začátek nové sezony má za sebou Caroline Wozniacká. Světová jednička zamířila v Perthu hned z letiště na tréninkový kurt a o pár hodin později vybojovala Dánsku v Hopman Cupu šanci na výhru nad Američany. Té se spolu s Frederikem Nielsenem dočkali, když ve smíšené čtyřhře porazili pár Matteková-Sandsová/Fish.

Del Potro se po osmi měsících vrátil porážkou od Rochuse

ATP BANGKOK - Na okruhu ATP se po osmi měsících objevil Juan Martin Del Potro. Argentinec, který se od konce ledna zotavoval ze zranění zápěstí, však v thajském Bangkoku prohrál zápas 1. kola s Belgičanem Olivierem Rochusem.

Minář v Cancunu postoupil, Šnobel v Japonsku dohrál

CHALLENGER CANCUN / TOYOTA - Český tenista Ivo Minář zahájil challenger v mexickém Cancunu, kde plní roli turnajové jedničky, výhrou nad Tsung-Hua Yangem. Naopak Pavel Šnobel už v japonské Toyotě dohrál.

Preview: Šnobel - Nielsen

Je pár hodin po skončení finálového střetnutí Davisova poháru a tenisová sezona 2008 je nezadržitelně u konce. Přesto je na programu ještě několik challengerů, na kterých nechybí ani čeští tenisté. Jedním z nich je Pavel Šnobel, kterého v noci z pondělí na úterý čeká první vzájemný souboj s Dánem Nielsenem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist