Querrey Sam

Querrey Sam

36
muž
USA
Datum nar.:
7. 10. 1987
Výška:
198 cm
Váha:
95 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 11.
čtyřhra: - / 23.

Veselý v Newportu porazil španělského veterána a travaře Lópeze. Murray smetl Querreyho

ATP NEWPORT - Jiří Veselý má za sebou úspěšnou premiéru na turnaji ATP 250 v Newportu. Český tenista si na úvod poradil 6-4 6-2 se čtyřicetiletým španělským veteránem a oblíbencem travnatých kurtů Felicianem Lópezem. Drtivou výhrou odstartoval Andy Murray, který smetl domácího Sama Querreyho.

Kvitová se před Wimbledonem vrátila do elitní desítky, Karolína Plíšková z ní vypadla

Petra Kvitová před Wimbledonem na desátém místě žebříčku WTA nahradila Karolínu Plíškovou, která se po neúspěšně obhajobě titulu v Eastbourne propadla na 13. příčku. Po finálové účasti v Bad Homburgu si o 12 pozic polepšila Kateřina Siniaková.

Medveděv na Mallorce ve svém prvním finále na trávě přehrál Querreyho

ATP MALLORCA - Daniil Medveděv vyhrál nový turnaj ATP 250 na Mallorce. Druhý hráč světa ve svém premiérovém finále na trávě porazil 6-4 6-2 semifinalistu Wimbledonu z roku 2017 Sama Querreyho a získal svou 11. kariérní a druhou letošní trofej. Do zkompletování sbírky mu už chybí jen triumf na jeho nejméně oblíbeném antukovém povrchu.

Medveděv po obratu porazil domácího Carreña a zahraje si první finále na trávě

ATP MALLORCA - Daniil Medveděv si na novém turnaji na Mallorce poprvé v kariéře zahraje o titul na travnatém povrchu. Nejvýše nasazený v semifinále po obratu přehrál domácího Pabla Carreña. Pětadvacetiletý Rus se svou finálovou bilanci 10-7 pokusí zítra vylepšit proti Samovi Querreymu.

Auger-Aliassime ve Stuttgartu postoupil do 8. finále. Prokletí finalisty se pokusí zlomit proti Čiličovi

ATP STUTTGART - Félix Auger-Aliassime na trávě ve Stuttgartu porazil Američana Sama Querreyho a poosmé v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. V něm dosud neuhrál ani set, o premiérový titul si 20letý Kanaďan zahraje s Chorvatem Marinem Čiličem, který se do finále dostal poprvé pop třech letech.

Sebastian Korda v Delray Beach vyřadil Paula a poprvé postoupil do čtvrtfinále

ATP DELRAY BEACH - Dvacetiletý syn bývalého českého tenisty Petra Kordy Sebastian v Delray Beach vyřadil nasazeného krajana Tommyho Paula a poprvé na okruhu ATP si zahraje čtvrtfinále. V něm vyzve Johna Isnera.

Querrey za útěk z izolace v Petrohradu dostal podmíněnou pokutu

Americký tenista Sam Querrey dostal od vedení ATP podmíněnou pokutu 20.000 dolarů (426.000 korun) za porušení pravidel proti šíření koronaviru na říjnovém turnaji v Petrohradě. Ačkoli měl po pozitivním testu zůstat v ruském městě v izolaci, odletěl s rodinou potají soukromým letadlem pryč.

Querrey s rodinou v Petrohradu opustili izolaci a z Ruska prchli soukromým tryskáčem

Organizátoři turnaje v Petrohradu uvedli, že americký tenista Sam Querrey společně s rodinou odletěl soukromým letadlem z Ruska, ačkoli měl po nedávném pozitivním testu na koronavirus zůstat v izolaci. Případem porušení pravidel se už začala zabývat ATP.

Querrey kvůli nákaze koronavirem nesmí hrát v Petrohradu

Americký tenista Sam Querrey přišel kvůli pozitivnímu testu na koronavirus o účast na turnaji v Petrohradu. Informoval o tom web televizní stanice Eurosport.

Finalisté z Hamburku měli v Paříži namále. Rubljov i Tsitsipas poprvé otočili zápas z 0-2 na sety

FRENCH OPEN - Ještě v neděli proti sobě odehráli třísetové finále v Hamburku a už dnes oba vstoupili do French Open. Andrej Rubljov i Stefanos Tsitsipas v Paříži prohrávali v utkání prvního kola 0-2 na sety a byli na pokraji vyřazení. Až dosud nikdy takový stav otočit nedokázali, ale tentokrát se velký obrat oběma povedl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist