Rufin Guillaume

Rufin Guillaume

33
muž
Francie
Datum nar.:
26. 5. 1990
Výška:
188 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 81.
čtyřhra: - / 316.

Hájek v Kitzbühelu nezaváhal, Šetkiče porazil i napodruhé

Jan Hájek si v rakouském Kitzbühelu vybojoval poprvé v kariéře postup do dalšího kola. Český kvalifikant dnes porazil Aldina Šetkiče z Bosny a Hercegoviny hladce 6-2 a 6-1.

Verdasco otočil zápas s Dolgopolovem a zahraje si o první letošní čtvrtfinále

ATP EASTBOURNE - Fernando Verdasco po pomalém rozjezdu první letošní zápas na trávě zvládl. Španělský tenista v Eastbourne vyřadil nasazeného Ukrajince Dolgopolova a s krajnem Ramosem si zahraje o první letošní čtvrtfinále.

Monfils vyhrál sedmý zápas po sobě, v Nice je ve čtvrtfinále

ATP NICE - Fanoušci na turnaji v Nice se v pátečních čtvrtfinálových duelech mohou těšit v každém utkání na domácího hráče. Mezi osmičku nejlepších se po čtyřech měsících dostal i Gael Monfils, který se nastartoval minulý týden na challengeru v Bordeaux.

Nadal je v Chile už v semifinále

ATP VIŇA DEL MAR - Rafael Nadal zvládá turnaj ve Viňa del Mar navzdory dlouhé době bez tenisu podle očekávání bez problémů. Dnes si v Chile poradil s krajanem Gimenem-Traverem a postoupil už do semifinále.

Pár minut se rozjížděl. Pak Nadal svůj vítězný comeback kontroloval

ATP VIŇA DEL MAR - Rafael Nadal úspěšně zvládl svůj první zápas po sedmiměsíčním půstu zaviněném zraněním kolena. Španělskému tenistovi po dlouhé pauze netrvalo dlouho, aby se dostal do rytmu a na antuce ve Viňa del Mar postoupil po dvousetové výhře nad Argentincem Delbonisem do čtvrtfinále.

Berdych neztratil set ani s Rufinem, Štěpánek přejel Lópeze!

AUSTRALIAN OPEN muži - Oba nejlepší čeští tenisté postoupili na Australian Open do 3. kola. Tomáš Berdych v Melbourne neztratil set ani ve svém druhém utkání, v němž si poradil s Francouzem Guillaumem Rufinem, Radek Štěpánek zcela totožným výsledkem 6-2 6-2 6-4 přehrál Španěla Feliciana Lópeze.

Vítězný den Čechů: Berdych neztratil set, Štěpánek předvedl velký obrat

Stoprocentní bilanci mají čeští tenisté po prvním dni Australian Open. Tomáš Berdych vstup do turnaje zvládl podle očekávání, za obhajobou čtvrtfinále vykročil výhrou 3-0 na sety nad Američanem Russellem. Po něm postoupil i Radek Štěpánek, který v pětisetovém dramatu otočil zápas s Viktorem Troickým.

Rosol si v Paříži poradil s Berlocqem, čeká ho Mónaco

FRENCH OPEN - Lukáš Rosol vstoupil do letošního French Open čtyřsetovým vítězstvím nad nebezpečným Carlosem Berlocqem a s dalším Argentincem Juanem Mónakem si zahraje o zopakování svého grandslamového maxima, kterého dosáhl před rokem právě na antuce v Paříži.

Jedničkou challengeru v Ostravě je Hájek

Český tenista Jan Hájek bude nejvýše nasazeným hráčem challengeru Prosperita Open v Ostravě. Turnaj, který je dotován sumou 50 tisíc dolarů, se na antukových dvorcích v Komenského sadech odehraje od soboty 28. dubna do neděle 6. května.

Suverénní Berdych si zahraje o finále

Už jen dvě výhry dělí Tomáše Berdycha od prvního titulu v nové sezoně. Nejvýše nasazený hráč turnaje v Montpellier neztratil ani dnes set, domácího Nicolase Mahuta porazil 6-3 6-4 a postoupil do semifinále. V něm ho čeká oblíbený Němec Kohlschreiber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist