Rusedski Greg

Rusedski Greg

50
muž
Velká Británie
Datum nar.:
6. 9. 1973
Výška:
193 cm
Váha:
91 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 190.

US Open se letos musí uskutečnit, pro dobro tenisu, říká Rusedski

Nad letošním US Open, které má 24. srpna vypuknout kvalifikačními boji stále visí otazník. Podle bývalé britské jedničky Grega Rusedského je ale nutné, aby se newyorský grandslam letos uskutečnil nehledě na to, zda budou moci do areálu ve Flushing Meadows zavítat diváci.

Rusedski se vrací k tenisu

Bývalý čtvrtý hráč světového žebříčku Greg Rusedski, který předloni ukončil kariéru, se vrací k tenisu. Pětatřicetiletý hráč už podal žádost o udělení divokých karet pro turnaje ATP a dokonce se nabídl britské reprezentaci pro březnový duel s Ukrajinou v Davisově poháru.

Sampras si turnaj v Londýně užil, titul však získal Pioline

Po vítězství nad Radkem Štěpánkem v pražské exhibici uspěl Pete Sampras i v úvodních dvou zápasech veteránského turnaje v Londýně. Až do finále závěrečného podniku BlackRock Masters Tour v Royal Albert Hall se však slavný americký tenista nedostal, neboť v sobotu v rozhodujícím utkání skupiny podlehl po velké bitvě poprvé v životě Cédriku Piolineovi, který dnes vyhrál i boj o titul.

Preview: Pioline - Rusedski

Turnaj Masters veteránů dospěl do finále. V něm bude mírným favoritem Cedric Pioline, zřejmě proto, že vyřadil favorita Samprasa a s Rusedskim má kladnou vzájemnou bilanci. Potvrdí se papírové předpoklady nebo titul získá domácí tenista?

Rusedski je prvním finalistou, druhý vzejde z duelu Samprase s Piolinem

Ve skupině B na Masters veteránů se o postupujícím do finále rozhodne až v posledním zápase, jelikož Švéd Edberg dnes po setech 1-6 7-6 10-6 zdolal Forgeta. Teď ovšem musí čekat na zaváhání Grega Rusedskiho.

Sampras porazil McEnroa, Rusedski je krok od finále

Pete Sampras má za sebou první zápas na "veteránském" Turnaji mistrů a hned si připsal vítězství, když si poradil s krajanem Johnem McEnroem. Ve druhé skupině si už postup do finále výrazně přiblížil domácí Greg Rusedski.

Preview: Rusedski - Edberg

Tenisový turnaj Masters veteránů začal teprve včera, ale jméno hráče, který si s velkou pravděpodobností zahraje ve finále, se dozvíme už po dnešku. Ve skupině B si to v Royal Albert Hall rozdají finalista US Open z roku 1997 domácí Brit Greg Rusedski a šestinásobný grandslamový vítěz Stefan Edberg ze Švédska. Oba byli v úvodních zápasech stoprocentní.

Rusedski zahájil Masters veteránů v Londýně výhrou

Tenisový turnaj Masters veteránů v Londýně odstartoval výhrami domácí Grag Rusedski a Švéd Stefan Edberg. Zítra je čeká vzájemný duel, v němž zřejmě půjde o postup do finále.

Preview: Masters veteránů v Londýně

Podobně jako mají aktivní tenisté na závěr sezony svůj Turnaj mistrů, střetávají se každý rok v prosinci i veteráni na svém turnaji Masters. Pochopitelně, duely se nesou především v duchu exhibic, a tak jsou do Londýna zváni tenisté hlavně podle "zvuku jména": McEnroe, Sampras, Edberg, Cash, Forget...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist