Šátral Jan

Šátral Jan

33
muž
Česká republika
Datum nar.:
24. 7. 1990
Výška:
188 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 136.
čtyřhra: - / 160.

Gengel v Egyptu vyhrál české finále proti Šátralovi a má třetí titul z turnajů ITF

ITF ŠARM AŠ-ŠAJCH - Marek Gengel potřetí v kariéře vyhrál turnaj ITF s dotací 15 tisíc dolarů a opět slaví na tvrdém povrchu v egyptském Šarm aš-Šajchu. Na dva triumfy z října 2019 navázal tento týden, kdy včetně kvalifikace vyhrál sedm utkání v řadě. Ve finále si 25letý Čech poradil snadno 6-2 6-2 s krajanem Janem Šátralem.

Veselý na Štvanici nestačil na soupeře ze třetí stovky. Do osmifinále dnes z Čechů prošel jen Vrbenský

ATP CHALLENGER PRAHA - Jiřímu Veselému návrat na mezinárodní turnaje po více než pětiměsíční koronavirové pauze vůbec nevyšel. Nejlepší český tenista skončil na antukovém challengeru na pražské Štvanici hned po prvním zápase, v němž jasně prohrál s až 253. hráčem světa Aslanem Karacevem. Do osmifinále neprošli ani Andrew Paulson s Janem Šátralem. Mezi nejlepší šestnáctku se naopak probojoval Michael Vrbenský.

Čechům se na Štvanici daří. Dnes postoupili Kolář, Šátral, Macháč a Paulson

CHALLENGER PRAHA - Prvním kolem challengeru v Praze prošlo sedm z devíti domácích tenistů. Dnes zaznamenali vítězný vstup do turnaje Zdeněk Kolář, Jan Šátral, Tomáš Macháč a Andrew Paulson. Neuspěl Lukáš Rosol, který i vinou zdravotních potíží prohrál s Rusem Safiullinem a přišel o možnost vyzvat Stana Wawrinku.

Bílý tým si v Top Lize ČTS nadále hájí neporazitelnost, modří doma na Štvanici porazili žluté

V Praze proběhl čtvrtý díl šestikolové soutěže smíšených týmů Top Ligy Českého tenisového svazu nazvané Barvy pro budoucnost. Na Spartě vyhrál střetnutí dvou momentálně nejlepších týmů celek bílých a stále si drží svou neporazitelnost. Na Štvanici si domácí modří poradili se žlutými, kteří stále čekají na první vítězství.

VIDEO: Parádní výměna Koláře se Šátralem na Macha Lake Open 2020

Tenisový kolotoč se během koronavirové pauzy rozjíždí alespoň už na charitativních a exhibičních akcích. Minulý týden se spousta českých tenistů sešla na antukovém turnaji u Máchova jezera, kde fanoušci nebyli ochuzeni o parádní výměny. Jako třeba o tu mezi Zdeňkem Kolářem a Janem Šátralem.

První den turnaje u Mácháče zkomplikoval déšť. První body stihli získat Siniaková či Kolář

MACHA LAKE OPEN - Na antukových kurtech ve Starých Splavech u Máchova jezera začal turnaj pro 16 tenistů a 16 tenistek. Počasí jim ale nepřálo, kvůli dešti se dnes dohrála pouze čtvrtina zápasů. První bod do své čtyřčlenné skupiny, jejíž vítěz postoupí do sobotního semifinále, si stihli připsat pouze Jan Šátral, Zdeněk Kolář, Kateřina Siniaková a Linda Fruhvirtová.

I. ČLTK Praha porazil i Přerov a obhájil titul v Tenisové extralize

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté I. ČLTK Praha obhájili titul v Tenisové extralize smíšených družstev. V dnešním finále v Říčanech zdolal výběr ze Štvanice i za pomoci Karolíny Muchové Prechezu Přerov suverénně 5-2 na zápasy. Celkově I. ČLTK vyhrál soutěž počtvrté.

Šátral se po svatbě vrátil výhrou, ve 2 .kole vypadl. Pavlásek v Meerbuschi ukončil sérii porážek

CHALLENGER MEERBUSCH - Z tria českých tenistů prošli prvním kole challengeru v německém Meerbuschu dva. Jan Šátral uspěl v prvním utkání od své svatby, ale v následném druhém kole vypadl. Adam Pavlásek přerušil sérii tří porážek. Neuspěl jen Václav Šafránek.

Obhájce titulu Rosol na Štvanici přežil mečbol, do osmifinále prošel i Šafránek

ATP CHALLENGER PRAHA - Lukáš Rosol byl ve druhém kole challengeru na pražské Štvanici míček od porážky. Obhájce titulu ovšem mečbol Kennyho de Scheppera zlikvidoval a po dvou hodinách boje zvítězil. Mezi nejlepší šestnáctku se probojoval i Václav Šafránek, který vyřadil nasazeného Francouze Tristana Lamasineho.

Pavlásek je letos na challengerech poprvé ve čtvrtfinále, Šátral dohrál

ATP CHALLENGER TOUR - Adam Pavlásek na challengeru v Římě, kde obhajuje titul, potvrdil roli favorita proti domácímu outsiderovi Riccardovi Bonadiovi a poprvé v sezoně postoupil do čtvrtfinále. Jan Šátral ve Francii končí po porážce s domácím Quentinem Halysem. Zdeněk Kolář v Portugalsku kvůli dešti odehraje osmifinále až zítra.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist