Schuurs Demi

Schuurs Demi

30
žena
Nizozemí
Datum nar.:
1. 8. 1993
Výška:
171 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 848. / 512.
čtyřhra: 12. / 7.

Krejčíková se Siniakovou jsou v semifinále Australian Open. Na grandslamech neprohrály už 22 zápasů v řadě

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou na Australian Open udělaly čtvrtý ze šesti kroků na cestě za premiérovým obhájením titulu. Nasazené šestky Desirae Krawczykovou s Demi Schuursovou přehrály hladce ve dvou setech, grandslamovou neporazitelnost protáhly na 22 zápasů a čtvrtý rok po sobě v Melbourne postoupily do semifinále. V něm se utkají s Martou Kosťukovou a Elenou-Gabrielou Ruseovou.

O moc rychleji to nešlo. Krejčíková se Siniakovou už slaví postup do semifinále Turnaje mistryň

TURNAJ MISTRYŇ - Sotva na Turnaji mistryň začal 3. hrací den, slaví už Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou postup do semifinále. České obhájkyně titulu totiž v texaském Fort Worth vyhrály i druhý zápas ve dvou setech, s Číňankami Yi-Fan Xu a Zhaoxuan Yang si dnes poradily dvakrát 6-3.

Mise zahájena. Loňské šampionky Krejčíková se Siniakovou začaly Turnaj mistryň i počtvrté vítězstvím

TURNAJ MISTRYŇ - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková i počtvrté v kariéře vstoupily do Turnaje mistryň vítězstvím. Letos české obhájkyně titulu v zahajovacím duelu porazily 6-4 6-3 americko-nizozemský pár Desirae Krawczyková a Demi Schuursová.

Krejčíková se Siniakovou si na Turnaji mistryň podruhé zahrají finále

TURNAJ MISTRYŇ - Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou si podruhé v kariéře zahrají finále čtyřhry na Turnaji mistryň. V boji o něj nasazené jedničky v mexické Guadalajaře po obratu porazily americko-nizozemskou dvojici Nicole Melicharová a Demi Schuursová 3-6 6-3 a 10-6. O titul se utkají s wimbledonskými vítězkami Su-Wei Hsieh a Elise Mertensovou, které smetly v sobotním zápase ve skupině.

Krejčíková se Siniakovou na antuce v Madridu získaly 7. společný titul

WTA MADRID - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková získaly druhý letošní a celkově 7.společný titul. Dvojnásobné grandslamové šampionky dobyly antukový turnaj WTA 1000 v Madridu, kde ve finále porazily 6-4 6-3 kanadsko-nizozemské duo Gabriela Dabrowská a Demi Schuursová.

Ruska Kuděrmetovová si na turnaji WTA 500 v Charlestonu došla pro první titul

WTA CHARLESTON - Veronika Kuděrmetovová na turnaji WTA 500 na zelené antuce v Charlestonu porazila 6-4 6-2 Danku Koviničovou z Černé Hory a své druhé finále tak přetavila v premiérový triumf. 23letá rodačka z Kazaně se díky životnímu úspěchu posune poprvé do Top 30 světového žebříčku a stane se novou ruskou jedničkou.

Peschkeová se Schuursovou vyhrály srpnovou anketu Deblový pár měsíce. Dalšími vítězkami jsou Halepová, Sakkariová a Linetteová

Webové stránky WTA zveřejnily výsledky srpnových anket. Květa Peschkeová s Demi Schuursovou ovládly hlasování o Deblový pár měsíce. Hráčkou měsíce se stala vítězka turnaje v pražské Stromovce Simona Halepová. V kategorii Průlom měsíce se z vítězství raduje Maria Sakkariová. Úder měsíce vyhrála Magda Linetteová.

Hlasujte v srpnových anketách WTA. Ocenění mohou získat Kristýna Plíšková s Hradeckou nebo Peschkeová

Ankety WTA jsou po koronavirové pauze zpět. Stejně jako každý měsíc i za srpen mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, nejlepší deblový pár měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. V kategorii Deblový pár měsíce jsou nominovány Kristýna Plíšková s Lucií Hradeckou a také Květa Peschkeová s Nizozemkou Demi Schuursovou.

Peschkeová: S Demi nám to ladí, na kurtu se bavíme

Květa Peschkeová našla v Demi Schuursové další partnerku, s kterou rozšířila své už tak bohaté portfolio deblových titulů. V sobotu spolu ovládly turnaj v New Yorku a 45letá Češka slavila 35. triumf v kariéře.

45letá Peschkeová má 35. deblový titul. V New Yorku slaví první triumf se Schuursovou

WTA NEW YORK - První velký turnaj WTA ve čtyřhře po koronavirové pauze vyhrály 45letá Květa Peschkeová s Nizozemkou Demi Schuursovou. V New Yorku ve finále generálky na US Open zdolaly 6-1 4-6 10-4 americko-čínské duo Nicole Melicharová a Yi-Fan Xu a získaly první společný titul. Česká veteránka slaví svůj celkově 35. deblový triumf.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist