Shibahara Ena

Shibahara Ena

26
žena
Japonsko
Datum nar.:
12. 2. 1998
Výška:
170 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 353. / 349.
čtyřhra: 21. / 4.

Plíšková v Guadalajaře začala výhrou nad deblistkou. Čeká ji odveta proti Baptisteové

WTA GUADALAJARA - Karolína Plíšková (31) na úvod slabě obsazeného turnaje WTA 1000 v mexické Guadalajaře zvládla roli papírové favoritky. Dlouhé měsíce trápící se Češka si poradila 7:5, 6:2 s hráčkou až šesté světové stovky Enou Šibaharovou (25) z Japonska, byť s deblovou specialistkou prohrála první tři gamy a byla dva míčky od ztráty úvodní sady. Ve druhém kole narazí na Američanku Hailey Baptisteovou (21), s níž prohrála před pár týdny ve Washingtonu.

Letos už 10-0. Krejčíková se Siniakovou v Indian Wells postoupily do finále

WTA INDIAN WELLS - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková na turnaji WTA 1000 v Indian Wells přehrály 6-4 6-2 japonskou dvojici Šuko Aojamaová a Ena Šibaharová, vyhrály i 10. letošní zápas a postoupily do finále. České favoritky v něm budou usilovat o 15. společný titul.

Krejčíková se Siniakovou vyhrály čtvrtý grandslam v řadě! Titul obhájily poprvé

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková jako teprve čtvrtý pár v Open éře nenašly přemožitelky již na čtvrtém grandslamu po sobě a slaví celkově sedmý triumf na turnajích 'velké čtyřky'. Ve finále Australian Open si poradily s Japonkami Šúko Aojamaovou a Enou Šibaharovou, vůbec poprvé v kariéře spolu obhájily titul a zařadily se mezi deblové legendy.

Šibaharaová s Koolhofem ovládli mix na French Open a mají první grandslamový titul

FRENCH OPEN - Japonka Ena Šibaharaová a Wesley Koolhof z Nizozemska získali na Roland Garros titul ve smíšené čtyřhře. Ve finále dnes porazili 7-6(5) 6-2 norsko-belgickou dvojici Ulrikke Eikeriová, Joran Vliegen.

Aojamaová se Šibaharaovou vyhrály debl v Miami a slaví svůj největší triumf

WTA MIAMI - Šuko Aojamaová s Enou Šibaharaovou vyhrály deblovou soutěž v Miami. Japonské duo ve finále porazilo 6-2 7-5 domácí Hayley Carterovou a Brazilku Luisu Stefaniovou a získalo šestou společnou trofej. Pro obě se jedná o největší triumf v kariéře.

Krejčíková v mixu vyhrála podvanácté v řadě. V osmifinále s Ramem přežili mečbol

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková prodloužila svou neporazitelnost ve smíšené čtyřhře už na 12 zápasů. Dnes na Australian Open s Američanem Rajeevem Ramem zdolali po odvrácení mečbolu 6-4 3-6 13-11 japonskou dvojici Šibaharaová/McLachlan a postoupili do čtvrtfinále. V něm předloňští šampioni narazí na duo Gabriela Dabrowská a Mate Pavič.

Hlasujte v únorových anketách WTA. Ocenění mohou získat Strýcová s Hsieh

Stejně jako každý měsíc i za únor mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, nejlepší deblový pár měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. V kategorii Deblový pár měsíce jsou nominovány Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh, Strýcová může získat ocenění také v anketě Úder měsíce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist