Smitková Tereza

Smitková Tereza

29
žena
Česká republika
Datum nar.:
10. 10. 1994
Výška:
176 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 818. / 57.
čtyřhra: - / 184.

Po roce a půl ve finále. Kolář ani Smitková na titul nedosáhli

CHALLENGER VILNISUS / ITF BATH - Dva čeští tenisté si dnes poprvé od září 2021 zahráli ve finále, na titul ale nedosáhl ani jeden. Zdeněk Kolář na challengeru v litevském Vilniusu prohrál souboj o první halovou trofej s Britem Liamem Broadym, Tereza Smitková na podniku ITF W25 v britském Bathu prohrála se Slovenkou Rebeccou Šramkovou a neukončila téměř pětileté čekání na turnajové vítězství.

Palicová a Šalková zvládly na Livesport Prague Open 1. kolo kvalifikace

WTA PRAHA - První kolo kvalifikace domácího turnaje WTA Livesport Prague Open zvládly dvě 18leté Češky, když porazily papírové favoritky. Barbora Palicová zaskočila Slovenku Viktórii Kužmovou, Dominika Šalková otočila duel s Australankou Astrou Sharmaovou. Na tvrdém povrchu ve Stromovce naopak neuspěly Nikola Bartůňková a Tereza Smitková, duel Miriam Kolodziejové byl kvůli dešti odložen na neděli.

Do kvalifikace Livesport Prague Open dnes vstupuje pět Češek, šanci dostala i Smitková

Turnaj WTA 250 Livesport Prague Open 2022 začíná už dnes na kurtech TK Sparta ve Stromovce prvními zápasy kvalifikace. O účast v hlavní soutěži klání kategorie WTA 250 bude o víkendu usilovat pět českých tenistek. Vedle Dominiky Šalkové, Nikoly Bartůňkové, Barbory Palicové a Miriam Kolodziejové se nakonec do pole kvalifikantek dostala i Tereza Smitková.

Nosková na "stovce" v Německu začala suverénně, se Smitkovou si nezahraje

ITF W100 VERSMOLD - Sedmnáctiletá Linda Nosková zahájila své působení na W100 v německém Versmoldu suverénně. Nasazená pětka si v úvodním kole poradila s kvalifikantkou Ilay Yörükovou z Turecka. V dalším kole se mohla utkat s krajankou Terezou Smitkovou, která ale nestačila na Rusku Julií Avdějevovou.

Černý český den ve Wimbledonu. Prvním kolem kvalifikace neprošla ani jedna ze šesti nadějí

WIMBLEDON - Stačil jeden den, respektive několik hodin, a kvalifikace Wimbledonu je bez českých tenistek. Na travnatých kurtech v londýnském Roehamptonu neprošla prvním kolem ani jedna z šesti nadějí. Sen o startu na grandslamovém turnaji se rozplynul Lindě Fruhvirtové, Anně Siskové, Tereza Smitkové a triu debutantek na trávě Saře Bejlek, Miriam Kolodziejové a Jesice Malečkové.

Smitková v Praze první titul po třech letech nezískala. Ve finále uspěla Fręchová

ITF PŘEROV - Šestadvacetiletá Tereza Smitková na domácím antukovém turnaji ITF W60 na pražských Spojích první titul od léta 2018 nezískala. Ve finále bývalá wimbledonská osmifinalistka prohrála jednoznačně 2-6 1-6 s nejvýše nasazenou Polkou Magdalenou Fręchovou.

Smitková na turnaji ITF W60 na pražských Spojích postoupila do finále

Šestadvacetiletá Tereza Smitková na domácím antukovém turnaji ITF W60 na pražských Spojích porazila 6-4 6-3 Lotyšku Danielu Vismaneovou a podruhé v sezoně postoupila do finále. O první titul po třech letech si bývalá wimbledonská osmifinalistka zahraje s nejvýše nasazenou Polkou Magdalenou Fręchovou.

Šalková, Nosková a Kilnarová jsou na ITF W60 v Přerově v semifinále! Doplnit je může Smitková

ITF PŘEROV - Kvůli deštivému počasí se program zápasů na turnaji ITF W60 v Přerově natahuje. Dnes se nicméně stihly dohrát zápasy druhého kola a tři ze čtyř čtvrtfinálových soubojů. Mezi kvarteto nejlepších se už dostaly tři Češky - 17letá Dominika Šalková, 16letá Linda Nosková a 21letá Monika Kilnarová. Doplnit je může ještě Tereza Smitková, která bude dohrávat čtvrtfinále až v sobotu.

Českým nadějím se v 1. kole turnaje ITF v Přerově dařilo. Postoupily Bartůňková, Nosková, Bejlek či Šalková

ITF PŘEROV - Českým tenistkám se v úvodním kole domácího turnaje s dotací 60.000 dolarů na antuce v Přerově dařilo. Mezi šestnáct nejlepších se dostalo sedm z deseti zástupkyň včetně teenagerek Nikoly Bartůňkové, Lindy Noskové, Sáry Bejlek a Dominiky Šalkové.

Siniaková na Livesport Prague Open po odvráceném mečbolu zdolala Smitkovou. Ve čtvrtfinále vyzve Krejčíkovou

WTA PRAHA - Kateřina Siniaková včera ve druhém kole Livesport Prague Open proti Tereze Smitkové odvrátila mečbol a před dnešní dohrávkou jí chyběly tři míče k postupu. Nasazená pětka dohrávku zvládla a svou krajanku po více než dvou hodinách zdolala. Ve čtvrtfinále se premiérově utká s další krajankou a svou deblovou parťačkou Barborou Krejčíkovou, která zdolala Ysaline Bonaventureovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist