Soares Bruno

Soares Bruno

42
muž
Brazílie
Datum nar.:
27. 2. 1982
Výška:
180 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 225.
čtyřhra: - / 2.

Ram se Salisburym ovládli letošní US Open a mají druhý společný grandslamový titul

US OPEN - Domácí veterán Rajeev Ram s Britem Joem Salisburym ve finále US Open porazili 3-6 6-2 6-2 vítěze ročníku 2016 Jamieho Murrayho a Bruna Soarese a společně získali druhý grandslamový titul a celkově pátou trofej.

Pavič a Soares zakončují sezonu jako Deblový tým roku

Sezonu 2020 zakončí v čele žebříčku deblových párů Chorvat Mate Pavič a Brazilec Bruno Soares. Oba na tuto metu dosáhli podruhé v kariéře, poprvé společně. V příští sezoně ale spolu pokračovat nebudou.

Auger-Aliassime s Hurkaczem přežili pět mečbolů a senzačně vyhráli čtyřhru na Masters v Paříži

ATP PAŘÍŽ - Kanaďan Felix Auger-Aliassime a Polák Hubert Hurkacz na druhém společném turnaji slaví senzační triumf na podniku Masters 1000 v Paříži, když ve finále zdolali po odvrácení pěti mečbolů druhé nasazené chorvatsko-brazilské duo Mate Pavič a Bruno Soares. Oba přitom ve čtyřhře na okruhu ATP nikdy nevyhráli dva zápasy po sobě.

Němci Krawietz s Miesem na Roland Garros obhájili loňský triumf ve čtyřhře

FRENCH OPEN - Kevin Krawietz a Andreas Mies na Roland Garros zopakovali loňský nečekaný triumf. Ve finále německý pár porazil bez ztráty podání 6-3 7-5 vítěze nedávného US Open Chorvata Mate Paviče a Brazilce Bruna Soarese.

Chorvat Pavič s Brazilcem Soaresem ovládli čtyřhru na letošním US Open

US OPEN - Deblovou soutěž mužů na letošním US Open ovládli nenasazení Mate Pavič s Brunem Soaresem a slaví první společný grandslamový triumf. Chorvatsko-brazilský pár ve finále, ve kterém nečelil jedinému brejkbolu, porazil turnajové osmičky Wesleyho Koolhofa a Nikolu Mektiče. Pro Paviče se jedná o druhý grandslamový titul ve čtyřhře mužů, Soares se raduje potřetí.

Murray se Serenou skončili ve wimbledonském v mixu ve 3. kole

Andy Murray a Serena Williamsová ve Wimbledonu skončili na prvním společném turnaji ve 3. kole. Hvězdná dvojice v boji o čtvrtfinále podlehla 3-6 6-4 2-6 brazilsko-americkému tandemu Bruno Soares a Nicole Melicharová.

Bryan se Sockem jsou ve finále Turnaje mistrů, narazí na Herberta s Mahutem

TURNAJ MISTRŮ - Američané Mike Bryan a Jack Sock zakončí úspěšnou pětiměsíční spolupráci zápasem ve finále Turnaje mistrů. V semifinále si vítězové posledních dvou grandslamů poradili ve třech setech s britsko-brazilským tandemem Jamie Murray a Brunou Soares a mohou se těšit na finále, v němž narazí na Francouze Pierra-Huguese Herberta a Nicolase Mahuta.

VIDEO: Fantastická obrana páru Jamie Murray a Bruno Soares

Jamie Murray a Bruno Soares včera na US Open překvapivě skončili, v předchozím osmifinále však předvedli parádní defenzivu, díky které proměnili gamebol. U sítě zahráli deset volejů, než jim pomohla páska k chybě soupeřů.

VIDEO: Soares trefil winner úderem za zády

Reflexivní a intuitivní úder předvedl včera na antukovém Masters v Římě Bruno Soares. Brazilský tenista měl na vrácení míčku zlomek sekundy, přesto ho úderem za zády dokázal poslat nechytatelně zpět a získat fiftýn i game. Do finále však nakonec postoupili Kolumbijci Juan-Sebastian Cabal s Robertem Farahem, kterému se v průběhu utkání při snaze zahrát return rozpůlila raketa.

Čtyřhra je tak zábavná. Zasloužila by si více pozornosti, vyzývá Judy Murrayová

Tenisová čtyřhra by si zasloužila větší pozornost televizí, myslí si Judy Murrayovou - matka bývalých světových jedniček Andyho (ve dvouhře) a Jamieho (ve čtyřhře). I proto dnes na sociální sítě vložila video se skvělou deblovou výměnou a označila televizní stanici Sky Sports a tenisovou organizaci ATP.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist