Solovieva Valeria

Solovieva Valeria

31
žena
Rusko
Datum nar.:
3. 11. 1992
Výška:
168 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 163.
čtyřhra: - / 68.

Martincová v Brazílii postoupila poprvé v sezoně do 2. kola

WTA FLORIANÓPOLIS - Tereza Martincová si brazilském v Florianopolisu připsala první letošní výhru na okruhu WTA, když porazila Maďarku Reku-Lucu Janiovou. O zopakování loňského čtvrtfinále, které je jejím kariérním maximem, si jednadvacetiletá Češka zahraje proti Ukrajince Ljudmile Kičenokové.

Suárezová se dočkala. V šestém finále slaví premiérový titul

WTA OEIRAS - Až šesté finále se ukázalo být tím šťastným. Pětadvacetiletá Španělka Carla Suárezová-Navarrová pět šancí vybojovat svou první trofej z turnaje WTA ještě nevyužila, dnes na antuce v protugalském Oeiras však zdolala Rusku Světlanu Kuzněcovovou a slaví svůj první titul.

Australanky jsou po 21 letech v semifinále, Němky vyhrály na Slovensku

FED CUP - Prvními semifinalistkami letošního Fed Cupu se staly tenistky Austrálie, které se mezi kvarteto nejlepších týmů dostaly po 21 letech. Austrálie v domácím prostředí smetla 4-0 na zápasy a bez ztráty jediného setu loňské finalistky Rusky, které do Hobartu přiletěly ve výrazně oslabené sestavě bez jediné hráčky Top 100. O finále se utkají s Německem, které uspělo na Slovensku.

Hlaváčková porazila Cornetovou, naopak Šafářová po debaklu končí

Antukový podnik WTA v Budapešti je po dnešku bez obou nejvýše nasazených hráček. Zatímco Andrea Hlaváčková překvapila turnajovou dvojku Alizé Cornetovou, nejvýše nasazená Lucie Šafářová se loučí po ostudném debaklu se 190. hráčkou světa Valerií Solovjevovou.

Halepová v Norimberku poprvé vyhrála turnaj WTA, Peschkeová ve finále čtyřhry neuspěla

Simona Halepová poprvé v kariéře vyhrála turnaj na okruhu WTA. Jednadvacetiletá Rumunka ve finálovém duelu neztratila ani jeden servis a Němku Petkovicovou porazila dvakrát 6-3. Květa Peschkeová neuspěla ve finále čtyřhry.

Stosurová v Moskvě vydřela 400. výhru kariéry, čeká ji Zakopalová

WTA MOSKVA - Samantha Stosurová v Moskvě po dvouapůlhodinové bitvě udolala Francouzku Cornetovou a zaznamenala jubilejní 400. výhru na okruhu WTA. Ve čtvrtfinále nasazenou jedničku vyzve Klára Zakopalová.

Pavljučenkovová v Baku: 25 dvojchyb a postup

S velkými problémy postoupila v Baku do dalšího kola turnajová dvojka Anastasia Pavljučenkovová. V souboji s krajankou Solovjevovou zahrála těžko uvěřitelných 25 dvojchyb a až po téměř dvou a půl hodinách zvítězila 7-5 a 6-4.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist