Starace Potito

Starace Potito

42
muž
Itálie
Datum nar.:
14. 7. 1981
Výška:
187 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 27.
čtyřhra: - / 40.

Další zvrat v kauze ovlivňování zápasů. Braccialli a Starace dostali tvrdé tresty

Italští tenisté Daniele Bracciali a Potito Starace dostali v sedm let staré kauze ovlivňování zápasů na turnaji ATP v Barceloně mnohaletý distanc. Jednotka pro bezúhonnost tenisu (TIU), která hráče vyslechla už v září, dnes oznámila tresty. Oba tenisté se přitom letos dočkali osvobozujícího verdiktu od italského soudu v Cremoně.

Italy Braccialiho a Staraceho zprostil obvinění za ovlivňování zápasů i civilní soud

Bývalí italští tenisté Daniele Bracciali a Potito Starace se po třech letech dočkali osvobozujícího rozsudku v případu ovlivňování zápasů. Soud v Cremoně je stejně jako již dříve Italská tenisová federace zbavil obvinění, oba se nyní budou podle listu Corriere dello Sport domáhat odškodnění.

Italský svaz zrušil doživotní tresty pro Braccialiho a Staraceho

Italská tenisová federace zrušila doživotní tresty pro Daniele Braccialiho a Potita Staraceho za ovlivňování zápasů. Odvolací soud Staraceho osvobodil úplně, Braccialimu zkrátil distanc na jeden rok a snížil na polovinu jeho původní pokutu 40.000 eur.

Doživotní distanc. Starace a Bracciali dostali tvrdý trest za manipulování zápasů

Italští tenisté Potito Starace a Daniele Bracciali dostali za podíl na ovlivňování zápasů kvůli sázkovým podvodům doživotní zákaz činnosti. Trest vynesla disciplinární komise národní tenisové federace. Bývalý 27. hráč světa Starace musí navíc zaplatit pokutu 20.000 eur a Bracciali dvojnásobnou částku.

Pavlásek si zahraje druhé finále během sedmi dnů

CHALLENGER ŘÍM - Adam Pavlásek si pouhých šest dnů po svém premiérovém challengerovém finále zahraje o titul i na antuce v Římě. Dvacetiletý český tenista dnes zdolal 7-5 3-6 6-4 osm zápasů neporaženého Itala Marka Cecchinata. O premiérovou trofej se utká s Bedenem, nebo Staracem.

Bracciali a Starace dostali distanc na 40 dnů za prodávání zápasů

Italská tenisová federace zastavila na 40 dnů činnost Danielemu Braccialimu a Potitu Staracemu. Oba hráči se v minulosti podíleli na zmanipulování výsledků zápasů.

Bracciali přiznal podíl na ovlivňování zápasů, řekli vyšetřovatelé

Italský tenista Daniele Bracciali podle vyšetřovatelů připustil částečný podíl na ovlivňování zápasů. Informace o tom, že Bracciali a jeho kolega Potito Starace prodávali v minulosti své zápasy, se objevily v polovině října v italských médiích. Podle vyšetřovatele Roberta Di Martina Bracciali "některé věci přiznal a některé věci popřel".

Bracciali a Starace jsou podezřelí z prodávání zápasů

Jména italských tenistů Daniele Braccialiho a Potita Staraceho se znovu objevují v souvislosti se sázením na výsledky utkání. Italská média dnes zveřejnila přepisy rozhovorů po internetu, které naznačují, že oba prodávali zápasy.

Almagro nestačil na Delbonise, Haas na antuce začal vítězně

ATP SAO PAULO - Dříve si z oblíbených antukových turnajů série Golden Swing v Jižní Americe odvážel pravidelně trofeje, už druhý rok po sobě ale odlétá s prázdnou. V Sao Paulu Nicolás Almagro skončil už po úvodním vystoupení, v němž podlehl Argentinci Delbonisovi. Naopak ve svém prvním zápase sezony na antuce nezaváhal nejvýše nasazený Němec Haas.

Berdych po 9 měsících nadělil 'kanára', Rosol padl s Troickým

Ze čtyř českých tenistů na turnaji v Římě zůstává už jen Tomáš Berdych. Ten si dnes poradil hladce s Uzbekem Denisem Istomin a dokonce poprvé po 9 měsících odehrál set bez ztráty gamu. Naopak neuspěl Lukáš Rosol, který nestačil na Troického.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist