Stefani Luisa

Stefani Luisa

26
žena
Brazílie
Datum nar.:
9. 8. 1997
Výška:
170 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 431.
čtyřhra: 10. / 9.

Trofej z Berlína byla blízko. Siniaková s Vondroušovu ve finále nevyužily tři mečboly

WTA BERLÍN - Kateřina Siniaková (27) a Markéta Vondroušová (23) první společný turnaj v triumf neproměnily. České tenistky ve finále travnatého podniku WTA 500 v Berlíně neproměnily tři mečboly proti Francouzce Caroline Garciaové (29) a brazilské deblové specialistce Luise Stefaniové (25) a prohrály 6:4, 6:7, 4:10.

První brazilští šampioni grandslamové čtyřhry. Stefaniová s Matosem ovládli mix na Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Luisa Stefaniová a Rafael Matos jako první ryze brazilský pár vyhráli čtyřhru na grandslamovém turnaji. Ve finále mixu na Australian Open porazili 7-6 6-2 zkušené Indy Saniu Mirzaovou s Rohanem Bopannou a získali do svých sbírek premiérovou trofej z grandslamu. Bývalá světová jednička Mirzaová v 36 letech odehrála poslední grandslam kariéry.

Podruhé utekly ze čtyř mečbolů! Brazilky Pigossiová se Stefaniovou slaví olympijský bronz

OH TOKIO - Bronzovou medaili na olympijském turnaji ve čtyřhře žen získaly Laura Pigossiová a Luisa Stefaniová. Brazilky v Tokiu už podruhé utekly ze čtyř mečbolů, po osmifinálovém dramatu s českými tenistkami Karolínou Plíškovou a Markétou Vondroušovou dnes v boji o 3. místo udolaly 4-6 6-4 11-9 Rusky Veroniku Kuděrmetovovou a Jelenu Vesninovou a získaly první tenisovou medaili pro svou zemi.

Aojamaová se Šibaharaovou vyhrály debl v Miami a slaví svůj největší triumf

WTA MIAMI - Šuko Aojamaová s Enou Šibaharaovou vyhrály deblovou soutěž v Miami. Japonské duo ve finále porazilo 6-2 7-5 domácí Hayley Carterovou a Brazilku Luisu Stefaniovou a získalo šestou společnou trofej. Pro obě se jedná o největší triumf v kariéře.

Krejčíková je nemocná. Se Siniakovou v Ostravě nenastoupí k boji o finále

WTA OSTRAVA - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková dnes v Ostravě nenastoupí k semifinálovému duelu, důvodem je blíže nespecifikovaná nemoc Krejčíkové. Do finále tak bez boje postoupila kanadsko-brazilská dvojice Gabriela Dabrowská a Luisa Stefaniová.

Hlasujte v srpnových anketách WTA. Ocenění mohou získat Kristýna Plíšková s Hradeckou nebo Peschkeová

Ankety WTA jsou po koronavirové pauze zpět. Stejně jako každý měsíc i za srpen mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, nejlepší deblový pár měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. V kategorii Deblový pár měsíce jsou nominovány Kristýna Plíšková s Lucií Hradeckou a také Květa Peschkeová s Nizozemkou Demi Schuursovou.

Bradyová v Lexingtonu zvládla i své první finále a bez ztráty setu dokráčela pro premiérový titul

WTA LEXINGTON - Jennifer Bradyová po návratu na kurty po pětiměsíční pauze zaviněné pandemií koronaviru slaví premiérový titul na okruhu WTA. Pětadvacetiletá Američanka ho získala bez ztráty setu na domácí půdě v Lexingtonu, kde dnes ve svém prvním finále porazila Švýcarku Jil Teichmannovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist