Štěpánek Radek

Štěpánek Radek

45
muž
Česká republika
Datum nar.:
27. 11. 1978
Výška:
185 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 8.
čtyřhra: - / 4.

Podcast s Radkem Štěpánkem: Djokovič ještě zdaleka neřekl poslední slovo

Wimbledon má nového šampiona – Carlos Alcaraz (20) ve strhujícím finále porazil sedminásobného šampiona Novaka Djokoviče (36) a poprvé v kariéře v Londýně zvítězil. Znamená výsledek nedělního zápasu, že mladá tenisová generace definitivně převzala vládu? Jak asi kouše porážku Djokovič? A v čem je kouzlo úspěchu českých tenistek? To všechno jsme v aktuální epizodě podcastu Livesport Daily probrali s bývalým tenistou Radkem Štěpánkem (44).

Štěpánek o trénování Kordy: Petr může v klidu spát. Mám jeho DNA a synovi nevštěpuju nic jiného

Podle bývalého tenisty Radka Štěpánka je jen otázkou času, kdy jeho americký svěřenec Sebastian Korda vyhraje grandslamový titul. Může k tomu dojít už na Australian Open, kde syn posledního českého vítěze turnaje velké čtyřky a někdejšího Štěpánkova trenéra Petra Kordy poprvé na grandslamu postoupil do čtvrtfinále. V něm zítra Korda junior narazí na Karena Chačanova.

Legends Team Cup v Chorvatsku vyhrál výběr Ivana Lendla s Radkem Štěpánkem

První díl nově vzniklé soutěže Legends Team Cup - ATP Champions vyhrál v chorvatské Pule výběr kapitána Ivana Lendla. Tým osminásobného grandslamového šampiona, v jehož barvách hrál také Radek Štěpánek, porazil v kulisách antického kolosea celek wimbledonského šampiona Pata Cashe 12:6. Druhý český zástupce Tomáš Berdych ve výběru poražených kvůli poraněnému ramenu nenastoupil.

Štěpánek vyhlíží na turnaji legend návrat starých časů, těší se i na Lendla

Za výjimečnou událost označil tenista Radek Štěpánek svůj start v nové soutěži Legends Team Cup - ATP Champions Tour. Její první díl se uskuteční příští týden od 1. do 3. srpna v chorvatské Pule, další turnaje by letos měly následovat v Černé Hoře a Dubaji. Dvojnásobný vítěz Davisova poháru Štěpánek se na akci setká nejen s krajanem Tomášem Berdychem, ale také s dalšími osmi bývalými hvězdami světového tenisu. V týmu jej povede kapitán a osminásobný grandslamový šampion Ivan Lendl, na jehož humor se karvinský rodák těší.

Berdych se Štěpánkem si zahrají v srpnu na turnaji legend, Lendl bude kapitánem

Bývalí čeští tenisté Tomáš Berdych a Radek Štěpánek se od 1. do 3. srpna zúčastní v chorvatské Pule premiérového dílu nové týmové soutěže Legends Team Cup - ATP Champions Tour. Kapitány dvou pětičlenných výběrů budou Ivan Lendl a Pat Cash. Turnaj se uskuteční v kulisách starodávného kolosea.

Vaidišová se Štěpánkem mají druhou dceru. Dostala jméno Meda

Tenisoví manželé Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se tento týden dočkali rozšíření rodiny. O narození druhé dcery dnes na instagramu informoval dvojnásobný vítěz Davisova poháru. Holčičku, která dostala jméno Meda, přivedla někdejší sedmá hráčka světového žebříčku na svět 16. prosince.

Neporažený a nadšený Štěpánek pomohl k triumfu na veteránském turnaji v Royal Albert Hall

Radek Štěpánek prožil báječnou premiéru při derniéře veteránského turnaje v Royal Albert Hall. V ikonické londýnské koncertní budově vyhrál všech pět svých zápasů včetně toho rozhodujícího a pomohl týmu Grega Rusedského k triumfu.

Štěpánek ladí formu pro Albert Hall, v byznysu mu tenis otvírá dveře

Radek Štěpánek se poprvé od rozlučky s kariérou vrhl do pravidelnějšího tréninku s raketou. Motivací je koncem listopadu účast v slavné londýnské Royal Albert Hall, kam byl pozván na akci veteránské série Champions Tour.

Berdych a Štěpánek budou hrát v Londýně soutěž veteránů

Tomáš Berdych a Radek Štěpánek se znovu objeví na kurtu. Strůjci český triumfů v Davisově poháru v letech 2012 a 2013 se představí od 25. do 28. listopadu ve slavné londýnské Royal Albert Hall na oblíbené akci veteránské série Champions Tour.

Štěpánek: Jeden za všechny, všichni za jednoho. Tak pojďme bojovat za Česko!

Na tenisovém kurtu strašidelně rád bojoval za úspěchy české země. Byl to srdcař. Český lev. A nyní Radek Štěpánek krátkým proslovem vyzval své krajany k ohleduplnosti a motivuje je k semknutí v aktuální nelehké situaci v období pandemie koronaviru. Je to o disciplíně. Je to o nás všech," říká dvojnásobný vítěz Davisova poháru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist