Trungelliti Marco

Trungelliti Marco

34
muž
Argentina
Datum nar.:
31. 1. 1990
Výška:
178 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 169. / 112.
čtyřhra: 538. / 174.

Kolář v Oeiras postoupil podruhé do finále challengeru a zahraje si o první titul

CHALLENGER OEIRAS - Zdeněk Kolář na antuce v portugalském Oeiras porazil 6-3 6-2 Argentince Marca Trungellitiho a podruhé v kariéře a poprvé po pěti letech postoupil do finále challengeru. O první titul si 24letý Čech zahraje s domácím Gastaem Eliasem.

Boj proti sázkařským mafiím ho možná stál místo v elitní stovce. Korupce je jako národní sport, jedou v tom hráči i trenéři

Marco Trungelliti byl nejvýše na 112. místě žebříčku, momentálně figuruje až ve třetí stovce světového hodnocení, pro většinu fanoušků tak nemusí být známou tváří ani jménem. Už dávno ale mohl slavit debut v elitní stovce. Třicetiletý Argentinec se však zapojil do boje proti sázkařským mafiím a sám přiznal, že právě toto rozhodnutí mohlo značně ovlivnit jeho kariéru.

Pella si v Sau Paulo zahraje proti rozjetému Djeremu o páté finále

ATP SAO PAULO - Argentinec Guido Pella zůstal posledním nasazeným hráčem antukového turnaje v Sau Paulo. Po výhře nad krajanem Trungellitim ho čeká souboj se sedm zápasů neporaženým Srbem Laslem Djerem, který si znovu po pěti dnech poradil s kanadským mladíkem Felixem Augerem-Aliassimem.

Trungelliti se na Rolland Garros vracel 10 hodin autem z Barcelony. Vyplatilo se

Více než tisícikilometrovou cestu z Barcelony do Paříže podnikl v neděli argentinský tenista Marco Trungelliti a na konci jeho dobrodružství ho čekala štědrá odměna. Hráč z konce druhé stovky světového žebříčku narychlo nahradil v hlavní soutěži Roland Garros zraněného Australana Nicka Kyrgiose a po dnešním vítězství v prvním kole nad jeho krajanem Bernardem Tomicem má jistý šek na 79.000 eur (dva miliony korun).

Šátral vybojoval na německém challengeru premiérový titul

Jan Šátral slaví na antuce v Marburgu svůj premiérový challengerový titul. Pětadvacetiletý Čech, jenž byl dosud na challengeru maximálně ve čtvrtfinále, ve finále německého turnaje přehrál 6-2 6-4 Argentince Marca Trungellitiho.

Favorité nezaváhali, ve třech setech zvítězili Djokovič i Federer

Bez jediného překvapení skončil dnešní dnešní program v mužské dvouhře na Australian Open. Bez ztráty setu je ve třetím kole Roger Federer i Novak Djokovič, přestože světovou jedničku ve třetí sadě nečekaně potrápil francouzský mladík Halys.

Ferrer otočil tahák dne s Nalbandianem, Argentince dorazil kanárem

ATP BUENOS AIRES - Zatímco začátek šlágru čtvrtého dne na antukovém turnaji v Buenos Aires nejvýše David Ferrer zaspal, v posledním setu povolil Davidu Nalbandianovi uhrát pouhých pět fiftýnů. Ve čtvrtfinále jsou také Nicolás Almagro a Stanislas Wawrinka.

Verdasco míří za šestým titulem, v Umagu si zahraje o semifinále

Před čtyřmi lety získal v Umagu jeden ze svých pěti dosavadních titulů a včera udělal Fernando Verdasco v chorvatském městě další krok k tomu, aby svou sbírku rozšířil. Španěl si včera ve třech setech poradil s Lotyšem Gulbisem a postoupil do čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist