Uhlirova Vladimira

Uhlirova Vladimira

45
žena
Česká republika
Datum nar.:
4. 5. 1978
Výška:
165 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 435.
čtyřhra: - / 18.

Vinciová slaví v Budapešti třetí letošní titul

WTA BUDAPEŠŤ - Roberta Vinciová potvrdila na maďarské antuce roli nejvýše nasazené hráčky a získala už třetí titul v sezoně. Po sobotní výhře nad Klárou Zakopalovou si poradila ve finále i s Rumunkou Irinou-Camelií Beguovou ve třech setech 6:4, 1:6 a 6:4. Na deblovou trofej naopak nedosáhla Vladimíra Uhlířová.

Uhlířová v Istanbulu druhý titul v řadě nezískala

WTA ISTANBUL - Česká tenistka Vladimíra Uhlířová druhý titul ve čtyřhře na okruhu WTA za sebou nezískala. Ve finále turnaje v Istanbulu spolu s Ruskou Mariou Kondratěvovou podlehla ve třech setech řecko-německé dvojici Eleni Daniiliduová a Jasmin Wöhrová.

Uhlířová v Portoroži získala čtvrtý titul, obhájila ten loňský

WTA PORTOROŽ - Česká tenistka Vladimíra Uhlířová získala na okruhu WTA svůj čtvrtý titul ve čtyřhře. V Portoroži triumfovala dokonce podruhé za sebou, tentokrát po boku ruské hráčky Marie Kondratěvové.

Debl v Lucembursku ovládly Češky. Titul má Benešová se Zahlavovou-Strýcovou

WTA LUCEMBURK - Deblový titul na tenisovém turnaji v Lucemburku získal pár Iveta Benešová a Barbora Zahlavová-Strýcová. Ve finále porazila druhá nasazená dvojice další Češky Vladimíru Uhlířovou s Renatou Voráčovou po setech 1-6 6-0 10-7.

Safinová zastavila Jankovičovou v cestě na tenisový trůn

Srbská tenistka Jelena Jankovičová nedotáhla na turnaji v Los Angeles do úspěšného konce útok na post světové jedničky. Nejvýše nasazená hráčka podlehla v sobotním semifinále Dinaře Safinové 6:7, 1:6 a krajanku Anu Ivanovičovou tak na vrcholu žebříčku zatím nevystřídá. Její ruská přemožitelka a turnajová čtyřka se utká ve finále o největší podíl z dotace 600 tisíc dolarů s Italkou Flavií Pennettaovou.

Z osmi zápasů jen tři vítězství pro české barvy

Hned v osmi utkáních z nedělního programu se objevili naši reprezentanti. Těm se však většinou nedařilo a pět z osmi utkání skončilo porážkou. Překvapením dne je vyřazení Italky Pennettaová.

V neděli je na programu polovina osmifinálových zápasů

Pokud bude přát počasí, mělo by se dnes na dvou hlavních dvorcích odehrát osm ze šestnácti osmifinálových duelů. Na ostatních budou pokračovat čtyřhry, turnaje dnes zahájí i junioři a juniorky. Ze tří českých osmifinálových reprezentantů v singlech se na kurtech dnes objeví pouze Petra Cetkovská.

Šarapovová s Mattekovou neztratila ani game

WTA CHARLESTON - Bez nejmenších potíží postoupila ruská tenistka Maria Šarapovová do třetího kola turnaje v Charlestonu. Druhá nasazená hráčka a čerstvá vítězka antukového turnaje z Amelia Islandu ve středu večer porazila dvakrát 6-0 Američanku Bethanii Mattekovou, přičemž jejich zápas netrval ani celou hodinu.

Šarapovová vyhrála první turnaj na antuce

Slovenská tenistka Dominika Cibulková skončila na turnaji v Amelia Islandu těsně pod vrcholem. V dnešním finále podlehla 34. hráčka světa hlavní favoritce Rusce Marii Šarapovové, která zvítězila 7-6 6-3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist