Ulihrach Bohdan

Ulihrach Bohdan

49
muž
Česká republika
Datum nar.:
23. 2. 1975
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 29.
čtyřhra: - / 286.

Ulihrach bude pomáhat tenisovým nadějím s přechodem mezi elitu

Kdysi se dostal na dohled světové dvacítky, vyhrál tři turnaje ATP a patřil k oporám v Davisově poháru. Nyní by měl Bohdan Ulihrach na pražské Spartě ve Stromovce jako mentor pomoci tenisovým nadějím mezi elitu.

Jedničkou challengeru v Ostravě bude Pospíšil

Český tenista Jaroslav Pospíšil bude nejvýše nasazeným hráčem turnaje Prosperita Open 2011 v Ostravě. Challenger dotovaný částkou 50 tisíc dolarů se bude v příštím týdnu hrát na antukových dvorcích v Komenského sadech i s účastí loňského vítěze Lukáše Rosola.

Extraliga: Prvním finalistou je Přerov

Tenisté Přerova se stali prvními finalisty extraligy smíšených družstev. Tým TK Precolor Plus Přerov dnes porazil pražskou Spartu 5:1 a dohromady se středeční výhrou nad TK Neridé si zajistil první místo ve skupině B. V sobotním finále se utká buď s obhájcem titulu z Prostějova, za který by měla hrát světová jednička Caroline Wozniacká z Dánska, nebo s I. ČLTK Praha.

Extraliga: Pražské kluby postoupily

Pražské tenisové kluby si podle očekávání zajistily postup ze základních do semifinálových skupin extraligy. I. ČLTK Praha neztratil ve dvou zápasech ani set; Sparta musela bojovat víc, přesto postoupila hladce.

Bahrámí bavil diváky v Praze. Podával jako kulomet

Štvanický areál dnes rozehřály mezi kapkami deště skvělé tenisové kousky. Legendy světového tenisu pod taktovkou íránského rodáka Mansúra Bahrámího rozesmály a pobavily diváky.

Vaněk je halovým mistrem ČR

Tenista Jiří Vaněk se stal poprvé v kariéře halovým mistrem republiky. V dnešním finále v Plzni porazil po setech 6-4 6-7 6-3 Bohdana Ulihracha, jenž je stejně jako on členem společného pražského týmu Sparty a Olympu.

Ve Vídni postoupili z kvalifikace Hernych a Šnobel

ATP VÍDEŇ - Radka Štěpánka doplní v hlavní soutěži turnaje ATP ve Vídni další dva čeští tenisté. V kvalifikaci dnes uspěli Jan Hernych a Pavel Šnobel, který se v prvním kole utká právě se Štěpánkem. Hernychovým soupeřem bude Chorvat Roko Karanušič.

Preview: Ulihrach - Janowicz

Tento týden je v mužském tenisu ve znamení semifinálových duelů v Davis Cupu. Challengery však pauzu nemají. V polském Štětíně hrají tenisté na antuce turnaj o dotace vy výši 106.000 dolarů. O postup do čtvrtfinále se dnes porve český hráč Bohdan Ulihrach proti domácímu Jerzymu Janowiczovi.

Berdych s Ulihrachem v Prostějově dohráli

Tomáš Berdych na turnaji v Prostějově překvapivě vypadl už ve čtvrtfinále. Třináctý hráč světa nestačil na Brazilce Bellucciho, kterému ve světovém žebříčku patří až 76. pozice. S turnajem se dnes rozloučil také další český tenista Bohdan Ulihrach, který prohrál s Belgičanem Rochusem, a obhájce titulu Sergio Roitman z Argentiny.

Berdych a Ulihrach v Prostějově postupují

Mezi nejlepší osmičky prostějovského challengeru UniCredit Czech Open se dostal nejvýše nasazený Tomáš Berdych i Bohdan Ulihrach, který postoupil bez boje. S turnajem se už rozloučili druhý nasazený Rus Igor Andrejev, který nestačil na Christopha Rochuse, i turnajová trojka Marin Cilič z Chorvatska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist