Zheng Saisai

Zheng Saisai

30
žena
Čína
Datum nar.:
5. 2. 1994
Výška:
170 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 34.
čtyřhra: 543. / 15.

Krejčíková v Římě na úvod ztratila jen dva gamy. Vondroušová prohrála s Tomljanovicovou

WTA ŘÍM - Barbora Krejčíková svou premiéru na turnaji WTA 1000 v Římě zahájila drtivým vítězstvím nad Saisai Zheng z Číny a vylepšila svou letošní antukovou bilanci na 2-2. Naopak ve dvou setech vypadla Markéta Vondroušová, v duelu na tři hodiny přerušeném kvůli dešti podlehla Australance Ajle Tomljanovicové.

Plíšková v Miami smetla Saisai Zheng a může se chystat na odvetu za nedávné debakly

WTA MIAMI - Karolína Plíšková na úvod turnaje WTA 1000 v Miami přehrála hladce 6-2 6-1 Číňanku Saisai Zheng, s níž neztratila set ani potřetí, a postoupila do 3. kola. V něm se utká stejně jako na předchozích březnových akcích v Dauhá a Dubaji s Jessicou Pegulaovou, se kterou na Blízkém východu uhrála dohromady jen šest gamů.

18letá Kanaďanka Fernandezová si i druhé semifinále zahraje v Mexiku, vyzve Sorribesovou

WTA MONTERREY - Leylah Fernandezová v Monterrey porazila Slovenku Viktórii Kužmovou a také své druhé semifinále na okruhu WTA si zahraje v Mexiku. O vyrovnání výsledku z loňského Acapulka si 18letá Kanaďanka zahraje se Španělkou Sarou Sorribesovou, která triumfovala minulý týden v Guadalajaře.

Monterrey: Saisai Zheng porazila krajanku Lin Zhu i popáté. Ve čtvrtfinále ji čeká Američanka Ann Liová

WTA MONTERREY - Saisai Zheng v Monterrey přehrála 6-1 6-2 krajanku Lin Zhu a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 5-0. Ve čtvrtfinále se třetí nasazená Číňanka utká se s dvacetiletou Američankou Ann Liovou.

Karolína Plíšková a Muchová neztratily set. V Melbourne naopak dohrály Strýcová, Bouzková a Kristýna Plíšková

AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková za pouhých 47 minut smetla chybující Jasmine Paoliniovou a postoupila do druhého kola úvodního grandslamu sezony. Chvíli po ní se radovala Karolína Muchová. Hned na své úvodní soupeřky naopak nestačily Barbora Strýcová, Marie Bouzková ani Kristýna Plíšková. O postup momentálně bojují Barbora Krejčíková a Tomáš Macháč.

Strýcová a Martincová v Dauhá prošly do druhého kola. Vondroušová a Muchová dohrály

WTA DUBAJ - Barbora Strýcová v prvním kole turnaje Premier 5 v Dauhá po obratu vyřadila nasazenou desítku Petru Martičovou, vrátila jí týden starou porážku a přerušila s ní sérii čtyř proher. Kvalifikantka Tereza Martincová zvládla reprízu finále kvalifikace proti lucky loserovi Misaki Doiové. Nasazená Markéta Vondroušová končí hned v prvním kole po porážce se Saisai Zheng. Karolína Muchová v souboji o osmifinále nestačila na světovou osmičku Kiki Bertensovou.

Strýcová se Su-Wei Hsieh v Dubaji obhájily titul, Krejčíková zůstala bez trofeje

WTA DUBAJ - Barbora Strýcová a Su-Wei Hsieh proměnily druhý ze tří letošních turnajů v titul. Česko-tchajwanská dvojice obhájila svůj loňský triumf v Dubaji, když ve finále udolala 2-1 na sety česko-čínský tandem Barbora Krejčíková a Saisai Zheng.

Krejčíková se Saisai Zheng si v Dubají zahrají o titul, ve finále vyzvou jedničky Strýcovou se Su-Wei Hsieh

WTA DUBAJ - Barbora Krejčíková s Číňankou Saisai Zheng budou na turnaji Premier v Dubaji bojovat o první společnou trofej. Nasazené pětky v semifinále hladce přehrály americké duo Desirae Krawczyková a Alison Riskeová. Ve finále mohou narazí na světové jedničky Barboru Strýcovou se Su-Wei Hsieh, které jsou ve finále i na třetím letošním turnaji.

Obhájkyně titulu Ósakaová na Australian Open pokračuje bez ztráty setu, postupuje i světová jednička Bartyová

AUSTRALIAN OPEN - Naomi Ósakaová na Australian Open úspěšně pokračuje v obhajobě loňského triumfu. Světová trojka si v utkání druhého kola poradila s Číňankou Saisai Zheng a zatím neztratila set. Do třetího kola prošla také světová jednička Ashleigh Bartyová. Vítězka generálky v Adelaide nezaváhala s Polonou Hercogovou.

Krejčíková se Siniakovou otevřely sezonu triumfem. V Shenzhenu je nezastavilo ani domácí duo

WTA SHENZHEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vstoupily do nové sezony ziskem pátého společného titulu. Nejvýše nasazené Češky ovládly turnaj WTA International v čínském Shenzhenu, když ve finále porazily ve třech setech domácí dvojici Ying-Ying Duan a Saisai Zheng.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist