Bartoliová si po vlně kritiky spravila chuť. Wimbledonská šampionka je těhotná

1. 6. 2020, 12:12
Aktuality 1
Marion Bartoliová za své vyjádření, že by zrušila čtyřhru a deblovou soutěž zachovala pouze na grandslamových turnajích a olympijských hrách, schytala vlnu kritiky. Teď se to ale na jejích sociálních sítích hemží blahopřáními, šampionka nejslavnějšího tenisového turnaje světa totiž se svým manželem očekává narození prvního potomka.
Profily hráčů
Marion Bartoliová s manželem

Bartoliová by skoro na všech turnajích zrušila čtyřhru, hrát by se podle bývalé francouzské tenistky měla pouze na grandslamech a olympijských hrách. Zároveň by deblistům snížila finanční odměny.

Toto vyjádření rozhořčilo jejího krajana Nicolase Mahuta nebo deblovou specialistku Gabrielu Dabrowskou z Kanady. Její slova nechápal ani slavný kouč Daniel Vallverdú, současný trenér české jedničky Karolíny Plíškové.

Zatímco v posledních dnech se na adresu wimbledonské šampionky z roku 2013 hrnula lavina kritiky, teď se její sociální sítě hemží blahopřáními. Pětatřicetiletá Francouzka totiž se svým manželem Yahyem Boumedienem očekávají narození prvního potomka.

"S obrovskou radostí a mnoha emocemi vám chceme oznámit, že naše první dítě je na cestě. Nemůžeme se dočkat, až budeme rodiči," pochlubila se Bartoliová na sociálních sítích a přidala snímek z ultrazvuku.

Bartoliová ukončila kariéru měsíc po senzačním wimbledonském triumfu a následně zažila hodně nepříjemné chvíle. Kvůli záhadné nemoci zhubla přes dvacet kilogramů, nemohla používat běžnou vodu a s elektronikou mohla manipulovat pouze v rukavicích. Po uzdravení naopak hodně přibrala. Plánovala však návrat na kurty a tvrdě na sobě pracovala. Ten se ovšem nakonec neuskutečnil, nicméně v tenisovém světě působila jako komentátorka a naposledy coby trenérka vítězky French Open Jeleny Ostapenkové.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
George_Renel
To leccos vysvětluje. Ty hormonální změny se musely projevit . .-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist