Debutantka Šafářová ani Kvitová na úvod Turnaje mistryň neuhrály jediný set

26. 10. 2015, 12:09
Aktuality 892
TURNAJ MISTRYŇ - Akcie českých hráček na Turnaji mistryň ve dvouhře po dnešku výrazně klesly. Lucie Šafářová a Petra Kvitová se na prestižní závěrečnou akci sezony kvalifikovaly navzdory zdravotním potížím v průběhu roku, v silné konkurenci v Singapuru ale jejich výkony na první soupeřky nestačily. Šafářová při své premiéře ve dvouhře prohrála s Muguruzaovou, Kvitová podlehla Kerberové.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová si letos na Roland Garros zahrála poprvé ve finále grandslamu, poprvé pronikla do Top 10 a i když po US Open kvůli bakteriální infekci šest týdnů nehrála, dokázala se premiérově kvalifikovat na Turnaj mistryň. 

Už včera si v Singapuru odbyla vítězný debut, když s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou úspěšně odstartovala soutěž deblistek, svou premiéru ve dvouhře ale začala porážkou. Osmadvacetiletá Češka dnes nestačila na novou světovou trojku Garbiñe Muguruzaovou, které podlehla 3-6 4-6. 

"Myslím, že jsem nehrála špatně. Ona si víc věřila v důležitých míčích a v rozhodujících okamžicích do toho víc šla," řekla Šafářová, která od srpnového postupu do finále v New Havenu prohrála už pátý zápas v řadě. "I když jsem prohrála, tak to byl vyrovnaný zápas se světovou trojkou. Musím si z toho vzít to pozitivní."

Lucie Šafářová a Garbiñe MuguruzaováŠafářová postrádá v posledních týdnech zápasové vytížení a i to se dnes na jejím výkonu částečně projevilo. V prvním setu se nedostala k jedinému brejkbolu, dvakrát s agresivně hrající soupeřkou ztratila podání a prohrávala 0-1. "Vyznává hru, která si libuje v síle," uvedla v Singapuru o své krajance bývalá jednička Arantxa Sánchezová-Vicariová. 

V druhém dějství se česká tenistka snažila hrát více přes bekhend soupeřky, aby se vyhnula smrtícímu forhendu. Částečně to zabralo a po potvrzení brejku vedla 2-0, z náskoku se však dlouho neradovala a zanedlouho čelila za stavu 3-4 a 0-40 při svém podání velmi těžké situaci. Zvládla ji a navíc měla za stavu 4-4 dva brejkboly, ovšem nevyužila je a nakonec o šest let mladší soupeřce po hodině a 59 minutách hry podlehla.



"Druhý set byl skvělý z obou stran. Mohla jsem asi líp servírovat, v tom byl největší rozdíl. Ona v důležitých momentech dala výborný první servis, kdežto já hrála přes druhý a dala jí šanci mě zatlačit," řekla Šafářová, kterou v úterý ráno čeká druhý zápas ve čtyřhře.

Petra KvitováPo Šafářové dnes do turnaje vstoupila také šampionka z roku 2011 Petra Kvitová, která na jaře prodělala mononukleózu s v létě musela omezit zátěž. Ale ani ona nevyhrála a neuhrála jediný set, Němce Angelique Kerberové podlehla 2-6 6-7.

Kvitová se pomalu rozehrávala a v prvním setu příliš chybovala. Až od začátku druhé sady diktovala tempo hry a vedla 4-2, ale podobně jako Šafářová o náskok přišla. I přesto si mohla vynutit třetí sadu, jenomže dva setboly při podání Němky za stavu 6-5 nevyužila a ve zkrácené hře po chybách získala jen tři body. V sedmém vzájemném střetnutí potřetí prohrála.



"První set jsem byla nemastná neslaná. Všechno mi přišlo strašně rychlý a byla jsem pomalá, jako kdybych nebyla ve své kůži," hodnotila Kvitová. "Ve druhém setu jsem začala hrát aktivněji a sem tam to tam padlo. To bylo docela dobrý, ale aktivní hra bohužel nevydržela celou dobu," doplnila světová pětka.

Poražené Češky tak ve středu čeká vzájemný duel a bude to souboj o naději. Vítězka si udrží šanci na postup do semifinále, pro poraženou turnaj prakticky skončí, i když malou naději mít ještě může. Kvitová půjde do souboje s pozitivní bilancí 7-0, naposledy vyhrála ve finále v New Havenu.

• TURNAJ MISTRYŇ 2015 •
Singapur, tv. povrch, 7.000.000 dolarů
pondělní výsledky (26. 10. 2015)
• Bílá skupina •
Muguruzaová (2-Šp.) - Šafářová (8-ČR) 6-3 7-6(4)
Kerberová (6-Něm.) - Kvitová (4-ČR) 6-2 7-6(3)
Tabulka:
# JMÉNO Z V P S G B
1. Kerberová 1 1 0 2-0 13-8 1
2. Muguruzaová 1 1 0 2-0 13-9 1
3. Šafářová 1 0 1 0-2 9-13 0
4. Kvitová 1 0 1 0-2 8-13 0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

892
Přidat komentář
smazaný uživatel
Uznávám tvoje znalosti z tenisu. Proto mám k Tobě dotaz, proč česko- americká dvojice si při krátké poradě před servisem zakrývá ústa rukama ? Když už snad mají obavy, aby jim soupeřky nerozuměly, tak by se stačilo otočit k nim zády. Dnešní soupeřky to nedělají a jak je vidět, tak jim to nechybí. Připadá mi to jako projev nějaké důležitosti, nebo mody.
Reagovat
blixa
Jejich dnešní soupeřky spolu mluvily čínsky a asi celkem správně předpokládaly, že Bětka ani Lucka před TM nebraly lekce čínštiny :D Jinak některé páry se otáčí, některé si zakrývají pusu, některé obojí, jak komu vyhovuje. Na tom není nic divného.
Reagovat
smazaný uživatel
Postavení hráček Kvitové a Šafářové v popředí žebříčku je způsobeno mimo jiné nestálou hrou hráček v ženské soutěži, kde až na pár výjimek chybí špičkové hráčky s vyrovnanou výkonností. Dále je to nepochopitelný bodový systém a tak zv. "losování". Je to z důvodu zajištění hráček, které přitáhnou diváky a tím zajistit co největší zisky pořadatelům turnajů. Hráčky samy nemohou rozhodovat o účasti na turnajích, což se jim mnohým ani nelíbí. Jak se může věřit hráčkám, které tak blahoslavně hovoří o reprezentaci a peníze z výher odvádí do ciziny.
Reagovat
VlS
Máš k tomu argumenty?
1. Většina ( stovky) holek může hrát skoro kde chce, když mají ranking na to, aby se dostaly do kvaldy. Omezení se týkají první dvacítky a desítky. U chlapů je to v podstatě stejný.
2. Peníze z výher se daní v místě soutěže. Hráčka ( v ATP hrá´č) z výhry platí své smluvní závazky ( trenér, manažer ....) Co zbude je hráče a může si s nima dělat co chce, rozhodně je nemusí nikam odvádět.
Střílíš hodně vedle.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo nechce slyšet jiný i když pravdivý názor, tak reaguje jenom na to, co uzná za vhodné. Jinak, proto mají bydliště v Monaku.
Reagovat
EllNino
hlavně, že to víme, hned se mi bude líp spát ;) :D
Reagovat
darek.vrana
A sakra.
Reagovat
slacker
Nadsene zpravy do duiskuze o zapasu Rosol-Nadal ustaly, asi to v tom druhem setu stoji za pendrek.
Reagovat
misa
dostali článek
Reagovat
slacker
A to udelali obrovskou chyby, tim se to podelalo.
Reagovat
darek.vrana
Rafa je z něj tak v pr.eli, že ani nedělá svoje utírací rituály, to jsem ještě neviděl:).
Reagovat
slacker
No tak to by asi byla vazne pravda ze je skutecne podelany
Reagovat
smazaný uživatel
já už jsem to viděla, teď si nevzpomenu kdy, on to ani nestíhá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zase provokuješ ? Lucce fandím. Ale Petra má daleko pestřejší hru. Pokud se Petra nevyhazuje, tak je to pastva pro oči. Lucka hraje od základní čáry a nechodí téměř vůbec na síť. Viz dnešek. Šlupy šlupy od základní čáry. Jak Lucka tak Mugu. Druhý set Petry s Angelikou, nádherné a zajímavé výměny, spíše zásluhou Petry. Škoda škoda těch fatálních chyb, ty Petru stály set i nakonec zápas. Bohužel nemáš pravdu svojí teorií, že Lucka je slušná a ctí kamarádství a proto a jen proto s Petrou prohrává. To přece nemá s výhrou nic společného. Petra má lepší hru. Pestřejší, rychlejší. Tak doufám, že uspěje Petra, protože Lucka asi na Kerber nestačí.
Reagovat
slacker
jenze kdyz se vyhazuje tak to neni pastva ale slichta a ANTITENIS.
Reagovat
VlS
Lucka tam měla dnes několik krásnejch drajvů taky, Petra toho na síti taky moc nepředvedla, víc chyb, než winerů.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrát byla Lucka na síti? Ano, Petře to dnes nešlo, zvl. v prvním setu. Ten radši ani nepočítám. Ale stále trvám na tom, že jsi celý zápas neviděl. To jsi už přiznal ? Nevšimla jsem si. Já jsrm viděla oba, Lucky i Peti.
Reagovat
misa
Kdyby hrála Lucka "šlupy" od základní čáry, tak by Mugu vypráskala, takhle to byly často jen krátké obranné obloučky...

Lucii fandím, takže si logicky přeju její výhru. Neříkám, že Lucka prohrává jen kvůli slušnosti. Když si vezmu hráčky, s kterýma Petra už prohrála... Některé zápasy skoro odchodí, ale proti Češkám je vždy vrcholně motivovaná + Lucčino malé sebevědomí, to jsou ty pravé důvody.
Reagovat
slacker
kratke obranne obloucky, nekdu az za bejzlajnu
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko čekat od někoho objektivitu. Lucka měla dnes malé sebevědomí, že s Mugu prohrála? Pro mě byla špatná taktika. Hrát právě šlupy šlupy od základní čáry s Mugu bylo dost zbytečné, protože ty šlupy má Mugu větší. Téměř nikdy změna rytmu, zkrácení, síť....prostě nic. Tak dlouho jsem na Lucku křičela, aby zkrátila, až zkrácení ( první v zápasu ) přišlo, ale od Mugu a úspěšné. Proč Lucka nechodí na síť, nepokouší se od zkrácení, změnu rytmu, když to jde?
Reagovat
blixa
No já to koťátku říkal, neloupej ty brambory, na to máš lidi. Ale ona ne, že aspoń má pořádný šlupky. No a je to tady ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ha. Dobrý. Předpokládám, že tvoje " koťátko " je Mugu. Nic proti, já jí říkám jménem mé bývalé spolužačky ze základky. Jsou si totiž podobné jako vejce vejci. Asi měla špaň. předky. Mugu rány jsou opravdu velmi rychlé....Ale nevím, jak jindy ( nesleduju ji ), ale včera to byl boj pouze od základní čáry. Víc než přetahování od základní čáry se mi líbí tenis pestrý. A to včera ve druhém setu předváděla Petra ( i když měla vlny nahoru a dolu a nakonec pukla ).
Reagovat
smazaný uživatel
132 nových komentů a to jsem tu nebyla asi hodinu... :D
Reagovat
slacker
A vetsina je jich neni o tenisu ale o antitenisu
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
žumpa
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandina + Rosol :)
Reagovat
Serpens
Co se to tam děje? :D To má Nadal takový respekt z Rosola? :D
Reagovat
darek.vrana
Má z něj hrozný vítr a Lukáš si zase strašně věří. Prostě na něj umí, maximálně mu sedí. Hraje fakt fantasticky, to není o špatném Nadalovi, Rosol prostě drtí. Teď zahrál dokonce lob! Dneska hraje i chytře. Snad se to za chvíli neotupí a vydrží.
Reagovat
kada.tom
Rafa úplně mimo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, za 23 minut Rosi nakládá Nadalovi 6:1, jak se opovažuje mě zase připravit o tolik očekávaný střet Rafana s Féďou?? To snad není pravda :((
Reagovat
smazaný uživatel
Z Rosola strikalósebevedomi od zacatku, Rafa mimprisel plny strachu
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol pokračuje tam, kde započal Rafovo wimbledonské trápení, tohle bude asi fakt rychlej proces, to je síla :O
Reagovat
smazaný uživatel
Když to vidím, tak ten zápas tentokrát rád oželím :D
Reagovat
smazaný uživatel
jako brala jsem jako nadsázku to, že ho Rosi může porazit, přeci jen se Rafa začal docela zvedat, ale takovou palbu jsem teda nečekala, Nadal je fakt moc špatnej, takto se můžu s nadějí na duel Fedala opět rozloučit...
Reagovat
darek.vrana
Špatnej? Proti tomuhle se nedá nic hrát. Rosol prostě na něj umí. Ve Wimbledonu byl blízko i loni, kdy měl set a snad setbol ve druhém.
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo, Rosol to tam pálí neskutečně, je namotivovanej, jenže jak s tím může Rafa něco dělat, když mu nejde vůbec nic, kolikrát takovej kiks nebo to dal do sítě, za vše mluví ty jeho facepalm gesta
Reagovat
darek.vrana
Ale to je vše o Lukášovi, Rafa to zkrátka nestíhá, jsou to strašné pecky.
Reagovat
smazaný uživatel
neříkej mi, že je to jen o Lukášovi, když teď šel Rafa na BH smeč a hodil to pomalu do hlediště, ten je příšerně rozhozenej
Reagovat
darek.vrana
Tak teď už je psychicky rozhozenej, to je jasný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedině na TM. Aspoň si dnes Rafa zvykne, s takovou hrou tam bude dostávat podobnou čočku od každého.
Reagovat
darek.vrana
Nebude. Lukáš mu nesedí, je to hrozná palba, tak nikdo jiný nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvakrát ho porazil. Tady je to hodně i rychlým povrchem, v Londýně bude pomalejší. Ale valné naděje tam taky nemá, snad jedině kdyby šli Djoković a Federer oba do druhé skupiny.

U Rosola nechápu, že takhle vydrží hrát vždycky jen 1 zápas. Nevím, jestli je to až tak moc o hlavě - že si na Rafu věří, ale pak hraje s hráčem kolem top 20 a ta sebedůvěra tam není.
Reagovat
George_Renel
- porážky obou holek a dva kanáry Rosolovi už to naštěstí nebude .-).
Reagovat
Lunej..
no je to dajaké rychlé ne? :) Lukáši, drž se.
Reagovat
Kozoroh
Zrovna teď, kdy se tu řeší Kvešovy blbosti Rosol drtí Nadala! Vede 4:1 v 1. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
5:1
Reagovat
smazaný uživatel
6:1 Paráda :)
Jen tak dál!
Reagovat
slacker
Bud rad, az se resit prestanou Rosol zvadne
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys neměl v palici vymleto, nebylo by co řešit, protože bys pochopil, že já blbosti nepsal. Jenže máš zcela evidentní problém pochopit text, co má víc než jednu větu, za to já ale nemůžu. Jestli tě to ale uklidní, nejsi tady jediný.
Reagovat
slacker
tys psal ty nejvetsi ... jako vzdy
Reagovat
Kozoroh
Ty jsi jak zloděj, když volá - chyťte zloděje!!
Nebo jak řidič auta, který jede v protisměru a diví se, že všechna auta jedou proti němu.

Jsi zatvrzelý demagog.
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že on píše něco, co ty si vykládáš jinak a nutíš mu, že to myslel tak, jak ty si to vykládáš. Nikdy se nemůžete domluvit.

Jinak demagogie je úplně něco jiného, než tohleto.
Reagovat
Roger_Federer
Ano, on neco pise, mysli a vsichni tady krome tebe to nechapou.
Nebo jeste nekdo mu rozumi?
Reagovat
Fandina
To se mně neptej, kdo mu rozumí. Já normálně, já rozumím každému, co tu kdo píše? Všem. A ty?
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty hlavně nerozumíš tomu, o čem sama píšeš. :)
Reagovat
Fandina
To ani nejde, nerozumět, co člověk píše. A pokud si to myslíš, tak nerozumíš ničemu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale jde. Ani bys netušila, kolik máš kolegů, kteří píší o něčem a pak se ukáže, že vlastně tomu ani nerozumí. :))
Reagovat
Fandina
Jenže já tvojí výtku, že nerozumím co píšu považuji za útok na neznámou osobu. Neznáš mě a útočíš. Nechci se s tebou proto bavit. Napsat někomu v diskusi, ty nerozumíš o čem píšeš je útok ne výzva k popovídání.
Takže zase jsme kde jsem s tebou tady už několikrát skončila debatu. Nebaví mě se s tebou bavit. Útočíš a nejsi přátelský.
Reagovat
Herbert_Hoover
Neznámá osoba sice jsi, ale zrovna tohle se odráží v diskuzi, takže tvá obhajoba, že jsi pro mě neznámá, je zcela lichá. Abych posoudil tohle, tak tě nemusím znát. :) Tím se mimo jiné dostáváme k tomu tvému dnešnímu náhlému prohlášení, že si se mnou nechceš psát, když jsme došli k tomu, že se mýlíš. Jako výzvu k popovídání to můžeš brát..můžeš to rozebrat, ale to není tvůj styl. Nerozebíráš, jen suše a prostě konstatuješ a tím se nikdy s nikým k ničemu rozumnému nedostaneš. :) Neútočím, debatuju, že ty to tak bereš bude mít taky nějaký svůj skrytý důvod. :)) Na druhou stranu ale ani nejsem přátelský, to máš pravdu, protože nejsi můj přítel a ani jsi mi nedala důvod, abych tak k tobě přistupoval-naopak. :)
Reagovat
Fandina
Tak si povídej dál s kým chceš a o kom chceš. Je to tvoje věc. Já rozlišuji i v diskusi ty, které mám ráda a ty s kterými nechci diskutovat. A ty k nim patříš. Nemám rád styl já všechno vím a ty nic a to děláš ty, takže mě to odradilo a tím to pro mě končí.
Reagovat
slacker
tento styl praktikuji iqe a fandina. Proto je ma kazdy diskuter na TP velmi rad
Reagovat
Fandina
nevím jak iqe, ale mě tu ani nikdo rád mít nemůže, protože v podstatě já nediskutuji. Chodím sem fandit tenistům. Diskuse mě ve skutečnosti nebaví, obtěžuje. Jsem na ní stará.
Reagovat
slacker
OMFG
Reagovat
Herbert_Hoover
Když mě přesvědčíš, nemám problém to uznat. To se zatím nestalo. :) Všechno nevím, třeba nemám moc páru o politice atd. :) Ale ty se mnou diskutovat chceš, Fandino. To tvé roztrubování opaku už znám(e), tvé slovo zkrátka nemá žádnou váhu. :)
Reagovat
Fandina
Jak jsem psala, odpovídám jen proto, že dorážíš. Vůbec mi o tebe nejde. Nepíšeš nic, co by mě zaujalo. Kdyby tomu tak bylo, tak bych se k tobě chovala jinak. Ty jsi moc vlezlý.
Reagovat
Herbert_Hoover
Aaaa Fandina a její projekce v celé své kráse opět na scéně :)) Vlezlá jsi jedině ty, páč ty jsi mi napsala sama od sebe a nikdy nepřestaneš reagovat, seč se snažíš o tom člověka přesvědčit. :)
Reagovat
Roger_Federer
Nemuze prestat, je to jeji obsese.Za ty roky jsme na to dosly "vsichni", vzdy musi mit posledni slovo, utneto, jedine kdyz u toho usne primo na klavesnici..
Reagovat
Fandina
A to ti hrozně vadí, že nemáš poslední slovo ty.
Reagovat
Roger_Federer
Jo
Reagovat
Fandina
tak to jsem ráda, že si rozumíme.
Já zase ve svém věku nepotřebuju mít žádné slovo.
Už si jen užívám života.
Reagovat
Roger_Federer
Jo
Reagovat
Fandina
Vlezlý jsi ty, protože o mně pořád píšeš. Téma Fandina. Ale to je zbytečné ti vysvětlovat, nikdo to nepochopíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ne. Téma je vždycky něco jiného, ale pak dojdeme k tobě, protože jsi úplně vymazaná. :) Jako včera s tím tvým tématem útok. Zjistila jsi, že nemáš pravdu, tak jsi sklopila uši jako jezevčík dementní.
Reagovat
Fandina
Jasně, jsem dement a ty víš všechno nejlíp. Tak si to užij a neotravuj mě.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano v tomto případě jsi ukázala, že jsi dement a hlavně, že se chováš jako děcko. :) Jak paradoxní vůči tvému věku, ale často se říká, že důchodci se chovají jako děti.
Reagovat
Fandina
jsem degenere blbe, dej už mi pokoj
Reagovat
Herbert_Hoover
To bych rád, ale obávám se, že ty ho nedáš mně. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já za to nemůžu, že máš problém s chápáním významu psaného textu. Ale nic si z toho nedělej, někde jsem četl zajímavý průzkum, z kterého vyplynulo, že s tím má větší či menší problémy nějakých 70 % populace.
Reagovat
slacker
S chapani TEBOU psaneho textu ma problem skoro kazdy. Urcite to bude problem uz pri psani toho textu a ne az pri jeho cteni
Reagovat
Fandina
To už ti vysvětlil v příspěvku výše, proč to tak je.
Reagovat
slacker
Vysvetlil ze neco cetl, ale otazka je zda vubec on pochopil ten text toho clanku
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že ty nemáš problém s psaným textem, takže je to v pohoddě a netýká se tě to.
Reagovat
Kozoroh
Odkaz na tento průzkum si beztak nepamatuješ. Druhou věcí je, že takových průzkumů je hafo a častokrát protiřečících si...
Ale pozoruhodné je, že si furt nepřipouštíš, že píšeš jednu koninu za druhou a ta o "papírovém favoritovi" není rozhodně poslední. Skoro všichni (až na imbecilní Fandinu) tě mají za demagoga. A když někdo tvé bludy zkritizuje, tak ho napadneš agresivními a zesměšňujícími příspěvky.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro všichni - to potvrzuje, že ten průzkum zas tak moc nelhal.
Reagovat
slacker
neco mi rika ze ten pruzkum nebyl o tom jestli je Quesh imbecil.
Reagovat
slacker
ani nebyl o tom jestli je iqe demagog
Reagovat
smazaný uživatel
Tak podle papírových předpokladů na TP v průběhu zápasu, který Petra prohrává,můžeme očekávat hlášky typu
- "můžou za to rozhodčí"
- "v těch 3 vyhraných gemech Petra ukázala, proč je nejlepší na světě"
- "Kvitová má tak 1% šanci, že ještě otočí"
:-)
Reagovat
Fandina
Jestli je tady někdo imbecilní, tak především ty. Nepochopíš víc vět, pokud nejsou napsány jednoduše. Jinak si nedovedu vysvětlit, co je na téhle celé diskusi k nepochopení.
Reagovat
smazaný uživatel
To tukani Rosola reketou o zem pred podanim Nadala, Rafu uplne rozhodilo
Reagovat
Nola
to otoci, pripomina mi Cilica vlani v IV s Nolem
Reagovat
Fandina
tak proč řešíš něco, čemu nerozumíš.
ige blbosti nepsal, narozdíl od tebe.
Reagovat
slacker
psal, a ty take pises blbosti. pojd pojd pojd nebo radsi zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
pojď není blbost
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol zatím fantazie. Opravdu hraje hodně chytře a 12 míčů po svém servisu a 12 winnerů. Ty kokos.
Reagovat
smazaný uživatel
12 vyhraných mičů, ne winnerů. :D
Reagovat
Lunej..
Že by se stal podruhé zázrak a neoblíbený Lukáš by zase byl zapsán do historie? :D
Reagovat
smazaný uživatel
já teda nevim, co to s Rafou je, ale hraje naprosto příšerně, s tímto by ho Roger vymazal z kurtu aj s páskou přes oči, ten musí mít Rosiho fakt rád :D
Reagovat
smazaný uživatel
není to ani tak Nadalem, jak Rosolem. Hraje ten svůj totální tenis, s nímž by porazil kohokoliv.
Reagovat
slacker
neni to nadalem ale rafaelem
Reagovat
smazaný uživatel
netroluj furt, slackere, no ono to je částečně Rosolem, kterej teď chytnul slušnou fazónu a jede nemilosrdně v šíleným tempu, ale Rafa hraje jak kdyby měl naděláno v kalhotách, ten netrefí zhola nic! :/
Reagovat
slacker
jestli ma nadelano v kalhotach se pozna podle toho ze prestene delat svuj ritual. nebyl by to hezky pohled
Reagovat
Fandina
Lukáš předvádí tenis, útočný, super. 4:1 s Rafou. Jen tak dál!!!
Reagovat
slacker
Rafa hraje antitenis
Reagovat
A.R.R.
Tu je asi zase hodně veselo, dle počtu kometů :-D
Reagovat
slacker
Komet tu je fakt jen par.
Reagovat
A.R.R.
Ale těch pár komet produkuje mnoho komeNtů :-D
Reagovat
misa
Jako motivační video bych jí pustil vystoupení jejího bývalého trenéra ve finále New Havenu, aby pochopila, že na kamarádství není v tenisu místo...

Petra by mohla zápas trochu vypustit, aby se rychleji dostala na milované - už nějakou dobu extraligové! - hokejové zápasy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by na kamarádství nebylo v tenisu místo?
Reagovat
misa
S deblovou partnerkou jo :) Lucka by potřebovala před zápasem pořádně nabudit.
Reagovat
lars
A proc jsi Lucce nepustil jako motiv. video letos. zapasu s Mugu na RG??
Reagovat
misa
Ten obraz by jí jen přinesl lítost! Lucka ve vrcholné kondici ... a teď Lucka po nemoci. Sama ví, že na takové výkony nyní nemá.
Reagovat
Frick
http://www.zimbio.com/photos/Lucie+Safarova/BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+2015+Day/25Kh__Er0aD
Reagovat
misa
Mohl bys chodit s takovou zlodějkou?
Reagovat
Frick
Ten popisek.
Reagovat
misa
Zajímá mě ta otázka.
Reagovat
misa
Popisky fotek nečtu, k čemu by mi to bylo.
Reagovat
slacker
procvicovani cetby?
Reagovat
misa
Stačí mi diskuze na TP, ovšem s patřičnou pravopisnou korekcí.
Reagovat
Frick
Bych jí politicky zpracoval. :o)
Reagovat
misa
Jak hluboko jsi klesl, místo tělesného zpracování politika!
Reagovat
janek_da
http://gadling.com/2007/06/16/check-flag-welcomes-czech-prime-minister/
Reagovat
Frick
:-D
Reagovat
Frick
Mi připomíná jedni naší sportovkyni. Napovím, že jsou si věkově blízko a má slavného otce.
Reagovat
slacker
Kelnerovou?
Reagovat
janek_da
EL?
Reagovat
Frick
+1
Reagovat
Herbert_Hoover
Eva Samková
Reagovat
bIbec
naše holky dneksa prohrály, což by samo o sobě nemuselo být ještě úplně blbý. Co teda blbý je, že ani jedna neuhrála set. To může nakonec rozhodnout a dost možná rozhodne.

Kdybych si měl tipnout, tak bych řekl tak z fleku, že 3 hráčky budou mít po dvou vítězstvích. Jedna nevyhraje nic. Tu jednu myslím Lucku.
Čili, Petra porazí Lucku a Muguruzu; Muguruza porazí Kerber; Kerber porazí Lucku.
Nějak sem to nepočítal, ale je jasné, že Petra za tohoto scénáře potřebuje vyhrávat jasnějším způsobem, pokud možno už neztratit ani set.
Pro Petru by bylo ideální, aby Kerber vyhrála všechno a Petra ty ostatní 2 zápasy. Pak by bylo jasno.
Ale můj tip ja ta první varianta. Přičemž Muguruza a Kerber postoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi optimista. Ja cekam, ze petra da jen lucku.
Reagovat
bIbec
hej, kdyby mi dal někdo kudlu ke krku a řekl Petra nebo Muguruza, řekl bych Petra. Jistě, nevidím ji jako velkou favoritku, ale věřím jí trošku víc.
Reagovat
slacker
vsechny nase (ex)top10 hracky hrajou uz 2 mesice totalni tuzku. By si jeden pomyslel nejde to jedne pujde to zbytku ale je to kolektivni zmar.
Reagovat
Herbert_Hoover
Lucka by po dnešních výkonech klidně na Petru mohla mít. Jenže u Lucky je problém zejména ten, že s Petrou prohrává už v šatně. Tolikrát na ni herně měla a nakonec stejně prohrála. Petra se bude zlepšovat (možná?)..rozhodně by se zlepšit měla, zatímco Lucka v singlu spíš už nic o moc lepšího nepředvede. Její čas ale určitě přijde příští rok zase. Věřit můžeme, že to bude dřív (Fed Cup).
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka dneska byla úplně marná, s tím, co dneska předvedla, by proti Petře neměla moc valnou šanci na úspěch.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pokud ji srovnám s modelem RG tak rozhodně. Ale jinak se to dalo. Marná byla i Petra a taky Muguruza nebyla oslnivá vůbec. Takže tak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Já osobně čekám, že Angie Muguruzu porazí, Mugu mě dneska moc nepřesvědčila.
Reagovat
bIbec
mě zase moc nepřesvědčila Kerber abych pravdu řek =)

Muguruza nehraje tak na riziko, je jistější, udrží se dýl ve výměně, nebude tak chybovat a Kerber rozstřílí.. ale dost možná po boji. To může být hezký zápas.
Muguruza naopak nevrátí tolik míčů, měla by být příjemnější pro Petru. Boj ranařek. Petru pořád považuji za takové konstelace stylů jako někoho, kdo by měl mít navrch. Když to nebude vyloženě konit, tak by měla vyhrát, si myslím.
Reagovat
bIbec
ale možná Muguruzu podceňuju, nevím :-) Třeba mě přesvědí o opaku. Ale prostě se mi na tuhle hráčku nedívá dobře v tom žebříčku. Zejména fakt, že je před Sharapovou, která je z mého pohledu o třídu lepší. Ale je tam kde je, právě díky těm zraněním Marie.
Reagovat
bIbec
*přesvědčí
Reagovat
Lunej..
Jak jsem tu už psala, mně se na Mugu a Flavii na TM moc dobře nekouká, raději bych tam jiné hráčky. Mašena nakonec vyhrála, je to přece jen jiný level a je to šampionka. A i když mě tu někteří asi ukamenují, i Lucka se mi tam zdá spíš do počtu. :) Ne, že by Petra dneska hrála nějak oslnivě, ale pořád ji beru víc za šampionku než ty tři zmíněné. Ještě, že je tam Simona, Petra, Mašena a Aga. :)
Reagovat
misa
Škoda Lucčiny nemoci, jinak by jim ukázala :)

Na Mugu se mi taky dobře nedívá, má tvář jako patnáctiletá puberťačka marně bojující s pupínky...
Reagovat
smazaný uživatel
No kdybych to měl brát podle dnešních zápasů, tak Mugu naopak hrála na absolutní riziko i z pozic, které si o výměnu říkaly hodně nahlas. Petra se naopak nebála i delších výměn, akorát to ne pokaždé vyšlo. Takže si nemyslím, že by se víc udržela ve výměně nebo dělala míň chyb, spíš naopak.

Co se týče vzájemného zápasu s Petrou, tam může svou roli hrát i to, jestli v něm o něco ještě půjde. Pokud by šlo o přímý souboj o postup, tak tady by mohly hrát roli Petřiny zkušenosti.
Reagovat
misa
Roli bude hrát program Třince.
Reagovat
Fandina
Mugu ale letos Kerber třikrát za sebou porazila, Vuhan, Wimbledon i FO. Takže na ní ale asi umí hrát. Předtím třikrát vyhrála Kerber. Já bych si také přála, aby Kerber porazila Mugu a Petra porazila Mugu.
Reagovat
Roger_Federer
papirovy favoryt=odbornik na konvektory, nebo to byly konvertory?
Reagovat
smazaný uživatel
tvl, nauč se alespoň pravopis, ať nevypadáš jako negramot.
Reagovat
Fandina
Má satelitní záchvat. Nemůže zapomenout, jak sem si tu z něj a několika dalších dělala šoufky, co se týká satelitů.
Reagovat
Frick
A není tím termínem myšleno toto?
http://abload.de/img/1-13qsmu.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Kajka cestuje do Číny. Zatím jako první náhradnice.
Reagovat
slacker
a bude v hornim nebo dolnim haremu?
Reagovat
tommr
to musela odříct snad polovina hráček? Zatím jsem slyšel jen o Bacsinszky - kdo jsou ty další co nepojedou?
Reagovat
smazaný uživatel
Venus.
Reagovat
Nola
vysvetli mi niekto pojem "antitenis" ? Angelika dokaze zahrat vyborne aj na rychlych povrchoch, podla mojho nazoru antitenis vyzera trochu inak, priznavam, nie som odbornik, mozem sa mylit.....
Reagovat
slacker
To je neco co pri kontakte s tenisom anihiluje
Reagovat
janek_da
Asi jde o čekání na chybu soupeře. Třeba U Monči Nikulesku bych to trochu pochopil.
Nějaký zhrzený fanoušek Petry. Petra dá z returnu síť, z nalitého míče out nebo dá df, a soupeřka hned hraje antitenis ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, soupeřka, která se winneru bojí jako čert kříže, to je podle mě antitenis.
Reagovat
Cico93
Sak ona si ani nestihla pripraviť útok na winner, medzitým už totiž Petra vyhodila do outu abo sieťky.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná. Ale ne v tomhle zápase.
Reagovat
Cico93
Keď súperky vidia, že daný deň sa Petra zlé vyspala, tak boli by blbé keby niečo svetového vymýšľali. Skrátka to vracajú a vedia, že ona sa vyhodí.
Reagovat
Cico93
a na druhú stranu to je proste ich štýl, určite to neije antitenis.
Nemôže do toho každý treskať ako Petra, proste sú rôzne typy.

ako píše Nola.
Reagovat
janek_da
:)

chudák Petra, ale máš pravdu. Zase si na tenisu užiju legraci až budu dávat UE, tak se vysvělím, že já hraju TENIS.
Reagovat
Nola
clovece, zacni uz konecne sledovat aj ine hracky/hracov okrem Petry, tenis nie je iba o vitaznych uderoch a Petre... UE mozu byt trebars aj vynutenymi chybami... verim, ze Petra ti urobi radost a do semi nakoniec postupi, ale znizovat vykon superky nie je ta spravna cesta....
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že co je atraktivní tenis dali dneska diváci dostatečně najevo, když při bodech pro Petru tleskali, zatímco při bodech pro Andělu bylo ticho jak v kostele. ;-)
PS.: UE jsou unforced errors, tedy nevynucené chyby. Vynucené jsou Forced Errors, tedy FE.
Reagovat
slacker
neni zadna spolehliva metoda jak odlisit UE od FE
Reagovat
smazaný uživatel
To rozhodně není.
Reagovat
Herbert_Hoover
To proto, že konečným úderem výměny byla často tristní chyba Petry nebo se vyhodila díky kvalitní mezihře Angeliky. Těžko oslavovat tohle. Tím by se vysmívali chybě Petry a to není zrovna hezké. Těch světlých momentů Petry bylo dnes celkem málo. Mnohem častěji jsem se chytal za hlavu nebo ji schovával do polštáře.
Reagovat
Herbert_Hoover
Podle mě tenisově není hráčka zdatná díky tomu, že se nebojí zahrát winner. Já bych se klidně taky nebál zahrát winner proti Kvitové, otázka je jestli bych míčkem nerozbil světla v hale nebo nezabil diváka/diváky. Byl bych pak "tenisový", pokud bych se nebál zahrát winner ale nakonec by to winner nebyl ani jednou? Toť otázka. Stejně tak pokud bych chtěl čistě teoreticky vyloupit banku. Nebál bych se, ale lze to hodnotit případně až pokud bych se z té banky dostal ven aniž bych měl pouta na rukou. A tak dále. :)) Podle mě tohle má spíš co do činění s inteligencí, správnou volbou úderů atd.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jen klišé pro ty, kteří neunášejí prohry svých favoritek :-)
Reagovat
Cico93
100 bodov
Reagovat
Fandina
Já viděla druhý set a je faktem, že Petra útočí a pak zachybuje. Kdežto Kerber vrací a nechybuje.
Reagovat
slacker
Takze antitenis vlastne produkuje spise KVitova
Reagovat
Fandina
vzhledem k tomu, že anti je proti tak to Petra nebude.
Reagovat
slacker
Vsak vyhazovani se nema s tenisem nic spolecneho. To jde uplne PROTI smyslu hry zvane tenis. Smyslem je vratit micek na polovinu soupere, TO JE TENIS.
Reagovat
Fandina
Petra útočí a ta druhá jen vrací, takže ta druhá jde proti, anti.
Reagovat
slacker
utoci se PROTI necemu. takze utoceni je ANTI
Reagovat
Fandina
Petra útočí pro winnery, ne proti.
Reagovat
slacker
winnery nejsou tenis
Reagovat
Fandina
ale jsou a útočí si pozitivní pro vítězství pro, ne proti vítězství
Reagovat
slacker
tenis je vymenovat si micek pres sit pomoci rakety.
Reagovat
Fandina
a vítězí ten, kdo dá takovou ránu, aby jí druhý nevrátil
Reagovat
slacker
Vitezi ten kdo promeni mecbol
Reagovat
janek_da
ne. vítězí ten, kdo dá takovou ránu, aby jí druhý nevrátil :D
Reagovat
slacker
ne vitezi ten komu rozhodci pricte fiftyn. Muzu dat i malickou ranku
Reagovat
Herbert_Hoover
Omyl. Vítězí ten, kdo jako poslední zahraje míček do kurtu. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Omyl. Vítězí ten, kdo jako poslední zahraje míček do kurtu. :)
Reagovat
Fandina
což se nevylučuje s tím, že jí druhý nevrátí
Reagovat
Herbert_Hoover
Nevylučuje, ano, ale je to mnohem trefnější vůči realitě. Pokrývá to tvou definici i další. :) Protože posledním míčkem může být třeba kraťas nebo UE po vůbec ne obrovské ráně. :)
Reagovat
lars
proc pises duplikace ?? :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Teď jsem poslal první, tak nevím, co řešíš. Jak kdybych posílal dvojitě pořád. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Já myslím, že tohle nemá řešení v takové situaci. Patovka těžká. Útočí se proti něčemu, ale brání se taky něčemu, takže tak. :D Já ti ale rozumím. Nicméně v tomto bodě konverzace to nemá východisko. :)
Reagovat
Fandina
Útočí se na něco, ne proti něčomu.
Reagovat
slacker
brani se PRED necim, ne proti necemu
Reagovat
Fandina
Kerber se brání Petra útočí
Reagovat
slacker
tezko se branit pred necim co jde vedle
Reagovat
Fandina
pak čeká na chybu, ale sama neútočí, nevytváří tlak
Reagovat
slacker
Vytvaret tlak neni vubec nutne aby se hral tenis. Nutne je si pekne zapinkat a nemuset furt behat pro zapadle micky.
Reagovat
Fandina
Nejlepší je tam všechno narvat, esa a je vystaráno. Nebo co rána, to winner.
Reagovat
slacker
No jo ale kdyz ten druhy vsechno vraci i esa a winnery vraci
Reagovat
Fandina
žádné eso a winner nebylo v životě vráceno, ale už končím tuhle debatu, jsi vítěz, nazdar
Reagovat
Herbert_Hoover
I proti něčemu. :) Nejspíše málo čteš tisk, ale nikdy není pozdě začít. :)
Reagovat
Fandina
Útok je akce pro a obrana je reakce proti. Základní pravidla, máš mezery, ale můžeš se dovzdělat, nikdy není pozdě ... úsměv
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak si o tom běž něco zjistit a doplň si ty své mezery, které nazýváš mými. :) TROJITÝ ÚSMĚV
Reagovat
Fandina
Já si o tom nechci nic zjišťovat, ale ty mě posíláš, abych si přečetla tisk, tak já ti zase doporučuji, aby ses dovzdělal, když tě to tak zajímá, bere, mně je to úplně jedno, co o tom vím a neopič se ... úsměv je můj, Herberte!!!
Reagovat
slacker
pojd pojd pojd
Reagovat
Herbert_Hoover
TROJITÝ ÚSMĚV S OTOČKOU A S PĚTI VRUTY

Útok nebo ofenzíva je úder proti nepříteli.

Viz wikipedie, což je nejspíše tvůj nejčastější zdroj informací :) Plus dalších trilion titulků v článcích nebo vět uvnitř článků. Fandino, z nás dvou to není ten, který je nevzdělaný. :) Takže šup šup, Fandino bdi a čti! :))
Reagovat
Fandina
Neraď co mám dělat, ve svých šedesáti o to nestojím. A nevím, jak tě slušně poslat někam, nebaví mě se s tebou bavit. Nazdar.
Reagovat
Herbert_Hoover
:D No to je jasné, když jsi zjistila, jak moc ses mýlíš. Koho by to bavilo? :)

DVOJITÝ ÚSMĚV S TŘEŠNIČKOU
Reagovat
slacker
nebavi te byt jako vzdy byt umlacena argumentaci a se cti prohrat.
Reagovat
Fandina
klidně to ber jako prohru mě nebaví se s ním bavit
Reagovat
Herbert_Hoover
Zajímavé, že ze začátku tě to bavilo, dlouho až do té doby než jsem poskytl argumenty proti tvé "pravdě". :) Haha, jak jsi průhledná Fandino, to proto že jsi ve své podstatě strašně triviální.
Reagovat
Fandina
Rozumíš česky, nechci se s tebou bavit, chápeš to? Mysli si o mně co chceš, ale nemůžeš mě nutit se s tebou bavit. A nikdy mě to nebavilo s tebou, jsi moc útočný a já nemám takové lidi ráda. Konec.
Reagovat
slacker
Takze nemas rada ani Petru protoze UTOCI
Reagovat
Fandina
Petra na mě neútočí.
Reagovat
slacker
protoze nechodi na TP, ale utoci na druhe
Reagovat
smazaný uživatel
Např. dnes na Angie :(
Reagovat
Fandina
Útok je součást sportovního boje, to mi nevadí, mně vadí slovní útoky jedněch na druhé na TP. To co děláš ty a ostatní tady.
Reagovat
slacker
Jses pokruytecka nula, nase rytirske utoceni ti vadi a jine utoceni adorujes.
Reagovat
Fandina
Nemám ráda slovní útoky. Sportovní boj ano.
Reagovat
slacker
Jses holt pokrytecka. Slovni utoceni je lepsi nez sportovni.
Reagovat
Fandina
Pokrytecká? To asi ty, když nechápeš, že ke sportu útočení patří, tam je nezbytné. Nebo nerozumíš psanému textu?
Reagovat
slacker
A v zivote a v diskuzich je take utoceni nezbytne.
Reagovat
Fandina
Pokud jsi v důchodu nemusíš nic.
Reagovat
Herbert_Hoover
:D TROJITÝ ÚSMĚV S ÚSMĚVEM POD ČEPICÍ

Však jo, Fandino, vůbec nevypadá jinak, když si někdo s druhým nechce psát. Vůbec to dnes nebylo zprvu zcela normální až do chvíle, kdy jsi byla vyvedena ze svého údolí ráje a pravdy. :) Pokud tak přistupuješ ke všem, kteří ti argumentují a dokážou ti, že se mýlíš, tak to musíš mít docela těžké ve smyslu smutné. :) Konec už jsi psala tolikrát a nikdy se žádný nekonal. Ale baví mě, když troubíš naprázdno do světa. :)
Reagovat
Fandina
To je dobře, že tě to baví. Mně zase baví, jak tě točí, když ti napíšu, že se s tebou nechci bavit. Jsi jako malý Jarda, kterému ukradli hračku. A pořád pokračuješ a pořád pokračuješ. Pořád dorážíš. Jako děcko.
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč by mě to mělo točit? Vždyť nepřestaneš reagovat, tak proč by to se mnou mělo něco dělat? :) Mně je fuk, že reaguješ a i případné nereagování mi bude fuk. To už tak u lidí, kteří mě nemají čím zaujmout, chodí. :)
Reagovat
Fandina
Tak je to dobře, že tě to netočí, ty jsi v pohodě a já taky. Spokojenost na obou stranách a je to.
Reagovat
Herbert_Hoover
Já jsem spokojený, obzvlášť když v tobě vzbudím touhu složit zbraně a hodit ručník do ringu. :) Sice vím, že to nikdy neuděláš, ale je to fajn dočasný pocit. Vidět, že nevíš kudy kam a zamotala ses do sítě. To je vždycky úspěch toho docílit u suverénních lidí.
Reagovat
Fandina
Já nesoutěžím, pochop to. Jsem stará bába, jen se bavím, když mě to přestane bavit, tak končím. Ty mě nebavíš, toť vše.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak by ti nemělo dělat problém skončit, ne? :)) Jenže jak vidno-nejspíše ano, takže.. :)
Reagovat
Fandina
ano, mám problém skončit, když někdo pořád doráží
Reagovat
Herbert_Hoover
Točit by to mohlo leda v tom ohledu, že je to prázdné gesto. Prostě troubení naprázdno. Protože jsi to nedodržela a to to tu troubíš už tak posté. :) A i zdůrazňování, jak tě to nebaví, přitom houno houno slavný soude. :) Reagovala jsi dnes na mě sama od sebe, takže tě to očividně bavilo, baví a nepřestane bavit. :)
Reagovat
Fandina
Tenhle tvůj téměř povýšenecký postoj a tvrzení, že mě to baví, to je to, co mě nebaví už vůbec. Takové jednání mě spíš odpuzuje.
Reagovat
Herbert_Hoover
Že tě to baví je zcela zřejmé, to ví i veverky na stromě nebo kdejaký organismus schopný jen minimálního myšlení a omezené schopnosti vnímání. Je to zkrátka do očí bijící. Už jen proto, že když něco někoho nebaví, velmi těžce nese, že to musí absolvovat nebo to neabsolvuje vůbec. :)
Reagovat
Fandina
Jenže mě nebaví styl tvojí diskuse a napsat ti to mi nedělá problém. Nemám s tím žádnou zátěž. To ty jenom pořád pokračuješ, já o tom už nepřemýšlím. Je to za mnou, ta tvoje diskuse. Jen píši nechci. Jako třeba že jím nebo dýchám, nic jiného to pro mě neznamená.
Reagovat
slacker
Pak se da i utocit proti. Google najde spostu novinovyh titulku kde se rika "utocit proti". Nicmene ja ANTI(TENIS) nepostavil na tom kdo je proti/pro utok/braneni.
Reagovat
slacker
ma. kazdy kdo hraje tenis ma jako hlavni ukol se hlavne trefit na druhou stranu hriste a nedelat chyby. Kdo dela chyby produje antitenis
Reagovat
janek_da
Petra často útočí proti síti nebo autům, klasický antitenis.
Reagovat
Fandina
vědomě
Reagovat
Fandina
ten, kdo neutočí, nehraje pozitivně, jen čeká na to co udělá druhý, netvoří hru, tak hraje antitenis
Reagovat
slacker
mlaceni do site nebo do autu neni tvoreni hry, to je totalni boreni
Reagovat
Fandina
to je chyba, když se jí to stane
Reagovat
slacker
chyba a antitenis. vraceni je tenis. Hera je peceni, herak je smazeni.
Reagovat
Fandina
chyba je chyba
Reagovat
slacker
a nemam s tenisem nic spolecnoho, je typicka pro antitenis
Reagovat
Fandina
ten kdo útočí hraje tenis, ten kdo vrací, hraje antitenis
Reagovat
slacker
vraci kazdy, pokud neni takove tele ze se netrefi uz prvni ranou
Reagovat
Fandina
a kdyby nevracel a rovnou zaútočil sám, tak by měl vystaráno
Reagovat
slacker
Kdyz zautoci a nevrati tak prohraje. Musi vratit jinak si sve utoceni muze strcit za klobouk
Reagovat
Fandina
Ale může při vrácení zase útočit, nemusí vracet, může hned útočit.
Reagovat
slacker
utocit ale hlavne nevracet.
Reagovat
Fandina
a proto se vracečkám říká antitenistky
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo jim tak říká? Ty a iqe?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě antitenistka je např. Eva Samková, protože to, co předvádí, nemá s tenisem nic společnýho. Ale Angie, Aga, Caro apod. - hrají tenis, i když se ti nemusí líbit.
Reagovat
Fandina
Já neříkám nikomu konkrétnímu antitenistka, byla to akademická debata.
Reagovat
smazaný uživatel
akademiská? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
akademiCkáakademiCká? :-)
Reagovat
Fandina
ve smyslu nic konkrétního nebo o ničem
Reagovat
slacker
nekdy se jim rika pinkalky. O antitenistkach slysim az ted. Snad nejake kancelarke strevo na teambuildingu kdyz vezme raketu poprve do ruku je antitenistka
Reagovat
smazaný uživatel
A takovou měly hezkou skupinu :(
Reagovat
misa
... už pátý prohraný singl za sebou. Když měla na sklonku roku 2012 angínu, na kterou užívala několik antibiotik, tak její trápení trvalo několik měsíců a vyměnila přitom trenéra. Naštěstí se už blíží konec sezony a Lucka bude mít šanci dát se dohromady.

Dnes si Lucka podáním moc nepomohla a její return je stejný jako německé letectvo na jaře 1945: prakticky neexistuje. Lucka má obrovský problém vůbec vrátit druhý servis soupeřky do kurtu, celou kariéru s returnem bojuje a stálo by za rozbor nějakého tenisového odborníka, proč tomu tak je.

Jinak se ale držela statečně a ve středu by mohla zkusit konečně uspět, hlavně se nebát. Zítra se těším na debl s Bětuškou :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Dnes jsme poctivě s kámošem sledovali už od rána TM a musím říct, že největší trápení pro oči byly dvě hráčky - Petra Kvitová s Katarinou Srebotnik. Jednoznačně spíše poražené dnešního TM kola. Naopak potěšila Lucka celkem a čtyřhra Hingis s Mirzou tradičně nezklamala. U Petry jsem trpěl, nesmí se prostě stát, aby top hráčka takto lacině darovala fiftýny za pro ni velmi zajímavého stavu. Těch dvojchyb a laciných úderů do sítě obzvlášť z BH. No děs. Měl jsem na zápas vsazen over 20.5 games a musel jsem to vypnout vzteky za stavu 5:4 pro Angeliku ve druhém setu. Velké štěstí pro Petru i pro mě, že se zázrakem povedlo srovnání. V kontextu průběhu celého setu to bylo spíše k pousmání. Co měla dát Petra nedala na několik pokusů a když už se nepočítalo s tím, že se ještě vrátí do zápasu, tak se odrazila ode dna. Blázinec.

Lucka mě nezklamala vůbec, v mezihře byla velmi houževnatou soupeřkou na to, když si uvědomíme, co ji v poslední době všechno zlého potkalo. Taky nevyužila zajímavé šance, ale nebolely z toho tak oči. Tento zápas jsem zvládal poměrně s klidem.

Fešandy dne - Chan Yung-jan a indická princezna Sania..u kámoše vyhrála Caroline García! :) U Garbine velmi příjemná vzhledová změna oproti společenským fotkám před TM. :)

Predikce: Lucka podle mě nepostoupí a Petra má šanci, pokud bude zvládat big pointy, protože Garbine mě herně nějak moc nenadchla dnes. Má ale určitě velký prostor pro zlepšení.

Cíl zítřejšího dne: Fandit Simonce!
Reagovat
babolat.cz
halepce nikdy
Reagovat
Herbert_Hoover
Lepší než Sibiřská siréna :) Mášu jsem měl hodně rád dřív, ale nějak se mi zevšedněla a už to není, co bývalo :) Simča je roztomilá, nejde mi jí nefandit, plus mi připomíná Rafu v sukni, podobný tenis hrajou mi přijde, ale možná se pletu. :)
Reagovat
babolat.cz
to je dobrý, Rafa v sukni :-)
Reagovat
Cico93
Nič nieje lepšie ako Sibírska siréna
teda možno ta Bieloruska:-))
Reagovat
Herbert_Hoover
tak tu už vůbec nemám rád teda :) není mi sympatická cosik :)
Reagovat
janek_da
Jestli mi někdo připomíná Rafu ve WTA, tak je to Lucka. Vydřený tenis, silný topsinový forehand. Ale jas, každý to má jinak.
Reagovat
Cico93
Niečo z Lucky a niečo z Angie.
Reagovat
janek_da
jo, u Angie je ta obrovská bojovnost. Což je pro Rafu hodně charakteristické
Reagovat
misa
... až na ty úspěchy :)
Reagovat
Fandina
A co Kerber, také je levačka.
Reagovat
Herbert_Hoover
leváků je víc, ale o tom to není, navíc Simona je třeba pravačka :) je to bonus pro filtr, ale spíše mám na mysli styl tenisu (běhavý hodně, fyzický) a taky zranění..což z toho plyne :)
Reagovat
Fandina
Kerber je také běhavá i má výdrž a víc se mi zdá herně podobná Rafovi.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kerber není absolutní špička :)
Reagovat
janek_da
Myslim,že Petra oba zápasy ve dvou setech nedá. Ač nemám rád nějaké rychlé soudy, po dnešku to vidím na
1. -2. Angie, Mugu
3. Petra
4. Lucka

U Simony je to jak věštění z křišťálové koule. Ještě horší než s Petrou. Myslím, že v její skupině postoupí Šarapka a přes skore Simona (ta jestli nakonec neodstoupí :-/)
Reagovat
Herbert_Hoover
pokud by odstoupila, tak tím pro mě TM klesne na zajímavosti, jako že už tak je to pro mě spíše nezajímavé než zajímavé a musím si to zpříjemňovat sázkami :) snad jen ta čtyřhra mi přijde dost zajímavá (což dělají hlavně i ty výhody)
Reagovat
Kozoroh
Skvělý zápas, přehlídka vynikajících volejů a semtam i výborných delších výměn. Martina se Saniou měly duel celou dobu pod kontrolou, odvrátily všechny BP. Hingiska s Mirzaovou se svou hrou patří do finále, byl by šok, kdyby vypadly dřív a jen Lucka s Betkou mají proti nim šanci. Finále těchto dvou dvojic by bylo skvělým zakončením deblové soutěže TM.

Doufám, že v příští sezóně budou hrát debla sestry Williamsovy, zajímala by mě jejich konfrontace s Hingiskou a Mirzaovou.
Reagovat
George_Renel
pro iDnes sport Petra vcelku reálně a realisticky hodnotí dnešní zápas a svůj zdravotní stav a fyzickou připravenost.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak. Jen naivka cekal zazraky. Dokud nebude uplne fit, moc se toho cekat neda
Reagovat
Cico93
V Riu bude Cibulkova hrať 4hru so Schmiedlovou, no neviem neviem.
Nijak mi k sebe nepasujú.
Reagovat
Frick
Zajímavé. No a my pořád tápem v otázce kdo s kým a za kolik.

Tak Bára s Luckou vedle Háček?
Reagovat
Cico93
Karolina a Lucie
to by mohlo byť pekné.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo by hrál na síti? :)
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se v žebříčku nestane za půl roku něco zásadního, tak jasně:

singl - Petra, Lucka, Karolína, Bára
debl - H+H, Lucka + Bára (to je z těch 3 asi jediná možná dvojice, navíc místo v deblu tam bude díky Lucce)

Ovšem je otázka, jestli Báru do té doby nepřeskočí Denisa.
Reagovat
misa
Podle žebříčku kterého data se bere nominace?
Reagovat
Cico93
po RG
Reagovat
misa
Aby si Lucka na OH vůbec dvouhru zahrála...
Reagovat
Cico93
toho sa fakt nemusíš báť!
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova felt ?weird?? on court. Couldn?t find her rhythm. But she thinks the court is playing faster than last year.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze to bude ooradny zradilko a ne ta prycho hra zenskeho tenisu
Reagovat
Frick
Ať to skončí jakkoliv, tak Rosol je stejně chuj.
Reagovat
Cico93
:-))
Frick klud Boha, čo si pojedol dneska?
Reagovat
Frick
prej že ani nebyl schopen zamávat lidem, co mu fanfili s českou vlajkou až někde v Číně.
Reagovat
Cico93
jj to som tu zachytil.
Reagovat
Frick
No, tak je to chuj.
Reagovat
lars
Proc Nadal hraje v Basileji a ne ve Valencii ??
Reagovat
Cico93
menšie dane
Reagovat
Herbert_Hoover
prej protože chce porazit Rogera ve finále, když v Šanghaji se bál postoupit do SF :D
Reagovat
Fandina
V Číně to nebylo, to je pravda, ale já jsem si v pohodě Rosola vyfotila a byl rád. A mockrát ho viděla hrát na kurtu při zápasech a choval se normálně. Ve Wibledonu, v Římě a mockrát tady v ČR a nikdy se nechoval neslušně. Ani k fanouškům ani jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen dneska. To, jak se vyjadřuje o Lucčiných soupeřkách, svědčí o jeho ubohosti.
Reagovat
Frick
A kdy jsem se vyjádřil špatně o Lucčiných soupeřkách?

Ano, samozřejmě, že mne štve ta ostudná bilance s Petrou, protože vim, že neodpovídá rozložení sil.

Tomu by odpovídala bilance 2:5 nebo 3:4 - ALE NE 0:7
Reagovat
smazaný uživatel
Tvé komentáře jsou ubohé, ale chápu, že při tom, jak tu plevelíš nesmysly, tak si sotva pamatuješ, co o hráčkách píšeš.
Pokud by sis náhodou vzpomněl, tak nezapomeň napsat, že to byla ironie.
Reagovat
Frick
Petra 1,46
Lucka 2,56

Tak jako ano - Petra bude favoritkou, ale je to tak poměr 2:1, tj. dvakrát Petra, jednou Lucku. Ne aby to bylo sedmkrát Petra, Lucka nikdy.

Takže sakra práce - zapomeň na to, že je kamarádka, ona si na to taky nikdy nevzpomněla, a už ju sejmi. Ukaž, že přecejen existuje spravedlnost a přepiš dějiny!
Reagovat
milik254
Tak klídek, jo?:D
Reagovat
EllNino
nepřepíše :)
Reagovat
sprchon
Dobře! :) Konečně jsi dneska napsal něco rozumnýho, souhlasím. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra někdy porazila Lucku nespravedlivě?
I kdyby Lucka ve středu vyhrála, tak dějiny zrovna tímto vítězstvím asi nepřepíše.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby vyhrála Šafářová, tak na TP propukne apokalypsa.
Reagovat
Frick
Diskuze bude mít 6666 komentářů.
Reagovat
Fandina
Papírově silnější favoritkou podle kursů byla dneska pro Petru Kerber.
Reagovat
janek_da
než kdo?
Reagovat
Fandina
Papírově podle kurzu byla dnes v zápase s Petrou favoritkou Kerber, jednoduše a stručně napsáno pro ty, kteří neradi chápou souvislosti a slovíčkaří a točí se podle slov, i když význam je jasný a vyplývá z kontextu. Myšleno jindy, teď jsem to napsala jasněji. Je to jasné?
Reagovat
janek_da
jo, je mi jasné, že nedovedeš popsat o co ti šlo.
Reagovat
Fandina
jsi se hádat s někým jiným, nemám na tebe náladu
Reagovat
smazaný uživatel
To mě překvapuje. Já čekal, že dnes bude nižší kurz na Serenu.
Reagovat
Fandina
A já, že na Venus, jsme na tom stejně.
Reagovat
Cico93
je tenisová bohyňa.

a ešte je aj sexy...;-)
Reagovat
Frick
Navrátilová je sexy?
Reagovat
babolat.cz
ty voe, možná pro Frndinu
Reagovat
Fandina
Proč pro mě? Píší o Hingis, chápeš?
Reagovat
slacker
Ok, na Frndinu slysis
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
Cico93
a ty čo mysliš? je?
Reagovat
Frick
ne, je to stará lesba.
Reagovat
Cico93
:-)))
ty si neskutočnýýý
Reagovat
Frick
A ty máš jiný názor?
Reagovat
Cico93
Nemám nanu názor, mne je šumák.
Reagovat
Frick
Hingiska je hlavně běhna

http://sport.idnes.cz/martina-hingisova-cizoloznice-ternis-dxg-/tenis.aspx?c=A130804_160147_tenis_ten

Morálně bude zkažená. Moc jí kvůli tomu nefandim.
Reagovat
Fandina
Co kdybys už přestal rýt do druhých, nemyslíš?
Reagovat
Frick
Prostě nefandim kvůli špatnému charakteru. To je zavženíhodné?
Reagovat
George_Renel
Sám máš špatný (nejen) charakter a chtěl bys hodnotit jiné.
Reagovat
Fandina
U mě jsi nemorální člověk, jen jsem tě upozornila na to, aby ses do druhých nenavážel. Protože slušní lidé tohle nedělají. A ty nejsi u mně slušný.
Reagovat
Fandina
u mě
Reagovat
slacker
U mne
Reagovat
George_Renel
Řekl největší amorál a křivák TP.
Reagovat
slacker
Nejvetsi je Fandina a ty jak tak moc vykrikujes chces byt asi druhy nejvetsi
Reagovat
George_Renel
To bych musel překonat tebe a to nehrozí.
Reagovat
slacker
ano danove me uz me nikdy neprekonas :-D
Reagovat
rusedski
No ty bláho...ta je projetá jak Letenskej tunel :/
Reagovat
blixa
Co je na sexu špatnýho ? Kdyby to byl chlap, taky bys to tak hodnotil ? To bys asi napsal, jakej je to borec, viď ?
Reagovat
smazaný uživatel
No když si vezmu, co tady schytává v tomhle směru Štěpánek, kterej je ve srovnání s ní vzorem stálosti a věrnosti..
Reagovat
rusedski
Ano...u chlapa to bývá vnímáno jinak...
Reagovat
mac.hall
žádné překvapení se nekonalo. Tedy , alespoň pro reálně uvažující fanoušky. Herní pauza Lucky byla příliš dlouhá na to , aby mohla úspěšně hrát proti poslední dobou ve velmi dobré formě hrající Španělce a Kvitovka , to je případ pro Chochološka. Pro mě je již překvapením každé její vítězství nad jakoukoliv solidní hráčkou. Sice občas porazí i špičkové tenistky , ale kloním se k názoru , že takových okamžiků bude stále méně a méně.
Viděl jsem dnes jen 2 gamy prvního setu , ale i ty mi stačily. Ty její otrávené ksichty jsou opravdu docela vypovídající. Pokud si nesrovná hlavu, může rovnou skončit s tenisem a věnovat se nějaké bohulibější činnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Otravené ksichty ? No , nedíval ses. Nebyly tam. A pokud chceš hodnotit zápas, tak laskavě ho sleduj celý. Nesmysly....
Reagovat
smazaný uživatel
Netroluj.
Reagovat
babolat.cz
nj. Petře když to nejde jak ve Wimledonu, tak je vždy tak nechutně otrávená (a je to hrozně vidět), že mi připomíná Fogniniho, když mu to nejde.
Reagovat
mac.hall
Přesně, tvoje srovnání nemá chybu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť dnes naopak vůbec otrávená nebyla! Vy to fakt nesledujete !
Reagovat
George_Renel
Je vidět, že, stejně jako kolega výše, jsi ten zápas neviděl. Žádné otrávené obličeje tam u Petry nebyly. Žádné otrávení tam nebylo. Tak si nevymýšlej nebo nepřisazuj.
Reagovat
mac.hall
No , každý jsme to asi viděl jinak , i když přiznávám , že dnes ta míra frustrace v obličeji Petry nebyla tak výrazná , jako obvykle.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem tam dnes zadny otraveny oblicej nevidel a to jsem videl cely 2. Set. Nicmene faktem je, ze to bylo tradicni Psycho City. Rekl jsem si, ze nadlsi zapas holek v singlu se podivam jen jestli postoupi. Ta hra Petry up and down byla fakt prilis
Reagovat
smazaný uživatel
Wednesday #WTAFinals Singles OOP:

Kvitova-Safarova (3pm)
Muguruza-Kerber (7:30pm)
Reagovat
spaniel
Vidím, že se nic nezměnilo. Kveš je pořád retardovaný a Dement mu sekunduje.
Reagovat
Fandina
A spaniel závidí.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/foto.aspx?r=tenis&c=A151026_151223_tenis_tny&foto=PAR5ed8c5_ESU815_TENNIS_WOMEN_FINALS_1026_11.JPG

tak třeba jí pomůže i to, že s ní tam má kdo pomazlit, abych to řekl kulantně.
Reagovat
janek_da
Fricku ty jsi "fan number one", jestli víš, co tím myslím.
Reagovat
Frick
Větrák?
Reagovat
janek_da
Misery nesmí zemřít :)
Reagovat
slacker
By me zajimalo kdo to vymyslel ten cesky privesek k originalnimu "Miseri"
Reagovat
Mayo
čoooooooooooo? to už sa hrá turnaj mistryň? :D ja som v poriadnom lese :D
Reagovat
janek_da
kto vhrá dobre? kto vyhrá?
Reagovat
Mayo
No ja dúfam, že vyhrá Péťa alebo Agneška. Ale tipoval by som to na Radwu.
Reagovat
janek_da
jen ne Simona :(

jak jsem ji před 2 lety fandil, teď ji nemůžu, abych to tak nějak řekl, vygrcat :D

Pro mě by byl ideál
Angie
Flavia
Lucka,Radwa(Maša)
Reagovat
blixa
Tvl. tady je zase nablito ... Má to cenu číst ? Odpovím si sám, nemá !!! Juch !
Reagovat
sprchon
Klasika. ;)
Reagovat
Lunej..
čti jen moje příspěvky, ty mají jediné úroveň :D:D
Reagovat
blixa
Taky tě mám jako jedinou zvýrazněnou ;-)
Reagovat
PetaM
Tak to je dost trapné :D
Reagovat
blixa
???????????? :-o
Reagovat
PetaM
Není tady JEDINÁ normální jako!!! :D Jsem se urazil :D
Reagovat
Lunej..
Co je jako trapné? Že mě má blixa zvýrazněnou nebo že mám komenty na úrovni? A velmi dobře zvaž odpověď :D:D
Reagovat
PetaM
To, že tě má jako JEDINOU zvýrazněnou :D To z tebe dělá jedinou normální, což není pravda :D :D
Reagovat
Lunej..
Co si myslíš? Já jsem chytrá, krásná, milá, což jsem právě jediná tady a blixa mě má nejraději. Takže se zase odraž a koukej souhlasit nebo budeš v ignoru. :D
Reagovat
PetaM
Ale já neříkám, že nejsi chytrá, krásná a milá :) Se vším souhlasím, jen se mi nelíbí to, že jsi "jediná" :D
Reagovat
Lunej..
S tím se holt musíš smířit, že ke mně jako jediné byl Pánbůh tak milostivý ve své štědrosti :D:D Tvl. mně už hrabe :D
Reagovat
blixa
Nezáviď ! ;-) :D
Reagovat
Fandina
Chápej to tak, že blixa Lunej miluje, on nevidí nic jiného ... úsměv
Reagovat
Lunej..
Omyl, on mě miluje právě proto, že mě ještě neviděl :D
Reagovat
slacker
Jak moc skemra o to pivo?
Reagovat
smazaný uživatel
Pýcha předchází pád.
Reagovat
Lunej..
Viď? A já si říkám, proč pořád padám :D
Reagovat
sprchon
Jestli jsi padala doteď a nechlubila se, tak je to možná naopak. :D
Pád předchází pýchu.
Reagovat
blixa
Kde si vyčetl, že je jediná normální ? Kde jsi vůbec vyčetl, že je normální ? :D Myslíš, že já čtu "normální" příspěvky ? :D :D
Reagovat
Lunej..
Už jsem si myslela, že máš skvělou žehličku a máš u mě vše vyžehleno, já zakopu sekeru a budu tě možná mít i ráda. Omyl, žehlit neumíš a já jdu znovu vykopávat a ještě více brousit. Těš se ! :)
Reagovat
blixa
No toto ??!!!! A to jsem se tak snažil být roztomilý ! :D :D
Reagovat
slacker
a pritom si jen slizky
Reagovat
Lunej..
:D ty jsi fakt ale hroznej, musíš všechno kazit?
Reagovat
slacker
Jako ze kazim suk?
Reagovat
smazaný uživatel
Zvýraznění nepoužívám, hrozně mě to mate. :D
Reagovat
sprchon
Měla bys začít fandit i Káje. :P Tvoje příspěvky jsou spojením "fanatického kvitovství" a Kájina módu "je mi to jedno". :D
Reagovat
Fandina
Není to tak hrozné, tedy podle mě ... úsměv
Reagovat
janek_da
teda ta Lucka mě zase nasr.la

Muguruza v haji, jde přes druhý serv a místo aby ji vykoupala, tak flákne return do sítě, autu.

No nic, svátek je i to, že na TM hraje.
Reagovat
George_Renel
Je mi jedno, která z našich děvčat ve středu vyhraje.
Ale běda, jestli pak nepostoupí do SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, moje řeč. Ta která vyhraje, musí postoupit. Jinak, sec mazec lívanec !
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak to vidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Díval jsem se na oba zápasy během přednášek. Garbine s Luckou jsem viděl asi tak od půlky 1. setu, Angie s Petrou 1. set a kousek...

Garbine - Lucka: Garbine byla během celého zápasu o něco lepší, každopádně výkon Lucky šel postupně nahoru. Očekával jsem, že Lucka bude hrát hůř, ale možná už se do toho dostává. Myslel jsem si, že skončí ve skupině bez bodu, ale třeba se jí jeden povede urvat. Na postup to ale opravdu nevidím... Garbine začala dobře, ale taky to ještě nemá v kapse. Čeká ji těžký zápas proti Angie a pak Petra, která podle loňského TM může hrát v Singapuru jako den a noc... Jinak jsem Garbine dneska pozoroval a je to teda pořádná kočička. :)

Angie - Petra: Petra měla proti hráčkám s kvalitní obranou (Aga, Caro) loni v Singapuru problém a nejinak tomu bylo v dnešním zápase. Angie hrála, co potřebovala a Petra měla problém trefit kurt nebo přehodit síť. Kolikrát si třeba výměnu dobře rozehrála, ale špatně zakončila. Proti soupeřkám typu Angie prostě musí hráčka počítat s tím, že bude potřebovat zahrát třeba tři údery navíc a když je nezahraje, tak prostě nemá šanci. To byl dneska přesně případ Petry. Berlička ohledně rychlosti (pomalosti) povrchu u mě neobstojí... Ale ještě jsem viděl asi první tři gemy ze 2. setu a tam to vypadalo, že se Petra zvedá a mohlo by dojít na tříseťák. Nakonec mě docela překvapilo, když jsem viděl ten konečný výsledek. Petra měla šance (dokonce dva setboly), ale holt je nevyužila... Pořád ještě má naději na postup (zbývající soupeřky by jí mohly sedět víc), ale bude muset přidat.

BTW: Po dvou zápasech v obou skupinách mi zatím tipy na postupující skvěle vycházejí... :D
http://abload.de/img/tipkhs5c.jpg
Reagovat
sprchon
https://drawchallenge.wtatennis.com/tournaments/bnp-paribas-wta-finals/bracket?user_id=sprchon
Reagovat
VlS
Jaguár je taky pořádná kočička ( a taky krásná) :-)
Reagovat
Frick
Garbine má 182 cm, tak je to pořádná kočička.

Taková Monča Č. je zase nepořádná kočička :o)
Reagovat
Frick
Bohužel mám obavu, že to zase nebude ze strany Lucky jen o sportovních schopnostech, ale zase jí ublíží ta hlava. Lucka s každou Češkou prohrává, Petra s každou Češkou vyhrává. A mezi tim je to tak šul-nul a může to končtit jakkoliv (v českejch soubojích bez učasti Petry nebo Lucky).

Ale přeci to nemůže trvat pořád. Petra prohrává jinak s kdekym, tak přeci už by taky mohla jednou rupnout i s Češkou. Prospělo by to.
Reagovat
smazaný uživatel
No, nedá mi to. Máš sice pravdu. Ale to by musela Lucka hodně přidat a Petra hodně ubrat, aby to nastalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem si ráno četla rozhovor s Kotyzou, který působil optimisticky, tak jsem si říkala: Je to v háji. Hmmmm a ono je. :(( Čekala jsem tříseťák... Ale co, pořád je šance na postup... Zápas si pustím asi zítra, dneska už na to nemám náladu. A prohra Lucky mě moc nepřekvapila...
Reagovat
smazaný uživatel
Neber to tak tragicky, už od losu bylo jasný, že cesta ze skupiny povede hlavně přes Lucku a Mugu ;-)
Reagovat
Lunej..
Nic si nepouštěj, jedno souvětí stačí: Selka hrála blbě, není hezká, neumí tenis, je labilní, neumí se trefit do kurtu, pravidelně kolabuje a myslím, že by měla už ukončit kariéru. :)
Reagovat
sprchon
A podle mě je to prachsprostá vracečka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nazdar, ty máš dnes ostře nabroušený ironický brk ! Doufám, žes nekřičela u zápasy Petry jako já. Já jsem teda tak hulákala !
Reagovat
Lunej..
Byla jsem a jsem úplně v klidu, jen jsem tu PetřeFans shrnula situaci, aby zbytečně neplýtvala svým časem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak mám být v klidu, když Petra vytáhne tak skvostný údery a pak to během chvíle tak pokoní. Ale Angelika vrací na tomto pomalejším kurtu fakt neskutečně a slabé chvilky téměř nemá.
Reagovat
sprchon
Nechápu, že si na to u Petry někteří stále nezvykli. ;) Chvíli nahoře, chvíli dole.
Reagovat
Lunej..
A já ještě víc nechápu, když někteří už předem ví, že to Petra prohraje, proč jsou z toho hotoví a diví se? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já zas nechápu, proč se vůbec díváme na Petřiny zápasy, když víne, že to prohraje a ještě nás rozpálí do běla....
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Četla jsem i něco na Twitteru k zápasu a asi na to fakt peču... Radši se budu zítra dívat na zápas Simča-Masha (Hai Simona!) :)
Reagovat
Cico93
Aké Hai??

Ma neštvi!!-:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tssss... :-)))

Komu budeš fandit v zápase Petra-Lucie? A dobře si rozmysli odpověď. :D
Reagovat
Cico93
Ouu si ma zaskočila teraz.
Reagovat
janek_da
Lucce, to je jas
Reagovat
smazaný uživatel
No??? Se nestiď odpovědět ;)))
Reagovat
Cico93
Takto

Lucke by som aspoň jedno víťazstvo na TM vo dvojhre doprial. ;-))
Reagovat
blixa
Rozený diplomat ! :D :D
Reagovat
Cico93
-;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že uděláme přátelský výměnný obchod. Já nebudu fandit Simoně zítra a ty budeš fandit Petře ve středu... Tak nic no. :DDD
Reagovat
Jan
Ale něco pravdy na tvých slovech je ... Aspoň co se Petřiny hry týká.
Reagovat
smazaný uživatel
Z dnešní prohry bych nedělal žádnou tragédii, Petra si odbyla svůj první zápas proti papírově nejsilnější soupeřce ve skupině a zvládla ho se ctí. Druhého setu sice škoda, ale co už. Nicméně co je hlavní, šance na postup stále jsou a ne malé - jak Lucka, tak Mugu rozhodně k poražení jsou a na rozdíl od Anděly by na tomhle povrchu měl Petře jejich styl sedět daleko víc než antitenis Anděly. Ostatně už loni porazila ranařku Marii, zatímco proti vracečkám Caro a Aze se nechytala.
Reagovat
VlS
A zase přetváříš realitu, jak se ti to zrovna hodí. Nejvýše nasazená soupeřka ve skupině je Garbine, nikoliv Angie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby přetvářím. Že je Mugu nejvýše nasazená z ní nedělá pro Petru papírově nejtěžší soupeřku. A udivuje mě, že takový slovutný expert, za kterého se ty tak rád považuješ, tuhle elementární pravdu nechápe.
Reagovat
janek_da
iqe 16:07
"Petra si odbyla svůj první zápas proti papírově nejsilnější soupeřce ve skupině a zvládla ho se ctí."

iqe 16:32
"Že je Mugu nejvýše nasazená z ní nedělá pro Petru papírově nejtěžší soupeřku."
Reagovat
janek_da
jo už jsem do toho vnikl, ty se bavíš o trojce ve skupině, že je papírově nejtěžší :DD

slovutný expert iqe :))
Reagovat
VlS
Taky čučíš, co je všechno možný napsat a tvářit se u toho vážně a odhodlaně?
Reagovat
smazaný uživatel
Že je to mimo tvoji mozkovou kapacitu neznamená, že je to špatně.
Reagovat
Roger_Federer
:)..uz je to tu zas.Vseci jsou dementi, jenom ten co sedi na gauci u televize je odbornik.Sasek.
Reagovat
Fandina
To tam čteš?
Reagovat
janek_da
mě se líbí, jak expert dokáže nálepkovat ostatní jako "slovutný expert" přitom plodí takové hověziny
Reagovat
smazaný uživatel
A mě se zase líbí, jak někdo, kdo nemá ani elementární přehled, nadává ostatním.
Reagovat
janek_da
aspoň nějakou sebereflexi máš, teď to je převést dál
Reagovat
smazaný uživatel
Expert nejsem, ale že vzhledem ke zkušenostem, povrchu a stylu hry je pro Petru jasně nejtěžší soupeřkou ze skupiny Angie, to musí vědět každý, kdo se o tenis aspoň trochu zajímá. Naopak lidi, kteří se orientují výhradně podle žebříčku, který zvlášť letos nijak zvlášť vypovídající hodnotu nemá, jenom dokazují, že o dané problematice nemají ani šajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to má být? Důkaz, že nerozumíš psanému slovu? Neboť ty věty nejsou v rozporu, na což se zřejmě snažíš poukázat.
Reagovat
janek_da
Ano, po 6 pivech potřebuje tvoje "logika" hodně soustředění. Expert jsi, to už si prostě neodpářeš.

Jinak ano, reálně byla Angie větší nebezpečím než bude Muguruza. Ale ne papírově!
Reagovat
Fandina
A kde vidíš rozpor, vždyť tam žádný není. Je to v souladu.
Reagovat
smazaný uživatel
Papír nepapír. Ale fakt je, že by měla Petře více sedět Mugu než Kerber. Mugu více chybuje a nevrací tak skvostně jako Angelika. Tady má Petra větší šanci. Mugu je sice výše na žebři, ale ocitla se tam také proto, že soupeřky pod ní nic koncem roku nenahrály vinou nemocí a zranění. Ano, souhlas s iqe. Petra má více šancí s Mugu a Luckou než Kerber....
Reagovat
VlS
Ale Iqe mluví o papírově nejsilnější soupeřce
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť. "Papír" není jenom žebříček.
Reagovat
slacker
a co je tady ten papir? tvoje dojmologie?
Reagovat
smazaný uživatel
Papír jsou všechna známá fakta.
Reagovat
VlS
Napsal jsi hovadinu a místo toho, abys to uznal, tak se hádáš. Tak teda jaký " papíry" máš na mysli?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že jsem hovadinu nenapsal, není co uznávat. Nemůžu za to, že nechápeš pojem "papírový favorit".
Reagovat
VlS
To není elementární pravda, ale nebetyčná kravina. Co je prosím " papírově" , ujasni si pojmy ( už jsem chtěl použít neslušný slovo). A jak to je reálně, ne papírově, to ukáže jejich vzájemnej zápas, kterej může klidně Angie vyhrát, protože Mugu se někdy dokáže taky popravit sama, pidobně jako Petra.
Reagovat
Fandina
Ježiš, vždyť to co napsal má naprosto logiku. Považuje za silnější soupeřku Kerber, i když podle žebříčku je to Mugu. Naprosto logicky napsané.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za podporu, ale obávám se, že tady s logickými argumenty moc nepochodíš.
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, někdy ani z nelogickými.
Reagovat
Kozoroh
Jen se vy dva utěšujte, že vám celý TP ubližuje! :-P
Reagovat
Fandina
Ale vůbec, já bych si ani od TP ubližovat nenechala. Jsi na omylu.
Reagovat
VlS
Fandino, a co je papírově nejsilnější soupeřka? Můžeš to definovat? S důrazem na slovo " papírově"
Reagovat
sprchon
Záleží na tom, kolik má ten papír vrstev. :)
Reagovat
Fandina
Já to pochopila ve smyslu, že Kerber je ve skupině považována za tu nejsilnější, nejlepší kurz atd..
Reagovat
VlS
Považována kým?
Reagovat
Fandina
Jím.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou chuť:D
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
VlS
Aha, tak to potom jo. A proč papírově?
Reagovat
slacker
Asi proto ze nez to prepise na TP tak si to napise na papir
Reagovat
janek_da
Podívej se na žebříček, formu od podzimu a vzájemné zápasy. Papírově je prostě favoritkou Muguruza.

To nevypovídá moc o reálných šancích.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejde o to, jestli je nebo není papírovou favoritkou, ale o to, kdo je papírově těžší. A jednoznačně nejtěžší ze skupiny je pro Petru jednoznačně Angie.
Reagovat
Roger_Federer
Jaky je rozdil mezi "papirovou favorytkou" a "papirove tezsi souperkou"??
Reagovat
Fandina
Záleží koho si tam dosadíš .-).
Reagovat
smazaný uživatel
Já těm pojmům na rozdíl od tebe rozumím.
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě. Nebudem se dohadovat o papírech. To iqe neformuloval správně. Ale co se týče obsahu, tak ano. Žebříčkově je nejvýše ve skupině Mugu. To ovšem neznamená, že hraje nejlépe. Kerber vše vrací, vyhovuje jí povrch, má natrénováno, má fyzičku. Po dnešku jí vidím na postup. Muguruza je ranařka, fláká do toho neskutečně. Nehraje pestře, nemá takovou obranu. To by mohlo Petře vyhovovat lépe než Angelika. O Lucce nemluvě. Zkrátka dle našich úvah ( ty si můžeš myslet opak - to je fuk ), byla pro Petru ve skupině nejtěžší Kerber. Tečka.
Reagovat
janek_da
Ale dyk souhlas. Kdo do toho trochu vidí, tedy i iqe, ví, kdo je nejsilnější.

Jenomže papírově je jasnou favoritkou Muguruza. A o to se tady jedná.
Reagovat
smazaný uživatel
Dám ti radu - když nechápeš pojem "papírový favorit", tak ho nepoužívej.
Reagovat
janek_da
dám ti radu. nedávej rady.

U Petry jako "papírové favoritky" ve většině zápasů bys měl ten význam znát.
Reagovat
smazaný uživatel
Dám ti ještě jednu radu - nereaguj na něco, čemu nerozumíš. Ušetří to nám oběma spoustu času.
Reagovat
Chrenda
Ty jsi akle kretén s nulovým IQ. Každý průměrně vzdělaný člověk ví, že papírový favorit je ten, který je na papíře (tedy v žebříšku) v aktuální čas nejvýše. Tedy Kerber nemůže být papírově silnější neš Mugu. A tečka. Další rozprava je o h o v n ě.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý, kdo má alespoň IQ houpacího koně ví, že "papírový" se rozhodně neřídí jenom žebříčkem, ale hodnotí i další aspekty.
Reagovat
slacker
a ty aspekty jsou na kterem papire?
Reagovat
FulnekUltras
např. v momentálních tipovacích kursech apod. Papírová pozice u mě taky rozhodně není šprušle žebříčku za celý uplynulý rok, ale aktuální předpoklad podle okamžité formy hráček z posledních zápasů. Plná podpora Jirkovi. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :-)
Reagovat
slacker
prave o "papirech" se bavit budeme. Ten je v tom sdeleni to hlavni.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Papír to je to oč tu běží! Tak hodně štěstí!
Reagovat
VlS
Fanynko, ale v tý debatě jde právě o to slovo papírově. Reálně sice nevidím Mugu proti Petře jako takovýho outsidera, jak z ní děláte, ale navzdory nadutosti a zaslepenosti Iqeho budu Petře fandit. Znovu - pokud Petra zopakuje stejnej pičet UE, tak prohraje s kteroukoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, že nerozumíš slovu "papírově".
Reagovat
Kozoroh
Proč neuznáš, že si svou myšlenku definoval blbě?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jsem ji nedefinoval blbě.
Reagovat
Kozoroh
Ale definoval blbě. Být "papírový favorit", znamená, že hráč je favoritem ve všech směrech. Ty si pojem "papírový favorit" použil pro tu hráčku, které nejvíc vyhovuje povrch v Singapuru. Každému - mě, Visovi, janekdovi a dalším je jasné, že povrch na TM v bílé skupině nejvíc vyhovuje Kerberové, to ale ještě neznamená, že je "papírovou favoritkou". Tou je Muguruzaová.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědomuješ si vůbec, co jsi teď vlastně napsal? Nejdřív v první větě vlastně souhlasíš s tím, že papírový favorit je ten, kdo je favoritem ve všech směrech - což nejlépe naplňuje právě Anděla (pro Mugu hovoří fakt jen ten žebříček, který ale vzhledem k vyrovnanosti má nejmenší váhu) a vzápětí sám sebe popíráš tím, že v potaz bereš jenom ten žebříček.
Reagovat
slacker
Odporne ohybani reality
Reagovat
smazaný uživatel
Hele dutohlave, přestaň se motat mezi inteligentní lidi. Děkuji.
Reagovat
slacker
ja se mezi ne nemotam. To bych musel zajit jinam
Reagovat
Kozoroh
Vůbec nic jsi nepochopil, ale to u tebe není překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pochopil. To ty jsi nepochopil, co jsi to napsal za koninu, což je teda hodně smutné.
Reagovat
Kozoroh
Nepochopil jsi vůbec nic. Neboť rozhodující roli v označení "papírový favorit" hraje žebříček. Dalším faktorem jsou kurzy, ale ty se většinou shodují se žebříčkovým postavením, jen málokdy kurzy favorizují níže postaveného hráče (příkladem budiž semifinále letošního Wimbledonu mezi Federerem a Murraym, kdy výše postaveným v žebříčku byl Švýcar, ale kurzy mírně favorizovaly Brita).
To je vše, co se týká "papíru". To, že povrch víc vyhovuje Kerberové než Muguruzaové spadá do faktorů "reálných", nikoliv "papírových"!
Reagovat
FulnekUltras
ale guwno...viz výše... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píše Fulnek. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fajn, že budeš fandit. Ale trvám na tom, že jsi celé zápasy neviděl. Protože některé EU Petry pramenily z neskutečného vracení Angeliky. Jen o počet EU se nejde opírat.
Reagovat
smazaný uživatel
Antitenis je klišé.
Reagovat
PetaM
Taktika je jasná: Porazit ve středu Lucku a doufat, že Angi porazí Mugu.

V pátek zápas o vše proti Mugu, nevěřím, že by Lucka Angi mohla porazit na takovém povrchu.

A taky od Petry skvělá taktika dnes ... Nechat vyhrát Angi, ukázat jí, že na to "má" a pak jí ve finále neskutečně smést. Jakože velkááááá šampionka si tohle může dovolit :D :D
Reagovat
milik254
Jako Serena loni?:DD
Reagovat
PetaM
Ano prosím :D
Reagovat
Fandina
Tvůj scénář se mi moc líbí, včetně toho o šampionce ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomen...tommr vyhlasi zlamanou gresli, jedno procento, ja potlacim a Lucinka poprve Petru sejme;D)
Reagovat
slacker
ser na to co vyhlasi nejaky nymand tommr
Reagovat
smazaný uživatel
No, vlku, promiň, ale z dnešním výkonem, by Lucka Peťu nemohla porazit....
Reagovat
smazaný uživatel
:D) No to mne je jedno,
..., dnes je dnes...zitra by mela Lucka hrat opet debla...zase se o kousek vic rozehraje...a kdo vi...trebas ve stredu to uz stacit na Petru bude;D)
Reagovat
sprchon
Já doufám, že jo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že se mi zdálo, že v deblu hrála včera líp.... Má to dvě stránky. Víc se rozehraje, ale také unaví. Jinak ode mě : fandím Petře i Lucce. Mám obě ráda. Pokud hrají spolu, fandím Peťe. Ale jen a jen proto, že Petřina hra je pestřejší a víc uvádí do varu. Koukni kolikrát šla na síť dnes Lucka a kolikrát Petra. Pokud ovšem vyhraje Lucka, tak mi to nevadí a budu jí to přát. Nejvíc si ovšem přeju, aby alespoň jedna šla do SF. Aby nezůstaly obě sedět na nepostupovém místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Když Petra dokázala prohrát se Sarou, tak už věřím i tomu, že prohraje se Šafářovou. :( Ale na zápas se těsím, bude doma sranda, jelikož táta je Šafářovec. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, Petra dokázala prohrát s kdekým. S Luckou má ovšem velmi pozitivní bilanci. A Lucka by musela hodně přidat.
Reagovat
misa
Super, škoda, že nejsi po něm :)
Reagovat
VlS
A kolik gemů dneska Petra Angie darovala? pokud se nepletu tak osm nebo 9. To by stačilo i Lucce.
Reagovat
smazaný uživatel
Za předpokladu, že by Lucka hrála tak, jako dneska Angie. A to dřív pojede čert na lyžích do práce než Lucka někoho uvrací..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejsi objektivní, nebo si neviděl celé oba zápasy. Já ano, ani míček mi neunikl, skoro. Co Angelika dnes vrátila, to by Lucka skutečně nebyla schopna vrátit. To by jí Petra mohla darovat hafo a ještě by měla do foroty své winnery !
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komentátor je borec...:)
Sania Mirza vyhrála 31 deblových titulů na okruhu ATP. :D
Reagovat
milik254
Borka.
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to,že to komentuje chlap,tak OK...
Reagovat
Fandina
Borka ta holka, ne? Přeřekl se, tak snad to tu čte a opraví se.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem vůl :D
Mám pomalejší chápání :D:D:D
Reagovat
Fandina
Nic si z toho nedělej, to se stává, jako Budkovi, že řekne ATP a přitom nepochybuji o tom, že ví, že se hraje WTA.
Reagovat
fretek
Dnes hrála Petra i Angela svůj průměrný tenis, to Petra svým baseballovým stylem nemohla vyhrát. Kdyby hrály svůj nejlepší tenis, to by nevyhrála Němka, protože jinak Petra hraje na vyšší úrovni.
Reagovat
Serpens
Ve středu všichni tlačíme Petru!
Jak proboha si myslíte, že může Lucka porazit tu zeď?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemluv za všechny...
Reagovat
smazaný uživatel
To si klidne tlacte, ale beze mne;D))))
Ja Lucinku nikdy nezradim, ani kdyby na druhy strane stala nevim kdo...;)))
Takze se mnou nepocitej;P
Reagovat
rusedski
Souhlas. Polsko-německý pitbul, od kterého všechno přiletí zpátky, mě už nezajímá, budem muset poslat domů španělskou debutantku :)
Reagovat
tommr
taky si myslím, že to je jediná naděje jak aspoň jednu z našich dostat do semifinále. Petra by za určitých okolností mohla Muguruzu porazit zatímco Lucka v momentální formě na Kerberovou prostě nemá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze na to davas zlamanou gresli, a Lucy jedno procento...to bychom mooooc potrebovali;)
Reagovat
Roger_Federer
Ja zas myslim, ze Safink zabere, konecne PK vykleone a pak i Kerber..vklidu postoupi a ve finale sejme Marus.
Reagovat
lars
kolik na tento bud. vyvoj vsadis penez ?
Reagovat
Roger_Federer
1dolar
Reagovat
lars
A proc tak malo ?
Reagovat
Fandina
Zajímavé, že, pročpak asi, proč proč proč?
Reagovat
VlS
Mluv za sebe, já tlačím Lucku.
Reagovat
smazaný uživatel
favoritkou nebyla ani jedna - dopadlo to podle papírů, holt
Reagovat
Jan
Dopadlo to podle předpokladů. Petra hrála jak hraje často, Po 1. setu jsem už nedoufal, pak ukázala že je šampionka a začátek 2. setu jí vyšel, odcházel jsem pryč za stavu 3:0 a doufal a když jsem se vrátil, měla Kerberová 4 mečboly. Muguruza byla lepší jak Šafářová, což se dalo čekat po nemoci Lucky. Tak hodně štěstí do dalších zápasů holky.
Reagovat
Roger_Federer
Pak ukazala ze je sampionka..cim?
Ze mela breik, hned o neho prisla?
Reagovat
smazaný uživatel
nežvaň.
Reagovat
Roger_Federer
Ale prosimte, jak pisu nize, me se Petra dneska docela libyla, do hry "sampionky" to dle meho nazoru melo velice daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Názory nekomentuji. Ale ty hrubky ( napsala bych hrubajzny )! Rogere neříkej, že máš VŠ. S tím by nebyla možná ani SŠ. Jaká je asi úroveň těchto škol, které si absolvoval, že takto předěláváš češtinu ?
Reagovat
Roger_Federer
No tak UK a titul mudr nemam.:).
Bud se smir, nebo me necti.
Reagovat
Lunej..
A proč nemáš tenhle názor i u Fandiny? Buď se smiř nebo ji nečti.
Reagovat
Fandina
Kašli na něj. On je hloupý, vůbec nerozumí lidem.
Reagovat
Roger_Federer
Protoze sni diskutuji rad.;)
Reagovat
Fandina
Pane bože, o čem, vždyť ty vůbec nediskutuješ, ty to neumíš. Ty máš problém rozumět víc, než jedné větě.
Reagovat
Fandina
ige ti musí objasnovat, co napsal, i když každý rozumný člověk to pochopí, ty ne
Reagovat
Lunej..
To mě nenapadlo. A zapomněla jsem, že ještě raději to tu spousta nicků potom čte. Omlouvám se :)
Reagovat
sprchon
Chtěl jsem se jít učit, ale vypadá to, že tu bude sranda... :)
Reagovat
Lunej..
Já teda jdu, bude tu sranda i beze mě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady máš lekce argumentace zdarma. ;)
Reagovat
sprchon
To je sice dobrej argument, ale asi půjdu fakt dělat něco do školy. Už od rána se na to chystám. :D
Reagovat
Fandina
Koukám, že jsi dneska rozjetá, ale jo, já to schvaluju, nelíbí se ti něco, tak proč to neříct.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tady nejde o mě. Smířím nesmířím. Mě to prostě praštilo přes nos, proto jsem se ozvala. Já vysokou nemám , jen SŠ. A nedokážu se smířit s faktem, že takové hrubky vyrábí absolvent SŠ, neřku - li VŠ !
Reagovat
Roger_Federer
Ja se na ten titul nadrel 2xtolik co ostatni..
Reagovat
Lunej..
Jako že jsi musel 2x víc pracovat, aby sis vydělal hodně peněz na jeho zaplacení? :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt dneska ostrá...
Reagovat
Lunej..
Možná jsem ostrá, nicméně si myslím, že Dominika to nemůže ode mě urazit. :)
Reagovat
Roger_Federer
V klidu..;)
Reagovat
Jan
Začalo to vypadat dobře. Zbytek jsem neviděl.
Reagovat
VlS
Vidím to stejně
Reagovat
Frick
o středečnim výsledku rozhodne telefonát od jedné nejmenované osoby.
Reagovat
Roger_Federer
Igeho?
Reagovat
Fandina
Myslí Černoška.
Reagovat
peggy
Petro,radeji jed domu,krasna nejsi,hrat neumis,tak co?
Reagovat
FulnekUltras
ty jseš myslím taky pacient... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem, že aspoň jedna vyhraje. No, Lucce nešlo podání a trochu bych řekla vázla taktika. Muguruza do toho flákala a těžko jí přetlačit. Petra mě zklamala prvním setem. Ve druhém setu to byly vlny nahoru, dolů. Škoda těch blbejch dvojchyb. Kerber vše vracela, neskutečně a Petře nepomohla( pouze ve druhém setu, když podávala na zisk zápasu). Za to Petra pomáhala Angelice neskutečně. Blbej konec, ale za dtuhý set pochvala hlavně Petře - krásně pestrej tenis, kam se Lucka s Muguruzou hrabaly. No, šance umírá poslední. Pozítří asi Lucka s Petrou, fandím Petře a to hlavně kvůli pestrosti hry. Pokud vyhraje Lucka nebudu se zlobit. Hlavně jedna aby se dostala do SF. Uvidíme.
Reagovat
Roger_Federer
Kupodivu me se Petra ve druhem setu libyla, nekolikrat zabrala kdyz mela, nezabalila to.
Hrala docela pestre, ale opet mnozstvi zbytecnych chyb.Tragicky servis.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Škoda, že Petra ve druhém setu nezabodovala v rozhodujících okamžicích, setboly a pak v TB. Jinak hrála celkem pestře, ovšem proti Kerber to moc nejde, když ta všechno doběhne a ještě vhodně vrátí, zaútočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nu ano. Druhý set byl dobrý. Ale blbá koncovka. Štvaly mě dvojchyby a EU.
Reagovat
peggy
Slecno Kvitova,kdo umi,umi,ten druhy jen ....
Reagovat
Lunej..
blbě kecá na TP..
Reagovat
Kytka
čumí
Reagovat
Lina
A někdo neumí česky psát svá moudra. :)
Reagovat
tommr
Petra ten druhej set sice ještě trochu zdramatizovala, ale závěr absolutně nezvládla. V klíčovejch momentech (setboly, TB) hrála jako nezkušená juniorka ... :(
Po dnešku se ukazuje, že za los kterej sved Petru a Lucku dohromady už ve skupině můžeme bejt ještě rádi. Aspon naše holky neodjedou z TM úplně s prázdnou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Proč komentuješ zápas, který jsi neviděl?
Reagovat
tommr
uklidni se a dej si studenej obklad ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem celkem klidnej.
Reagovat
bIbec
tak to už se vědělo dopředu, že to tak bude lepší :-)
Jedna z nich odjede s víc jak 210 bodama, což je super! :-)
Reagovat
tommr
i těch 210 bodů je v jejich situaci dobrejch a mělo by jim oběma zajistit přezimování v první desítce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, zda tommr viděl či neviděl. První set byl katastrofa ze strany Petry. Angelika hrála neskutečně. Servis první dobrej a hlavně téměř VŠE vracela. Petra bohužel nevybírala druhej točenej servis a dělala EU . Druhej set měl bejt Petry, kdyby nechybovala v klíčovejch momentech. Zvlášť mě štvaly ty dvojchyby. Nicméně krásná pestrá hra, kterou tvořila hlavně Petra. Angelika pochvala za neskutečnou obranu a výkon bez výkyvů. Petře téměř nic nedarovala. Škoda, že nedošlo na třetí set. Ale jak jsem řekla šance žije.
Reagovat
VlS
Ber to zápas po zápasu a vydrž do konce. Případy, kdy měla jedna hráčka 3 body a tře po jednom už tady byly, stejně jako, že tři měly po dvou bodech. Nedělejte předčasný závěry. Jistě, Mugu a Angie jsou teď pistupu blíž, ale ještě nepostoupila ani jedna.
Reagovat
tommr
občas se to sice stává, ale při současný formě našich je to velice nepravděpodobný. Doufám, že naše holky uspějou aspoň v deblu kde mají podstatně větší šance ...
Reagovat
smazaný uživatel
Naposled loni.
Reagovat
tommr
loni byla Petra po vydařeným asijským turné v podstatně lepší formě než je letos a ze skupiny nakonec stejně nepostoupila ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Ale taky kvůli tomu (a možná i kvůli začínající mononukleóze, to těžko říct) byla na TM úplně grogy a podle toho to taky vypadalo.
Reagovat
Roger_Federer
Jo tak ty vis, ze tu nukleozu :), mela uz loni touhle dobou??
Reagovat
Fandina
vždyť píše že byla unavená z Asijského turné a možná kvůli začínající mononukleoze a pak dodává těžko říct.
Reagovat
Roger_Federer
To vidis v tom ty, protoze to videt chces.
Ale ja vidim jasne, dalsi pokus Igeho okecat, vymluvit, najit duvod spatny turnaj mistrin 2014
Reagovat
smazaný uživatel
Já za to nemůžu, že nemáš přehled.
Reagovat
Fandina
Vidiš vidíš, tady máš zářný přiklad toho, že ani nechápeš, co ostatní píší. A přitom to bylo tak jednoduché. Pak se nediv, že druhým nerozumíš.
Reagovat
Roger_Federer
Z vyjadreni igeho nize jasne plyne, ze si to mysli.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. A taky z něj plyne, že si je vědom toho, že to nepůjde prokázat.
Reagovat
Roger_Federer
Nech to byt, nebudu tady zase rozjizdet 2dny trvajici diskuze, kdy ty si neco myslis, tudis je to pravda.Nekdo ti bude oponovat a vznikne clanek o 1499 komentech.
Slysim, ctu ,tuto domenku poprve a neprekvapujeme, ze od tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč jsi na mě vůbec reagoval? Protože Iqe? Kdyby tady tuhle domněnku vyslovil třeba blixa, Vlk, Vls nebo já nevím, koho tady vlastně respektuješ, taky bys po něm takhle vystartoval?
Reagovat
Roger_Federer
O to tady vubec nejde..kdo.
V kontextu celeho tveho pusobeni a nazoru, me vubec neprekvapuje, ze zrovna ty ("nejvetsi fanousek" PK), jsi stim proste prisel.
Necetl jsem to nikde jinde, ani ve svete, ani doma.
Nechapu, ze te moje reakce prekvapuje.
Po 90% zapasu PK vzy najdes zduvodneni jeji prohry.Tohle proste i zpetne zapada do tveho uvazovani.Klasicky "quesh".
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně jde o to, kdo to napsal. Sám ses k tomu teď přiznal, i když si to možná ani sám neuvědomuješ.
Reagovat
Fandina
Tady přece nejde o to, že někdo je fanoušek Petry, ale napsal názor, argument a má logiku. Co ti na tom připadá divného.
Reagovat
Fandina
Umíš vůbec číst jinou než jednoduchou větu, ve stylu ano ano, ne ne? Chápeš vůbec rozvitější věty, jejich smysl, dodatky, souvislosti?
Reagovat
Roger_Federer
:), snazis se me ocividne vyprovokovat..
Reagovat
Fandina
Ale vůbec, jen jsem si uvědomila, že třeba jen hloupě vypadáš a nejseš, takže když ti budu inteligentně objasňovat, jak se věci mají, třeba ti to dojde.
Reagovat
Roger_Federer
;)..kusuj
Reagovat
smazaný uživatel
Ona mela mononukleozu uz minuly rok na TM?
Se ptam vazne...jsem nevedel...
Reagovat
slacker
ona ji ma uz nekolik let, akorat az letos se na to prislo
Reagovat
smazaný uživatel
Už tehdy si stěžovala na únavu, což je jedním ze základních poznávacích znaků mononukleózy. A vzhledem k tomu, že ta únava přetrvala i do začátku nové sezony si myslím, že ten náběh už tam mohl být loni touhle dobou. Ale to je něco, co se nedá jakkoliv dokázat.
Reagovat
Jan
Los vypadal blbě, ale hned jsem si uvědomil, že je to výhra, že se nemůžou potkat v semifinále :) A taky aspoň jedna se dočká výhry.
Reagovat
Serpens
Tak sezóna 2015 se dá taky vzít jako jedna velká pomsta Kerberové za finále FedCupu.
Reagovat
Michaelus
Z jejich prohlášení šlo jasně vyčíst, jak moc chce vrátit holkám tu porážku.
Reagovat
sprchon
A jak k tomu přišla chudák Kája? :D Loni s Angie v FC nehrála a letos s ní prohrála dvakrát ve finále...
Reagovat
Serpens
Kolektivní vina :D
Reagovat
smazaný uživatel
Milá Petro Iqeová,
moc jsi toho nepředvedla,
měla bys říct manželovi,
ať vynadá umpírový. :-)

Co ty v Singapuru děláš,
ostudu na programu máš?
Když s tebou lehce zamává,
nesympatická Polka zrádná?

Snad si tě teď Lucka podá,
a vyrazí z turnaje,
beztak se tam marně motáš,
nemáš na to, tak to je!

PS pro Lucku:
Lucko, je to velká škoda,
Garbiňe hratelná byla,
škoda žes každý svůj náskok,
velmi levně promarnila.
Reagovat
rusedski
Zaplaťpánbůh za to, že jsou holky spolu ve skupině, což spolu s hracím systémem zajistí, že jedna z nich bude ve hře až do posledního dne. Asi bych "obětoval" Lucku a doufal v postup Petry přes Mugu, která mi dnes nepřišla nehratelná. Pokud ale Garbine porazí Angie, tak Petře nemusí stačit ani dvě výhry :/
Reagovat
sprchon
Jaktože jedna z nich? Postupují dvě ze čtyř. A my tam máme dvě holky. ;)
Reagovat
rusedski
No ať počítám jak počítám, tak obě dál prostě neprocpeme :D
Reagovat
sprchon
To ne, já si myslím, že spíš ani jednu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to dá. ;-)
Reagovat
sprchon
Klidně. :) V Bílé skupině mám 4 oblíbenkyně, všechny přibližně na stejné úrovni (úplně nahoře), takže mě potěší jakýkoliv výsledek.
Reagovat
Kytka
Já bych obětovala spíš Petru. Lucka se po nemoci rychle rozehrává. Kerber umí rozdávat také údery zprava doleva a Petra je tam pozdě, Lucka by to stačila. A Lucka má také skvělé údery. Sem tam, stejně jako Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím. Petra dneska předvedla lepší tenis než Lucka, na Lucce je ta nerozehranost hodně vidět, proti nic moc hrající Mugu tahala celý zápas za kratší konec. Proti běhavé Kerberové a jejímu antitenisu nemá šanci. Leda by už Anděla měla jistý postup a vypustila to.
Reagovat
dadaft
antitenis neexistuje.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
a co badmintooon?;)
Ten bychom mozna jako antitenis mohli uznat...;)?
Reagovat
tommr
Lucka je po tý nemoci taky citelně pomalejší ...
Reagovat
Lunej..
Tak Petra je taky po nemoci ne?
Reagovat
tommr
ta byla relativně pomalá vždycky ...
Reagovat
Lunej..
Jak můžeš srovnávat fyzičku Petry a Lucky? Lucka byla, je a bude vždy pohybově mnohem lepší než Petra, Petra má zase jiné přednosti, proto, na rozdíl od Lucky, má GS a více vyhraných zápasů.
Reagovat
tommr
a kde je srovnávám? Jen říkám, že Lucka je po tý nemoci mj. i trochu pomalejší než předtím zatímco u Petry se to tak neprojevilo, protože byla pomalejší vždycky ...
Reagovat
Lunej..
Tak jsem to asi špatně pochopila, promiň.
Reagovat
rusedski
Můj názor:
-Petra dnes vypadala herně líp než Lucka
-Angie vypadala líp než Mugu, se kterou už Lucka prohrála
-pochybuji, že Lucka v tomhle stavu porazí po sobě Petru s bilancí 0-7 a zeď jménem Kerber
-Garbine na TM debutuje a v zápase "o všechno" mohou hrát zkušenosti pro Petru
-Petra je neřízená střela, která překvapí když se to moc nečeká (viz loni proti Marii), takže věřím, že se poslední den "urve" spíš ona, než utrápená Lucy
Reagovat
smazaný uživatel
Abych "neobetoval" ja tebe;D))))
Reagovat
FulnekUltras
V TB mi už Petra připadala, že to dnes chce mít rychle za sebou. Tak se jí proti Angie přes nadějný vývoj nepovedlo získat ani jeden set, který by v konečném účtování skupiny mohl mít ještě velký význam. Bohužel - celkově nutno říci, že ani Petra, ani Šafi dnes nepřekročily stín své slabší formy z posledního období a s postupem dál budou mít velké potíže...
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych. Pokud Petra zvládne porazit Lucku, tak proti Mugu má slušnou šanci. Pokud by vyhrála Lucka, tak bude play-off bez české účasti..
Reagovat
FulnekUltras
Pokud teď Petra dvakrát vyhraje, budu jen rád... ;)
Reagovat
dadaft
oléé
ole ole olé
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak snad někdy jindy.
Reagovat
Kozoroh
Takže na státní svátek 28. října nás na TM čeká duel Petry a Lucky!!
Reagovat
smazaný uživatel
Státní svátek přece musí přinést nějaké české vítězství,ne?
Reagovat
slacker
a dalsi prohru
Reagovat
sprchon
Hezky Angie. :) Petra se dost vyhazovala, ale místy pěknej tenis...

Lucku jsem taky viděl, nebylo to špatný, Petru by mohla dát. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Když si neporadila ani se špatně hrající Mugu..
Reagovat
sprchon
Mugu hrála rozhodně lépe než Petra. Se špatně hrající Petrou by si Lucka tentokrát konečně mohla poradit. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu hrála hrozně. Petra proti Anděle předváděla lepší tenis. Bohužel se opět ukázalo, že pomalé povrchy Ku*ví tenis, když umožní vyhrát i hráčce, která nehraje VŮBEC NIC.
Reagovat
Serpens
Dej si obklad na čelo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotřebuju :-)
Reagovat
dadaft
ale jo, potřebuješ, a nutně.

to tvoje VŮBEC NIC psáno velkými písmenky je výžblebt i-d-i-ota.
Reagovat
slacker
jo a ptoto petra na pomalem povrchu nestihala mice?
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Reagovat
Kytka
Mugu zase až tak špatně nehrála. Určitě ne tak mizerně jako Kvitová. Kvitová zkrátka zase nepřekvapila.
Reagovat
VlS
Uklidni se, ať pak nemusíš cejtit blbě. Mugu rozhodně hrála podstatně líp než Angie. Angie ani nic super předvádět nemusela, Petra se porazila napůl sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu nic extra nehrála, rozhodně hrála hůř než Petra s Angie. Akorát Lucka je po nemoci slabá jak vyvařenej čaj, tak toho bohužel nedokázala jakkoliv využít, proto to opticky mohlo vypadat jako drtivá převaha.
Reagovat
VlS
Tvůj obvyklej záchvat fandovství navzdory realitě tady už nikoho nepřekvapí, tak si to hezky užij. Nebudu to přenášet na Petru a budu jí fandit, aby jí další zápas vyšel Iqe Neiqe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem oba zápasy. A zejména druhý set zápasu Petra - Angie o parník převyšoval všechno, co jsme mohli vidět v úvodním zápasu.
Reagovat
Fandina
Fascinuje mě, jak tady mnozí, aniž se zamyslí nad obsahem, už píší o tom, že druhý je něčí fanoušek. To pak nemá smyslu vůbec o něčem debatovat, tímhle stylem.
Reagovat
Kytka
Hlavně dvojchybami a minelami v rozhodujících bodech. Šampionka by dala eso, Petra dvojchybu. Šampionka by trefila přesně růžek nebo lajnu a Petra metr vedle.
Reagovat
Lunej..
Nejsi náhodou ty ta šampionka?
Reagovat
tommr
přesně tak. Je vidět, že Petra si už nevěří a v klíčovejch momentech v poslední době opakovaně selhává ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že tomu absolutně nerozumíš.
Reagovat
Lunej..
A ty pravidelně selháváš už před zápasy svými prognózami, tak co se divíš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby.
Reagovat
smazaný uživatel
Já viděl dost dobře hrající Garbine :-) Petra proti ní může překvapit.
Papírově na to má :-D
Reagovat
Lunej..
Angie má prostě formu, hlavně fyzicky je skvělá. Je to dost těžké proti ní hrát, Petra opravdu musela bojovat mnohem víc, plus její UE. Líbilo se mi, že Petra uměla útočit a ukázala pár skvělých momentů. Sice prohrála, takže tu zase bude plno komentů od místních expertů, nicméně já bych tu Petřinu hru dneska tak špatnou neviděla.
Reagovat
slacker
Ja jo. ty dvojchyby v nejhorsi moznych chvilich to jeste korunuji.
Reagovat
Kytka
Přesně tak. Hezké momenty sem tam umí uhrát každý, ale dát tři dvojchyby v jednom gamu jen expert jako Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
slackere, nech toho
Reagovat
Lunej..
ty vůbec nereaguj, tenisu nerozumíš a vidíš všechno jen černobíle jako někteří další tady.
Reagovat
slacker
ja tenisu rozumim
Reagovat
Lunej..
podle tvých komentů to bohužel moc nevypadá.
Reagovat
slacker
Takze zadne DF na BP nebo nekolik za jeden servis game nebo dokonce v TB nebyly? Asi tomu pak nerozumim kdy k tem DF doslo
Reagovat
FulnekUltras
V klimaticky příznivějších podmínkách by Petra uhrála víc...bohužel to není žádná laciná výmluva... ;(
Reagovat
Lunej..
Promiň, ale tohle je už taky trochu mimo. Petra měla mnohdy lepší podmínky a vyhučela. Musela tu hrát o hodně úderů víc, víc běhat, víc útočit, aby Angie přehrála a tudíž hrála i víc na riziko, takže se bohužel stalo, že i více chybovala. Já nevím, proč se z toho dělá pořád taková tragédie, tak si někteří hrajte tenis na počítači a vyhrávejte si. Petra dokázala zapnout, jinak by 2. set byl vyhraný mnohem dříve. Ale co se divím, ono zatracovat je tak jednoduchý, tak si to tady ostatní užijte.
Reagovat
Kytka
Djokovič je taky astmatik. A vymlouvá se na to?
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič není astmatik. Má alergii na lepek.
Reagovat
FulnekUltras
tropy jsou tropy - však to ještě v dalších zápasech nejen Petry uvidíme...polootevřená hala není klimatizovaná, takže...kdo nevěří, má možnost si koupit letenku a osobně vyzkoušet...
Reagovat
slacker
Pochybuju ze jsi si to byl zaletet vyzkouset sam na vlastni kuzi a tak jen rozdavas knizeci rozumy.
Reagovat
FulnekUltras
O něco málo severozápadněji jsem byl naposledy před 12 lety - a "prádelna" v Indoganžské nížině mi bohatě stačila...
Reagovat
slacker
No ale v te hale jsi nikdy nebyl ale zato o jeji klimatizaci vis tolik veci
Reagovat
FulnekUltras
Tyhle věci vyplynuly při TM už loni. Od té doby tam žádné stavební úpravy podle veřejně dostupných informací neproběhly.
Reagovat
slacker
zrejme netusis co vsechno dokaze vzduchotechnika i v necela uzavrenem prostoru
Reagovat
FulnekUltras
ale jo...ovšem ve srovnání třeba s halou v Dauhá, kde se konal mj. jeden nedávný šampionát atletů, je to přece jen trochu něco jiného...sám jsem zvědav dneska na Petru, jak bude proti Šafi fyzicky působit.
Reagovat
Fandina
Škoda. Petra neměla svůj den, moc se jí nedařilo a na rozdíl od Kerber nebyla tak heclá, jako ona. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra byla až moc přemotivovaná, z toho pramenilo spousta UE ;)
Reagovat
slacker
Nic jako premotivovanost neexistuje. jen spatna nebo nedostatecna motivace.
Reagovat
smazaný uživatel
Víc nemusím dodávat :D

http://www.ceskatelevize.cz/sport/ostatni/evropske-hry/315800-choupenitch-po-vypadnuti-byl-jsem-asi-centimetr-od-bodu/
Reagovat
slacker
3 hracky se dostanou to do top10 a pak VSECHNY v konci sezony totalne zvadnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm. Takže ve středu derby.
Reagovat
Frick
Sváteční den, sváteční souboj.

Bude vše při starém nebo se budou "přepisovat dějiny"?
Reagovat
milik254
Vše při starém
Reagovat
EllNino
To je obrovská škoda ...set druhej set měla brát, ve třetím to mohlo dopadnout jakkoli, tohle hrozně mrzí
Reagovat
raron
..trapka...
Reagovat
Serpens
Petra porazí Muguruzaovou ve dvou a snad je postup v kapse ...
Reagovat
Kytka
Hahaha
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak Lucka i Petra prohrály TB v 2. setu a tím i zápas. No ... škoda. Ve středu bude asi český souboj poražených o naději na postup do SF.
Reagovat
vrabejka
Angieee!!
Nakonec Petru udolala.
Já vám říkal že obě češky prohrajou
PS: Larsi dlužíš mi 2 litry :D
Reagovat
EllNino
a máš toho radost, znovu se ptám ...?
Reagovat
vrabejka
ano ale ne protože prohrali češky ale protože fandím Angie a Garbině
Reagovat
Kytka
To je ujetý. fandit cizím proti našim.
Reagovat
lars
Ja Ti nic nedluzim
Reagovat
vrabejka
hlavně že ses chtěl vsaidt :D
Se mnou se nevsazej 90% tipů mi vždy vyjdou :D
Reagovat
sprchon
V tom případě by se mělo sázet podle tebe. ;) Ten kurz 35 (na Petru) za stavu 4:5 a 0:30 mě lákal, ale před zápasem jsem dal Angie, věřil jsem jí.
Reagovat
lars
Vsadit s tebou jsem se nechtel . Pouze jsem se ptal na velikost sazky.
pochybuji, ze Ti 90 % tipu vyjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Černé tenisové pondělí, ještě, že tam není ta Karolína, to už by bylo fakt zlé :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je, jako náhradnice. Takže dnes určitě prohrála s Carlou na tréninku.
Reagovat
smazaný uživatel
Haha. Ten výsledek tréninkového zápasu by mě docela zajímal :D :D :D
Reagovat
Kytka
Neumí uhrát důležité balóny. To pak je houby šampionka.
Reagovat
EllNino
hm a je to v pytli
Reagovat
dadaft
nejhorší statistika Petry ve druhém setu -- z 19 druhých servisů uhrála pouze 3! (15%)
Reagovat
kada.tom
tak na ty dva setbally zahrála Kerber parádně
Reagovat
Serpens
Tak to Kerber oplatila stejnou mincí a rozhodne tiebreak
Reagovat
vaclavsubrt
tak to je vážně na pováženou
Reagovat
George_Renel
Nesmíš to brát, že jde o život...
Reagovat
George_Renel
Patřilo po Kytku.
Reagovat
Kytka
Jí o život nejde, ale mně možná. Ještě, že nemám nemocné srdce. A zase v pravou chvíli dvojchyba.
Reagovat
vrabejka
Petraaaa
Reagovat
vrabejka
tak nic Kvitová zase to posrala :D
Reagovat
EllNino
cim ?
Reagovat
slacker
zahozenim 2 SP?
Reagovat
vrabejka
j
Reagovat
Kytka
Dvojchybami a množstvím nevynucených chyb. Zkrátka do toho praští a někam to letí. Dneska častěji mimo dvorec. hrozný tenis.
Reagovat
FulnekUltras
6:5 ve druhém a Peťa jde na return.
Teď jí to ukaž, královno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
tak TB je pojištěn, ale raději bych se mu, být Petrou, vyhnul :-)
Reagovat
George_Renel
Petry zenis je stejně nejzábavnější. ;-)))
Reagovat
Kytka
Nevím co je na tom zábavného, je to spíš o infarkt fanoušků. Zkrátka horor.
Reagovat
Fandina
Zábavné je napětí, že nikdy nevíš, jak se zápas vyvine.
Reagovat
EllNino
nemusíš se na to koukat Blume
Reagovat
Lunej..
To nevadí, tak vyhraješ 2:1 no. :)
Reagovat
Serpens
Djokovič v sukni...
Reagovat
Kytka
No do toho má hodně daleko. Spíš jeho pravý opak.
Reagovat
Fandina
Kerber?
Reagovat
EllNino
Kerber
Reagovat
Kozoroh
Spíš Simon v sukni.
Reagovat
EllNino
nejhorší je, že další gem odehraje jako ponocná ...
Reagovat
dadaft
uf, tak jo, Petra ví, kdy je pravý čas to rozbalit,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nic nevzdává! Pořád je v zápasu! Skvělý gem
Reagovat
kada.tom
5-5 :-D
Petro, Petro ... ty nám zase dneska dáváš, v klidu to mohlo být 6-2 nebo 6-3 ... ale nééé, ty musíš všechno dramatizovat :-D
Reagovat
slacker
vona si stejne prohraje ten servis po 4te v rade
Reagovat
Fandina
5:5 tak doufám, že to nebyla poslední vlaštovka a Petra ještě otočí. Peti pojď!!!
Reagovat
Serpens
Svačina má pravdu : Uvidíme, co bude dál...
Reagovat
pepin
Tak někde dělají soudruzi z Kotyzova týmu asi chybu.
Reagovat
Kytka
Psycho jako vždycky. Kotyza by jí neměl podporovat v názoru, že u Petry to bude vždycky nahoru dolů. Dá se naučit leccos. I Berdycha naučili mnohem rychlejšímu pohybu. proč ne jí stabilnějším výkonům. Je ještě mladá. Ona by potřebovala víc stability, Berdych zase více zápalu do závěrečných kol velkých turnajů.
Reagovat
EllNino
správně, přesně tak
Reagovat
Lunej..
Myslím, že Kotyza ví, co je Petra zač a co u není má nebo nemá cenu. Takže radit tady je hrozně jednoduchý, když Petru nikdo neznáme osobně.
Reagovat
smazaný uživatel
To sice dá, je ale otázka, jestli to vždy má smysl. Jestli cena za to není až příliš vysoká. A i kdyby - ani tak se nedá naučit všechno. Osobnostní nastavení je obvykle lepší respektovat, než ho násilím měnit.
Reagovat
slacker
si treba prohraj servis potreti za sebou, kdyz chces deb.lne prohrat
Reagovat
mahycek
Bože, 25 minut se dívám, to je hra, katastrofa, vůbec jsem nemusel spěchat domů, hnus.
Reagovat
EllNino
potřetí prohraje gem z BP/GP ...
Reagovat
Michaelus
To se nedá prostě
Reagovat
kada.tom
4-2 >> 4-5 ...
Reagovat
dadaft
big pointy katastrofa.
Reagovat
EllNino
místo 6:2 je to 4:4 achjo Petro
Reagovat
FulnekUltras
bohužel udržuje druhý set v rovnovážném stavu. 4:3. Servis teď už nemusí příliš rozhodovat. Poooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
slacker
taje tak blbaaaaa. odevzdavat zapas dvojchybama
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem, že lajnové kritizovat nebudu, zatím to potřeba nebylo. Ale co teď hlásili za hovadiny, to svět neviděl.
Reagovat
EllNino
2 viditelné dvojchyby, co se ti nelíbí
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba to, že ta, po která dostala Anděla brejkbol vůbec nebyla? Že hned první servis byl jasné eso?
Reagovat
EllNino
ten míč byl jasně vedle
Reagovat
smazaný uživatel
Ten míč, ten míč na první servis, to byla čistá lajna.
Reagovat
EllNino
ty sis asi dal lajnu před pulrokem, že furt tak trapčíš
Reagovat
smazaný uživatel
Na drogách tady evidentně jede někdo jinej, když nepozná čistou lajnu.
Reagovat
EllNino
sklapni
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se do mě nenavážej.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Lunej..
Tos to vydržel docela dlouho teda :)
Reagovat
Michaelus
No takhle to zkrátka nevyhraje
Reagovat
dadaft
marná sláva, dvě velmi kvalitní hráčky,,,,,,,,,,,,,,,,

teď zbytečně ztracený gem u Petry.
Reagovat
EllNino
to si snad děláš srandu
Reagovat
smazaný uživatel
Těch dvojchyb už je na můj vkus nějak moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by Péťa jako v Madridu?
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi, že Angie zapoměla svůj backhand po lajně.
Reagovat
smazaný uživatel
A tak když to padá do kurtu, tak je to pěkná podívaná. Petra má drtivou ofenzívu.
Reagovat
EllNino
výborný drop :) 4:2
Reagovat
kada.tom
a zase má Petra brejk :-)
Reagovat
FulnekUltras
ale nechce se mi věřit, že jste až takový kokkot, který by teď mohl připisovat viditelně větší fyzické vyčerpání Petry jenom prohře v 1. setu či jakési "tíze odpovědnosti"... Doporučuju brát v úvahu také v Singapuru momentálně vládnoucí podmínky (zmínka o třiceti stupních z vaší strany zcela neutrální, vlhkost patrně nevnímáte vůbec) a polootevřenost haly - o speciálně letošním zdravotním stavu naší jedničky ani nemluvě...omg...
Reagovat
Lunej..
Když by tohle říkal, tak ho zase někteří obviní, že omlouvá špatnou hru Petry na její zdravotní stav a že podmínky mají všechny stejné a když se teda necítí, ať tam nejezdí, že měla doléčit mononukleózu a ne hrát atd. atd. atd. Myslím, že neutrální koment je stejně dobrý jako rčení mlčeti zlato.
Reagovat
FulnekUltras
Neutrální komenty a "zlaté" mlčení jsou nejen v tomto případě objektivního zdravotního stavu člověka stejně pokrytecké jako "korektní" pseudohumanistické nabádání malých dětí ve všemi povinně placené televizi ke všestranné pomoci "chudákům uprchlíkům", pozitivní diskriminace cikánů či posthavloidní bláboly dosud zaslepených zbožňovatelů kapitalismu o naprosto stejných ekonomických možnostech pro všechny...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra občas ukazuje náznaky demomódu Robokop
Reagovat
tommr
tak ten náskok brejku Petře moc dlouho nevydržel a ještě k tomu ho darovala Kerberový zpět hloupou dvojchybou. Ted čekám rychlej konec ... :(
Reagovat
EllNino
tak si zavolej sanitku :D
Reagovat
FulnekUltras
ale guwno...
Reagovat
Michaelus
No dneska to vypadá špatně
Reagovat
EllNino
aje to zase fuč
Reagovat
vaclavsubrt
bojovat petro bojovat
Reagovat
vaclavsubrt
ale ona i Lucka měla brejk ve druhém setu a víme jak to dopadlo
Reagovat
FulnekUltras
že Petra po skoro desetiminutovém 2. gemu druhé sady dokázala přes 40:15 potvrdit brejk na 3:0 - a to může Němku nahlodat.

Poooooooooooooooojď teď fest do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Petra začíná hrát daleko líp, jen tak dál :)
Reagovat
kada.tom
zdá se mi zdá, že se Petra trochu rozjíždí :-)
Reagovat
George_Renel
Nakonec asi opravdu škoda, jak říkal tommr, že dnes Lucka s Petrou nemají ty soupeřky obráceně. Na Španělku by to asi stačilo.
Reagovat
EllNino
však je budou mít obráceně pak :D
Reagovat
vaclavsubrt
ono to možná bude stačit i na Němku, pokud vydrží v tomto tempu
Reagovat
tommr
Petra konečně zabojovala na returnu a má první brejk ... :)
Reagovat
kada.tom
Breeeejk!!!
Tak a držet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty první holky to bavilo víc
Reagovat
smazaný uživatel
"Podívanou do architektonicky zajímavé arény kazilo jenom prázdno v hledišti. Snad devadesát procent sedaček na začátku zůstalo prázdných."
Zdroj: http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-lucie-safarova-turnaj-mistryn-tenis-f80-/tenis.aspx?c=A151026_103346_tenis_tny
Ajaj, to se nám to bortí představa některých o tom, jak je ženský tenis podobně sledovaný jako mužský. Jednou nehrajou ženy tam, kde muži a zájem je no... rozpačitý...
Reagovat
Lunej..
pripadas mi porad s tim srovnavanim uz trochu uchylny :) proc to stale resis? ty zensky tenis nemas rad a nesledujes ho, ale jini ano, ja v tom nevidim nejake rozpory.
Reagovat
smazaný uživatel
Stále? :) Myslím, že ty přeháníš, jak já se navážím do ženského tenisu. Vsadím se, že bys letos nenašla ani čtyři články, ve kterých bych to řešil. Já jsem píšu, co mě zaujalo. A to, že na turnaji mistryň není zaplněných 90% sedaček na zápas skupiny ve dvouhře, mě zaujalo, tak jsem to sem hodil a doplnil to o text.
Reagovat
Lunej..
Tak vy se spanielem jste tím tu známí, že ženský tenis je pro vás na úrovni pravěku :) Nepřeháním, až se mi bude chtít, tak tu najdu letos všechno, cos o ženském tenisu psal a pak uvidíš :) A pokud vím, tak v mužském tenise je plně obsazeno pouze u některých hvězd typu Djokovič, Roger atd., že by tribuny praskaly ve švech u každého mužského zápasu jsem si nevšimla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Singapur je netenisová země, tak co se divíš.
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Turecko je taky netenisová země a když hrál Roger byl vyprodaný každý jeho zápas s kapacitou 10 tisíc, přičemž šlo jen o turnaj kategorie 250. To samé se děje pravidelně v katarském Dauhá.
Reagovat
smazaný uživatel
A když se hrál turnaj mistrů v Šanghaji, Čína taky nebyla tenisová země, ale lidí tam bylo vždy dost.
Reagovat
Kozoroh
Nebo třeba Dubaj 500, taky se jedná o podnik konaný v oblasti, kde nemá tenis dlouhou tradici a přesto se jedná o jednu z nejnavštěvovanějších a nejprestižnějších 500.
Reagovat
bIbec
Lucka překvapila. Dobrý výkon v tom druhém setu.

Petra zatím dle očekávání, no. Proti Muguruze by se jí ale mohlo hrát líp. To samé proti Lucce.
Na druhou stranu, pokud Lucka může Petru porazit, tak určitě tady.
Reagovat
raron
..ten pokus o halfvolej...trochu OKRESNÍ PŘEBOR:-)))
Reagovat
VlS
Petra není v pohodě, nic netrefuje. Zvedni se kruciš.
Reagovat
kada.tom
Petra ani neví, že prohrála set :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně se ukazuje, jaK je tenis nefér. Kerberová hraje totální houno, sama si neuhrála vůbec nic, ale bohužel vede. :-(
Reagovat
Frick
Takže fandíš takový nule, že i hráčka, co hraje houno, jí spláchne jako to houno do záchoda?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tobě nefandím, ty nulo. A nikdo nikoho nespláchl.
Reagovat
Lunej..
Tak proc by Angie neco vymyslela, kdyz ji to Petra usnadnuje svymi chybami?
Reagovat
Kozoroh
To myslíš vážně, co jsi napsal??? Kerberová hraje výborně, skoro nechybuje a Kvitová neví, kde jí hlava stojí (což trefně okomentoval i Svačina na ČT).
Reagovat
smazaný uživatel
Iqeho příspěvky jsou dlouhodobě na úrovni Petřiny hry, tzn. úplně mimo!
Reagovat
smazaný uživatel
Kerberová si sama neuhrála nic..
Reagovat
Kozoroh
Ale houby, v 1. setu měla skvělou délku úderů, jimiž Petru deptala. Servis v 1. setu 83% úspěšnost 1. podání. Petra se zlepšila poté (ale ne hned), co jí dal rady Kotyza. Ale i tak ji Kerberová porazila.
Reagovat
Pani_Kostalova
Taky mi nepřijde, že by Kerber hrála "výborně". Proti Petře v momentálním stavu stačí přehazovat míček přes síť a ona už se o to Petra postará.
Reagovat
vrabejka
Snad jste si nemysleli že by Kvitová mohla porazit skvěle hrající Angie? :D
Reagovat
EllNino
máš radost ?
Reagovat
vrabejka
jen jsem realista a nevěřím jako vy že Kvitova nebo Šafářová mužou vyhrat tento turnaj, když mají nejhorší formu ze všech.
Reagovat
EllNino
já to taky nevěřím, ale neposmívám se, je jasný, že Petra a Lucka s doznívající nemocí nemužou uspět
Reagovat
smazaný uživatel
Angie hraje úplný houno.
Reagovat
Frick
Daně, Monako, Štvanice, Stromovka, Černošek x iqe mimo realitu

VYBERTE SI
Reagovat
EllNino
iqe
Reagovat
Lunej..
Uchylnej a nemocnej Frick, nenormalni Frick, moralista Frick, ukecanej Frick - vyberte si.
Reagovat
Frick
Ukecanej. To je tady kde kdo.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
tommr
a je nejspíš vymalováno. Kerberová všechno vrátí a Petra se nakonec vždycky vyháže ... :(
Reagovat
raron
marnost,marnost....s těma ženskejma to je jako s harantama, aby trenér chodil během zápasu říkat, co a jak se má...SMĚŠNÉ!!
Reagovat
EllNino
to je bez šance tohleto ...achjo to je zase pomalý jako šnek ...
Reagovat
kada.tom
tak jestliže Kerber nezačne alespoň trochu chybovat, tak Petra nemá šanci
Reagovat
kada.tom
Teorii bychom měli, teď jak jí Petra (ne)uvede do praxe :-)
Reagovat
peggy
Lucinko,zadny strom do nebe neroste,jednou se zlomi.
Reagovat
Chrenda
No vypadá to, že dnes bude čeaský tenisový žal. Kvitová to nejspíš s Angie zase projede, Rosol moc šancí nemá. Tedy na tři prohry...to vypadá.
Reagovat
Lunej..
zavidim ti tvoje jasnovidectvi po par gemech.
Reagovat
Chrenda
A můžeš závidět dál.
Reagovat
Kozoroh
Pokud Kerberová nezačne chybovat, tak Kvitová dnes určitě nevyhraje. Petra se vyhazuje, povrch jí zpomaluje údery, Kerberová stíhá skoro vše vracet do kurtu.
Reagovat
Jiri
U Peti je to nejiste od zacatku do konce. Muze se zvednout a dohrat set s prehledem. Pak prijde druhy nepovedeny set atd. Zatim nelze soudit, jak to dopadne.
Reagovat
George_Renel
po super tenisovém včerejšku dnes nebude trpký tenisový den, završený třeba 2 kanáry pro Rosola....
Reagovat
EllNino
Petro tyvole :D :D :D
Reagovat
Lunej..
Petra hraje chytre, ale prehrat Angie je tezky kdyz musi Petra utocit aby se neupinkala :) libi se mi jak si chodi pro voleje.
Reagovat
EllNino
Škoda :( ale co se dá děat, nemoc přišla v blbou chvíli, není to ono a tady jsou prostě kvalitní soupeřky ..
Reagovat
Lunej..
prosila bych 2:0 pro tebe ano? Díky :)
Reagovat
FulnekUltras
v daných podmínkách rozhodně...
Reagovat
vrabejka
:D
Reagovat
Frick
Postup přes výhry nad Petrou a Luckou? To už moc nevypadá :-(

Není to pro Lucku fér, prostě není. Co se dá dělat. Ale pokud bude ve WTA zápise na konci životní sezóny figurovat zápis L-L-L-L-L-L-L, tak to bude strašně, strašně hnusný :*-(
Reagovat
tommr
no to určitě nevypadá - sama nad sebou vyhraje jen těžko ... :)
Reagovat
Frick
No nad Angie, of course.

Jsem z toho žalu nad tou porážkou ještě celej rozhozenej.
Reagovat
EllNino
Petro tyvole :D :D ....
Reagovat
EllNino
tak takhle to nemužeš brát, s Petrou dohrávala se zraněním, s Lesiou hrála se zraněním, Linec no comment, Moskva už lepší a tady to nestačilo, byť hrála dobře ..duležitý je, aby byla zdravá a příští rok jim to ukázala
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak zase sedmička je šťastný číslo. Teď třeba 7 zápasů v řadě prohraje, v Melbourne jich zase 7 v řadě vyhraje :)
Reagovat
Frick
No uvidíme. Na druhou stranu je fakt, že i když byla Lucka zdravá, tak v tý druhý půlce sezóny to nebylo nic moc celkově. Eastbourne asi nemá cenu počítat, ale Wimbledon byl průšvih (hlavně z toho pohledu, že to 1. kolo tam ani nevěděla, jak vyhrála), Toronto strašnej kolaps, Cinci trochu haluz, že jí Belinda skrečovala, a ve ČF potupný kanár od Svitoliny. V New Havenu sice finále, ale los byl vcelku lehký a s takovou Cibuľačkou zkrátka tolik problémů mít neměla (byť beru, že se jí pak na US Open celkem dařilo). A pak už to šlo do haiselu.
Reagovat
vrabejka
VAMOS GARBINE!
Zasloužené vítězství
Tak předkrm dopadl podle očekávání, uvidíme jak dopadne hlavní chod.
Reagovat
FulnekUltras
moravský brabec??? ;)
Reagovat
vrabejka
ne česká sekaná.
Reagovat
FulnekUltras
andělské placičky po selsku... ;)
Reagovat
babolat.cz
španělský ptáček
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze se Lucce nepodarilo urvat aspon jeden set, ale uprimne...to by Garbina musela vic kazit...
Jinak zatim situace u Lucky dost podobna jako v Moskve, ikdyz citim nejake to male zlepseni.

Hodne chybi servis...Lucka mela dneska nejake ty pozitivni esove chvilky a servis ven s kurtu, ale stale mne prijde, ze hodne "prepadava"...druhym servisem spis potom rozehrava... stale nejaka nejistota v uderech, diky krokovani, nekdy uplne zustava tzv. stat.

Ovsem cekal jsem, nebo mel jsem obavu, ze by to mohlo byt jeste horsi.;D)

Takze predpoved Martiny Navratilove vysla celkem dobre...ikdyz ted priznala, ze byla prekvapena, ze Lucka opravdu po tom tezkem navratu mela dobre chvilky a Garbinu take obcas potrapila;)

Tak nic... gratulace Garbine, no a Lucy ted uz asi v singlu neprekvapi...
...tak snad v deblu s Beth by mohly zahrat skvele;)
Reagovat
Jiri
kde ale Lucka tahala za kratsi konec a prohrala zaslouzene. Myslim, ze Mugu je favoritkou. Ma vyborny pohyb i servis. Tezko se na ni hledaji zbrane, ale nevypocicatelna Peta ji somozrejme muze porazit. Zalezi, jak se vyspi. Zatim se nic nedeje, je to zacatek a muze to dopadnout vselijak, ale v soucasnem stavu bude fajn, kdyz postoupi aspon jedna nase kocka.
Reagovat
tommr
škoda, že se Petra nemohla s Muguruzou utkat už v prvním zápase. Dneska byla Muguruza rozhodně hratelná, ale v příštím zápase už bude i díky dneska načerpanýmu sebevědomí nejspíš mnohem jistější ...
Reagovat
FulnekUltras
Peťa hlavně potřebuje vyhrát dneska...aby měla to své sebevědomí taky... ;)
Reagovat
FulnekUltras
dnes nakonec v rámci možností bojující Lucku přece jen přetlačila...tak snad to fandům vzápětí vynahradí Petra. Čas zápasu (po 20:30) ještě celkem ujde, mikroklima (venku 30°C, vlhkost 70%) samozřejmě horší, ale teď už není kam ustupovat.

Poooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
VlS
nedopadlo to, ale po pravdě jsem čekal, že to bude o hodně horší. Holt bez servisu, zvlášť prvního servisu se hraje blbě. A teda na returnu trochu bída, naopak Garbine na returnu skvělá. Ale jde to nahoru, proti Linzi to byla úplně jiná hra.
Reagovat
smazaný uživatel
No v prvnim setu mela Lucy ten prvni servis jeste lepsi nez Garbina;D)))
Jenze druhy servis byl totalne mimo...a naopak Garbina hoooodne dobre...lip se to snad ani uz moc neda, pokud nehrajes proti nejakemu uplne amaterovi...
...to podle mne rozhodlo...

To spatne krokovani Lucky, Garbina kompenzovala svyma chybama, ktere jsou pro jeji hru i celkem prirozene...

Mne prave stve jen jedna vec, aspon jeden urvany set...
...skoda...;/ Takhle bude hodne tezke jeste postoupit...
Reagovat
tommr
Lucka bohužel nepřekvapila. Oproti předcházejícím turnajům je tam sice vidět mírný zlepšení, ale na výhru nad těžkou soupeřkou to zatím nestačí ... :(
Lucka by se ted měla soustředit hlavně na debla kde spolu s BMS mají nesrovnatelně větší šance na úspěch ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Cekala jsem, ze Lucie bude hrat mnohem hur. Prohrala, ale byla dustojnou souperkou.
Reagovat
kada.tom
Šlůs. No, jak řekl Svačina - porážka se ctí.
Reagovat
kada.tom
Karel čučí :-D
Reagovat
vrabejka
to je překvapení co?
Reagovat
Lunej..
Já žádného Karla ve WTA neznám teda..
Reagovat
kada.tom
... tak a teď jsem zvědav, co se bude dít :-)
Reagovat
raron
..to je teda slaboučkej zápas...
Reagovat
vrabejka
Ale nutno podotknout že i Lucka hraje parádně
Reagovat
smazaný uživatel
Kolk jsi toho vypila;D)
pryyy paradne...;)
Dalsi provokacka;)?
Reagovat
vrabejka
tak když lonečně podpořím Lucku a pochválím ji tak mě vam to zas vadí, tak ja nevím fakt už :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak par chvilek hezkych ma, ale o nejake paradni hre nemuze byt rec teda....;D)
Reagovat
vrabejka
to ale plyne z tvrde agresivnější hře Garbine když má formu strašně se proti ni špatně hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na RG si s ni celkem poradila dobre...Lucka opravdu hraje svuj podstandart...
Reagovat
Lunej..
A Mugu nastandartně řve...
Reagovat
tommr
řek bych, že Lucka ted hraje na 70-80% svých možností. Je tam ale vidět mírný zlepšení, protože v Linci to bylo stěží 50% a v Moskvě tak 60% ...
Reagovat
vrabejka
Garbine duležitá obrátka. Ted se psychicky položí tak ji doraž!!
VAMOS!!
Reagovat
babolat.cz
cerrar el pico
Reagovat
vrabejka
nj někdo nezvládá
Reagovat
kada.tom
teď to koní jedna i druhá ...
Reagovat
babolat.cz
spíše kobylí
Reagovat
tommr
škoda! Lucka prováhala velkou šanci na brejk když promarnila dva BP. Ted čekám, že příjde trest ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem chtěl psát,jak Garbine hraje skvěle, že to s Luckou vypadá špatně, a hned přišly DF..,ale Lucka pomoc odmítá
Reagovat
smazaný uživatel
Je treba napsat, ze lucka ma na vitezstvi sanci tak 1%
To by mohlo zabrat, ale asi by to musel napsat tommr...jinak to asi nezafunguje;D)
Reagovat
slacker
Lucie sarafarova nekdy pripomina Pliskovou dneska. nestiha
Reagovat
smazaný uživatel
Tak max. z letadla.
Lucka hlavne spatne krokuje...tim vznika spatna uderova jistota.
Pliskova je spis salamistka...
Reagovat
VlS
Lucka prostě nehraje svůj nejlepší tenis a její největší zbraň, servis, zůstal ještě ve špitálu.
Reagovat
tommr
ted Lucka vstala hrobníkovi z lopaty když při vlastním servisu prohrávala už 0:40 ...
Reagovat
tommr
a náskok brejku je bohužel pryč. Ted už to bude mít Lucka velice těžký, protože Muguruzu už stěží brejkne podruhý ... :(
Reagovat
George_Renel
Nejvíce na tom mrzí, že Muguruza dnes rozhodně nehraje svůj top tenis a byla by k poražení.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel je to tak, ale co nadelas, Lucy neni hracka typu lajna, lajna, ani big servismanka...vse je neskutecne natrenovane a vydrene, takovi hraci potrebuji proste cas v priprave, nez je pustis zpet na kurt. Ten cas proste Lucy nemela, a tak jeji postupna zlepseni vidis v zapasech.
Jedine, na co by se tu dalo jeste nejak spolehat, ze to Garbina pokazi...;/
Reagovat
Frick
Mezi otcem a Robem...
http://abload.de/img/image_1026-1154ctsporn8u1c.jpg
Reagovat
JStriegler
Přítel
Reagovat
Frick
Jasně no, nabízí se to, ale aby realita nebyla méně pikantní a byl by to třeba jen někdo za real. týmu (fyzioterapeut atp.)
Reagovat
tommr
a Lucka brejk potvrdila i když musela čelit jednomu BP. Muguruza začíná bejt trochu nervózní ... :)
Reagovat
blixa
No jo, to jsou pověstné druhé sety koťátka. Ale v poslední době se z takových útlumů umí rychle vzpamatovat.
Reagovat
tommr
tak doufejme, že to nebude i dnešní případ ... :)
Reagovat
George_Renel
Jj, výjimky vítány.
Reagovat
tommr
druhej set začla Lucka líp a hned v první hře soupeřku brejkla ... :)
Reagovat
Chrenda
1.set v čudu. No tak to nevypadá úplně dobře. Snad se Lucka ještě zvedne.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist