Krejčíková ve finále Livesport Prague Open nedala šanci Martincové a má třetí titul

18. 7. 2021, 13:05
Aktuality 210
WTA PRAHA - Barbora Krejčíková potvrdila roli největší favoritky letošního Livesport Prague Open. Na tvrdém povrchu v pražské Stromovce neztratila jediný set a ve druhém domácím finále v historii turnaje smetla 6-2 6-0 Terezu Martincovou, která odehrála své první finále na nejvyšším okruhu. Úřadující šampionka French Open získala svůj třetí letošní a zároveň kariérní titul.
© TK SPARTA PRAHA - Pavel Lebeda/sport-pics.cz

Barbora Krejčíková ještě loni touto dobou nefigurovala ani v první stovce žebříčku WTA a úspěchy sbírala jen ve čtyřhře. V posledních měsících a hlavně týdnech však hraje v životní formě. Na konci antukového jara získala ve Štrasburku svůj premiérový titul, poté senzačně ovládla dvouhru na grandslamovém French Open a triumfovala i ve čtyřhře a při svém debutu v hlavní soutěži Wimbledonu došla do osmifinále, v němž po porážce se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou přišla o sérii 15 vítězství.

V pražské Stromovce, kde se letos hrálo na tvrdém povrchu namísto tradiční antuky, v pěti zápasech neztratila jediný set a vylepšila svou bilanci z posledních 21 duelů na 20-1. Na domácím podniku WTA 250 vyřadila Isabellu Šinikovovou, Ysaline Bonaventureovou a v posledních třech utkání zničila svou deblovou parťačku Kateřinu Siniakovou, čínskou teenagerku Xinyu Wang a svou další krajanku Terezu Martincovou.

Martincová ve svém premiérovém finále na nejvyšším okruhu s favoritkou držela krok jen do stavu 2-1. Krejčíková pak ale našla potřebnou délku úderů, byla jasně aktivnější hráčkou, Martincovou držela daleko za základní čarou, nedovolila jí útočit a získala 11 gamů v řadě.

Krejčíková si své první finále na okruhu WTA zahrála před čtyřmi lety v Norimberku, další přidala až letos v Dubaji a pak ovládla Štrasburk, Roland Garros a Livesport Prague Open. Už po postupu do finále měla jistotu, že se v pondělí stane českou dvojkou a dostane se v žebříčku před Petru Kvitovou. V novém vydání světového hodnocení bude jedenáctá.

"Jsem šťastná. Ani nedokážu slovy popsat své pocity. Jsem moc ráda, že se mi to povedlo před domácím publikem," řekla druhá nasazená Krejčíková na kurtu. "Výsledek byl neúprosný, ale tak jednoduché to nebylo. První set byl hodně vyrovnaný, hodně shod a výhod."

Podesáté v historii se ve finále na nejvyšším ženském okruhu potkaly Češky, v sedmileté historii pražského turnaje podruhé (premiérový ročník 2015). Pětadvacetiletá rodačka z Ivančic je čtvrtou domácí šampionkou po Karolíně Plíškové (2015), Lucii Šafářové (2016) a Petře Kvitové (2018). Domácí zastoupení ve finále neměl podnik ve Stromovce pouze loni, kdy Simona Halepová porazila Elise Mertensovou.

Martincová bude navzdory dnešní porážce své vystoupení určitě hodnotit pozitivně. Ve svém rodném městě se představila pošesté, poprvé v hlavní soutěži, a na čtvrtý pokus přešla přes semifinále turnajů WTA. V životní formě hrající 26letá Češka v březnu debutovala v elitní stovce žebříčku WTA, ve kterém dál stoupá. V pondělí by měla být na 67. místě. "Bára je ve výborné formě a nedala mi vůbec šanci. Prohrát s grandslamovou vítězkou zas tolik nebolí," řekla.

Krejčíkovou zítra čeká odlet na olympijské hry do Tokia, kde bude horkou kandidátkou na medaili ve dvouhře i čtyřhře (se Siniakovou), Martincová se měla v příštím týdnu představit na antukovém podniku v polské Gdyni, ale odhlásila se.

I deblová trofej zůstala doma, čtyřhru ovládly Marie Bouzková s Lucií Hradeckou.

• WTA 250 PRAHA •
Česko, tv. povrch, 235.238 dolarů
nedělní výsledky (18. 7. 2021)
• Dvouhra - finále •
Krejčíková (2-ČR) - Martincová (8-ČR) 6-2 6-0
• Čtyřhra - finále •
Bouzková/Hradecká (3-ČR) - Kužmová/Stojanovičová (1-SR/Srb.) 7-6(3) 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

210
Přidat komentář
cabuna
Coco Gauff měal pozitivní test na Covid-19 a na olympijských hrách nebude soutěžit.
Reagovat
misa
A očkovaná byla? Překvapuje mě, že všichni hráči nejsou očkovaní. Jeden pozitivní test a hned přijdou o nějaký důležitý turnaj a třeba i o stovky tisíc USD.
Reagovat
FulnekUltras
očkovaná bude pozitivní tuplem smile
Reagovat
cabuna
To netuším ,ale odletal US team a oni musí mít dva testy před odletem .Je tam určený i časový odstup a další po příletu, a několik atletů mělo dnes pozitivní test i ve vesnici.
Reagovat
Dobry-den
Očkování se s pozitivním testem vzájemně nevylučuje...
Reagovat
hanz
Že Gofice nebude na OH mi nějak netrápí, spíš jsem zvědavý, koho tam dají místo ní, doufám, že ne Slůně, to už na českých hráčkách napáchalo škody dost.
Reagovat
blixa
Řekl bych, že na "někoho místo ní" je už pozdě. Možná ji může zaskočit nějaká americká deblistka, nevím přesně jak jim to tam vyšlo.
Reagovat
com
jako hustej los smile Nepamatuju si, ze by vsechny hracky, ktery vypadly v kvalde nastoupily jako LL a jeste jim tam zbylo misto pro LL, kterej vypadl uz v prvnim kole kvalde smilesmile Turnaj v podstate za ucast
Reagovat
majkl005
taková kopie Prahy no :D to obsazení je tam podobný...ale u Prahy se to dalo ještě pochopit, protože LOH, ale u Gdyně to moc nechápu
Reagovat
EllNino
Dostávám se k tomu až teď, chci hlavně pogratulovat Báře k její famózní jízdě turnajem, je to něco neskutečného :) Tereze samozřejmě také, překonala tu semifinalové brány a zase se více prokousala nahoru - tímhle tempem bude mít zachvíli zajištěnou MD na WTA 1000 turnajích a některých WTA 500, nasazení na 250 atd.

Finále jednozněčné a asi jsem to čekal :) Bára má vlnu a jede jako pila, ale zatím bych krotil vášně ... přeci jen, až přijdou obhajovy, bude nahoře hodně foukat :)

Hodně štěstí, přijde mi pevně nohama na zemi a cílevědomá, tak snad ji to nesemela, nebyla by ani první, ani poslední :)

Hodně štěstí do Tokia a na US Series :) A snad už pak trochu odpočineš :)
Reagovat
EllNino
Draw for now
WTA 250 Gdynia

(9) N. Parrizas Diaz vs. M. Frech
H. Tan vs. (LL) A. Anshba
M. Zanevska vs. (LL) J. Loeb
V. Kuzmova vs. (7) V. Gracheva

(3) I. Begu vs. Y. Bonaventure
K. Kawa vs. (LL) T. Mrdeza
K. Kozlova vs. (WC) K. Volynets
(WC) W. Baszak vs. (6) A. Sasnovich

(8) A. Kalinina vs. (Q) E. Gorgodze
(LL) M. Melnikova vs. V. Lepchenko
(WC) U. Radwanska vs. K. Kucova
(Q) F. Di Sarra vs. (10) I. Bara

(5) A. Blinkova vs. A. Schmiedlova
(WC) V. Olianovskaia vs. (Q) A. Bondar
(Q) K. Bondarenko vs. (LL) W. Falkowska
T. Korpatsch vs. (11) O. Govortsova
Reagovat
smazaný uživatel
z přihlášených 5 finalistek zůstala jen Kalinina :-)

Přál bych si slovenské finále :-)
Reagovat
SydneyOpen
slovenské finále? Nic proti ale maximálně tak na turnaji ITF15. Slovenský tenis je v totálním rozkladu
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
misa
Na to, jak lidi zpochybňovali roky její hru, má pěkné výsledky. Další důkaz, že v tenise se vyplácí tvrdá práce (která je ale zaměřená správným směrem).
Reagovat
Mony
A štěstí na správné lidi. Potřebný talent ma
Reagovat
Aussie
Těch Čechů, kteří dozrávají poměrně pozdě, tak kolem 25, vždy bývalo hodně. Taková česká zvláštnost, řekl bych. I mně to potkalo: malovat jsem začal seriózně až kolem 40, psát kolem 60. A měl jsem asi tucet sólo výstav a vydal jsem asi 30 knih.
Reagovat
com
a pak ses probudil? smile
Reagovat
blixa
Budeš se divit, ale na rozdíl od tebe Aussie nekecá.
Reagovat
Aussie
Jo, tady jsou moje autorské stránky:
http://vkoreis.com/
Reagovat
annah
Zajímavé... :-)
Reagovat
SydneyOpen
páni moc hezký smile
Reagovat
Honza-K
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
super!smile Rád si něco přečtu a zavzpomínám na časy, kdy jsem se těmito věcmi/naukami zabýval více. Mým oblíbeným autorem byl G. Meyrink a jeho nej dílem asi Anděl západního okna.
Pustit se do Kabbaly, no tomu říkám odvaha, teda hoodně velká odvaha.
Reagovat
Petr_Fisk
Záleží na tom, jak jsi zranitelný. Brodil jsem se v tom hodně let, hlavně na vejšce a přežil bez následků. Teď už to používám jen občas, když mě čeká nějaké významější rozhodnutí.
Reagovat
FulnekUltras
čadááááááááá.............. smile
Reagovat
Dobry-den
Bára to drtí neskutečně, za poslední 2 měsíce bilance 20:1, zatím nestačila jen na světovou jedničku, ale chybí mi tam nějaké větší srovnání s dalšími top hráčkami...
Vyhrát tenhle turnaj byla povinnost, tak je fajn, že se to Báře povedlo bez nějakých blikanců a zbytečných komplikací nebo dokonce ostudných proher jako u jiných reprezentantek... smile
V Tokiu ji čeká hnusný vedro a příšerná omezení, turnaj na houno, může se naakumulovat únava, možná dorazí i perioda, nemám od ní žádná očekávání... smile

Tereza odehrála skvělý turnaj, na víc neměla, ale v Race je 40., což je na její poměry super, protože já ještě loni fakt moc nevěřil, že by do té stovky mohla proniknout, ale teď to vypadá, že ji z ní jen tak někdo nedostane, navíc se pořád zlepšuje. smile
Reagovat
turista
Spíš ta omezení jsou protivná. Horko v Japonsku není tak velké jako ve Španělsku v Itálii nebo v Řecku. Je to tak na úrovni Marseille na Azurovém pobřeží.
Reagovat
Petr_Fisk
Jenže vlhkost vzduchu až ke stovce.
Mrkni třeba na tohle...

https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3338154-narust-vlhke-teploty-muze-vyhnat-z-domovu-desitky-milionu-lidi-vytvori-neobyvatelna
Reagovat
FulnekUltras
a to se to pak ve WTA jede... nějaké dlouhodobé prognózy proto raději nedělám.

Terka na své možnosti super - jen tak dál, a v top100 se hezky zajistit na zbytek života. smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
jesmile
Reagovat
Tiebraker
Dobre, ze tu osklivou potetovanou smudlu porazila! smile
Reagovat
FulnekUltras
která hráčka na současném okruhu se ti fyzicky líbí nejvíc?
Reagovat
smazaný uživatel
smile je to těžký, Tereza je hezká, na černou ruku jsem si zvykl.
Reagovat
FulnekUltras
jj, dá se to vydržet ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
smile, dá
Reagovat
annah
Vydržet se to dá, ale je to fakt nechutné... Čeho je moc, toho je příliš.
Reagovat
FulnekUltras
na levý bok a vytrvale... smile
Reagovat
turista
No je jiná generace takže mě to nijak nevadí
Ale spíš vyráží dech tím že vyhrává. Dosud to nebylo nijak přesvědčivé, něco jako Kurnikovova. Nemá žádný dunivý úder. A pokud si nechodí pro body ale čeká že se soupeřka vyhází tak tím nemohla prorazit. Wozniacká či Radvanska byly někde jinde. Pokud si chodí pro body tak OK. K tomu jí dnes Bára ale nepustila.
Reagovat
tommr
Tereza má docela slušnej forehand a na trávě s ním dělala dost bodů. Na pomalejších površích a proti silnějším soupeřkám ale není tak účinnej ...
Reagovat
misa
Mně se líbí smile a smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
a hned samozřejmě také "odborné" zpochybnění nedávných výroků MUDr. Berana v ČT, který zcela správně vyvodil, že umělák postupnými mutacemi co do své nebezpečnosti fakticky slábne, navzdory záměrně katastroficky vedené mediální mozkomasáži - tohle JE REÁLNÝ FARMAKOFAŠISMUS - plán je píchat v mengele-systému ovce několik let pořád dokola tak dlouho, až jich globálelitami požadované procento chcípne - pokud se tomuhle svinstvu lidi tvrdě nepostaví (zatím je pořád šance na zvrat), konec nebude !!!!!

smilesmilesmile

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/globalni-problem-neockovani-lide-jsou-lihni-novych-mutaci-koronaviru-170038#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=AsnPsq2f6lO-202107181326&dop_id=170038&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
blixa
A on si ty prášky nevezme a nevezme ... co s ním ?smile smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jj, prášky, které by opravdu zabraly, systém záměrně dehonestuje, takže nutno objednat z Polska smile
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak. To je normální štvanice na neočkované.
Reagovat
cabuna
#Tokyo2020 Men's Singles seeds

1. Djokovic
2. Medvedev
3. Tsitsipas
4. Zverev
5. Rublev
6. Berrettini
7. Carre?o
8. Hurkacz

9. Schwartzman
10. Auger-Aliassime
11. Monfils
12. Karatsev
13. Khachanov
14. Sonego
15. Humbert
16. Basilashvili
Reagovat
paddy
vše se hraje best of 3

je to už 2 roky staré info, takže místní spekulace, že Djokovič ve F bude otáčet z 0:2 jsou irelevantní smile

OH jsou pro Djo nejtěžší překážka za Golden Slam smile
Reagovat
cabuna
Berrettini OUT of #Tokyo2020
Reagovat
paddy
toto je pouze seznam Q (14.6. ranking), seeding asi bude podle aktuálního rankingu, tak to aspoň bylo v Riu

nebo máš zdroj?

tipuji, že použijí pondělní ranking, takže

5. Plí
8. Kre
10. Kvi
Reagovat
paddy
sorry, já se přehlédl, bude to tak smile smile
Reagovat
cabuna
#Tokyo2020 Women's Singles seeds

1. Barty
2. Osaka
3. Sabalenka
4. Svitolina
5. Pliskova
6. Swiatek
7. Muguruza
8. Krejcikova

9. Bencic
10. Kvitova
11. Brady
12. Mertens
13. Pavlyuchenkova
14. Sakkari
15. Rybakina
16. Bertens
Reagovat
paddy
neoficiálně

1. Kre/Sin
2. Kud/Ves
3.* Aoy/Shi

další páry při vší úctě budou do počtu smile

návrat bez medaile by bylo zklamání

* dle combined - otázka, jaký je systém nasazení (combined?), pro Q byla primárně top10, která si mohla vybrat kohokoli, + combined
Mladenovic je totiž no 3
Reagovat
smazaný uživatel
Francouzky, ale i Američanky jsou ale taky konkurenceschopné.
Překvapit můžou Španělky, Švýcarky...
Reagovat
tommr
KarPl/Vondr si vynechal. Omyl nebo záměr?
Reagovat
paddy
buďme realisté, budou tam rozhodně další a lepší páry, navíc spolu nikdy nehrály
Reagovat
tommr
kromě těch 3 co jsi už uved tam žádné lepší páry než KarPl/Vondr nevidím. A nesehranost nebude na OH hrát žádnou roli protože nesehrané budou až na pár výjímek všechny páry ...
Reagovat
paddy
takže říkáš SF, já 2k a po losu to aktualizujeme smile
Reagovat
paddy
toto je pouze seznam Q (14.6. ranking), seeding asi bude podle aktuálního rankingu, tak to aspoň bylo v Riu

nebo máš zdroj?
Reagovat
smazaný uživatel
Domácí titul se počításmile
Od čtvrtfinále hrála s lehkostí.
Bylo by fajn, kdyby si pohodu přenesla i do Tokia, i když bude těžké ustát tlak.smile
Reagovat
Petr_Fisk
Může vyhrát a může vypadnout v prvním kole.
Časový posun, klimatické rozdíly, kumulovaná únava a tradiční olympijská nepředvídatelnost je jen část faktorů, které se téměř na všech podepíšou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád si užívám její nečekaný vzestup.
Ale jak píšeš níže - má v sobě něco podobného jako Ash. Jsem zvědavý, jestli to Bára zúročí.
Zatím nehrála dost zápasů s hráčkami top 10. Jsem zvědavý na poolympijskou část sezony.
Reagovat
Petr_Fisk
Mě baví sledovat Bářin tenis s tím, že ve zbytku se nechá člověk překvapit, jak to všechno dopadne.
Ono i ve W., když by nenarazila v pavouku na Ash, tak to mohlo dopadnout jinak.
Reagovat
Aussie
No, stačí si uvědomit, kdo bude ten titul obhajovat. Bude vůbec? A jak se vlastně jmenuje? Monica ... a co?
Reagovat
cabuna
Nebude obhajovat omluvila se .Jediná Petra ze semifinalistek tam bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Monica Puig byla zraněná. Její tažení v Riu ale patřilo mezi nejosobitější příběhy.

https://www.youtube.com/watch?v=zFCpLsC82Nc
Reagovat
Petr_Fisk
A kdo by to byl řekl tehdy před olympiádou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale byl to její sen. A všechno se sešlo. Před olympiádou hrála velice dobře a byla na svém maximu.
Spíš neustála tlak po olympiádě.
Reagovat
SydneyOpen
Yellow racket famózní smile snad má ještě síly do Tokia, ale olympijský turnaj je vždy strašně záludný, zejména ve čtyřhře kde se pospojují hodně zajímavé a dost nebezpečné páry které jinak spolu nikdy nehrají. Ano KrejSi budou velké favoritky, ale jak říkám olympijský turnaj je dost nepředvídatelný.
Reagovat
Petr_Fisk
Olympiáda je vždycky loterie a to téměř ve všech sportech.
Reagovat
Jon61
Máte pravdu, stačí připomenout vítězství a zlato pro Piug a výhru Tomáše Berdycha nad Federerem v Aténách.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zlato bere vítězka 6 zápasů.
Navíc v Riu Monica porazila Nasťu, Garbiňe (vítětka FO). A ten její zápal v semifinále proti Petře a finále proti Angie, to je něco nezapomenutelného.

Loterie ale možná v mixu - v Riu Radek s Luckou :-)
Reagovat
Petr_Fisk
Tou loterií myslím hlavně to, že počet kandidátů na titul je mnohonásobně víc a statistiky většinou moc nefungují.
Koneckonců v SG na ZOH se to týkalo i Ester.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
proto jsem docela rád, že to dneska šlo jako po másle a Bára se moc nevyčerpala. Ted si pár dní odpočine a na OH už by měla být zase fit ...smile
Reagovat
Petr_Fisk
Už zítra dlouho letí a to není odpočinek ani náhodou.
Reagovat
blixa
Tvrdí že v letadle spí. Tak snad ta únava nebude tak hrozná.
Reagovat
cabuna
Taky pak záleží jak dlouho se budou dostávat z letiště po všech procedůrách :*D Některé týmy tam strávily 8 až 13 hodin než vším prošly .A to musí být masakr po tolika hodinách letu tohle absolvovat :*D
Reagovat
Petr_Fisk
Sice v letadle člověk třeba spí, ale je tam úplně jiný tlak, jiná vlhkost, spí v sedě, v netypickou dobu. V místě příletu opět naprosto jiné časové a klimatické podmínky a do toho všechny ty manévry před a po příletu.
Neznám nikoho, kdo by si takto skutečně odpočal.
Reagovat
Mony
Tak v buissines class si opravdu odpocnes, tam ti nic nechybí. Já si odpocnu i v economy. Unavuji hlavně ty časová pásma, to rozhodí denní režim. Na východ je to lepší, pokud nemáš první dny ráno nějaké povinnosti. Dneska ale jsou dobrá homeopatika na srovnání, popř. Melatonin(spankovy hormon)
Reagovat
Petr_Fisk
No dobře, trochu se tam natáhneš a máš víc místa, ale všechno ostatní, co jsem uváděl výše zůstává. Obzvlášť ten "humus" (teplota kolem 30, vlhkost ke 100, znečištění) co je čeká může být pěkný šok na organismus.
Reagovat
SydneyOpen
já teda v letadle nikdy nespím, ale trpím smile
Reagovat
blixa
Proč to děláš ? Já chrním jak miminko smile
Reagovat
Petr_Fisk
Jenom jestli nejsi miminko chrápající jako divoký vepř...smile
Reagovat
blixa
Jojo, tak nějak smilesmile
Reagovat
turista
Taky v letadle spím. Osvěží to.
Reagovat
Petr_Fisk
Bára má v sobě něco podobného jako má Ash. Ikdyž rozhodně nehrají stejný tenis něco mají společného. Jednak podobný somatotyp, vysokou tenisovou inteligenci, vytrvalost, psychickou a fyzickou odolnost a v neposlední řadě skromnost.
Obě jsou to obyčejné holky.
Sice to zatím vypadá, že srovnávat takovou šampionku s Bárou není přiměřené, ale Bára má se svou hrou a pokud zůstane zdravá šanci dostat se mezi tři nejlepší na světě.
Reagovat
vladka
smilesmile přesně to mně šlo hlavou
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlas a doufám že minimálně tvůj tip vyjdesmile
Reagovat
cabuna
S tím se dá souhlasit.Ale osobně si počkám na příští rok na obhajobu tolika bodů ,pak se teprve dá říci,že je psychicky odolná.Karolína v jednom rozhovoru říkala ,že nejvíc byla psychicky v pohodě v roce 2016 když jako nikdo postupovala žebříčkem a věděla že může jen překvapit,body je narůstaly .Ale pak když hraješ o žebříček,media už od tebe čekají výsledky ,kolem od všech tlak,že pak se teprve pozná jak je kdo silný .
Reagovat
Aussie
Je mezi těmi dvěma rozdíl jen jedna GP. Donedávna ani to ne...
Reagovat
Petr_Fisk
1GS a 8WTA titulů, cca 80 týdnů WTA number one, poprvé už v roce 2019.
To "trošku" nějaký rozdíl je.
Reagovat
tommr
ale Bára je zase o pár let mladší takže má ještě čas aby jí dohnala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bára je ale o pár měsíců starší než Ash :-)
Reagovat
tommr
máš pravdu, splet jsem se. Myslel jsem omylem, že je řeč o Halepce a ne o Barty ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Zdání klame a Ash je přesně ten typ nesmrtelné tety. (to je ale Bára takysmile)
Ve skutečnosti je Ash o 4 měsíce mladší.
Reagovat
Mony
Taky to tak vidím. Jasně, že Ash měla možnost nabýt více sebevědomí, což v těch Bigpointech je znat. Také servis ji víc píše. Potenciál ale by měl být podobný a mělo by se to do roka srovnat, pokud Bára nepovoli. Bára má i pestřejší udery
Reagovat
tommr
v sedmiletý historii turnaje je Bára osmou českou hráčkou, která postoupila do finále a čtvrtou, která získala titul ...
Titul v Praze získaly Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Petra Kvitová a Bára Krejčíková ...
Ve finále prohrály Lucka Hradecká, Kristýna Plíšková, Karolína Muchová a Tereza Martincová ...
Reagovat
turista
Z těch poražených je asi nejlepší Muška. Ta už titul WTA má. Měla by zase nějaký přidat. Tenis na to má.
Reagovat
Petr_Fisk
To, co je na životě nejzajímavější je to, že je nepředvídatelný.
Z ničeho nic tady máme novou českou tenisovou šampiónku a znovu a znovu to rozum těžko chápe jakej je to "fofr"...smilesmilesmile
Reagovat
TOPtennis
Ano to je, to mate pravdu ! smile
Reagovat
cabuna
Krejcikova up to #11 in the WTA Ranking, new career high.

Will be top 8 seed at the Olympics!
Reagovat
Bloody13
Osmá nasazená? Kdo všechno z holek nad ní do Tokya nepojede?
Reagovat
tommr
Kenin, Andreescu, Halep ...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
com
takze dve rumunky a ruska smile
Reagovat
tommr
Rumunky asi OH bojkotujou protože tam nejedou ani Cirstea a Begu ...
Reagovat
FulnekUltras
srát na celou tu kovid-šaškárnu
Reagovat
Petr_Fisk
Ale no tak soudruhu, ty vulgarity tady narušují přátelské ovzduší...smile
Reagovat
FulnekUltras
plné havloidně pokrytecké důvěry a porozumění eusa hodnotám smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec se z černého Petra (olympijské nominace) raduje Mihaela Buzarnescu :-)

https://www.instagram.com/tv/CRT2WYHgEyJ/?utm_source=ig_web_copy_link
Reagovat
Bloody13
Aha smile stejně zajímavý, jak se do Tokya nechystají zrovna ty hráčky, co nemají vůbec formu, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Simona je zraněná...
Reagovat
Bloody13
Že by náhoda? Halepová - obhajoba Wimbledonu 2021, Andreescu - obhajoba USO 2021, Kenin - obhajoba AO 2022 smile
Reagovat
tommr
náhoda to určitě není. Třeba Andreescu se vůbec netají tím, že do Tokia nejede aby pošetřila síly na velký obhajoby v Americe. Kenin to má podobný ...
Jen ta Halepka je pořád ještě zraněná jak už psal kolega ...
Reagovat
SydneyOpen
tak Simona hraje dost fyzicky náročný styl, není tam moc jednoduchosti a všechno musí strašně vydřít. Divím se že neměla nějaké vleklé zdravotní potíže už dřív
Reagovat
smazaný uživatel
2018 měla problémy po finále v Cinci. Nejela ani na TM.
Reagovat
tommr
jj tyhle dříčky většinou na výsluní moc dlouho nevydrží a dřív nebo později se začnou rozpadat. Halepka se bez zranění na vrcholu držela ještě relativně hodně dlouho ...
Reagovat
cabuna
smile ano Andreescu psala ,že jí jde o 2/3 bodů.které musí obhájit za 2 měsíce.Ale samo ,že by Canadu strašně ráda representovala ,vždy to byl její velký sen od dětství:-D
Reagovat
misa
Na OH se hraje jen o medaile, k čemuž je nutné vyhrát dost zápasů. Pro gs. vítězky bez formy tak účast nedává moc smyslu.
Reagovat
smazaný uživatel
Sofia, Bianca, Simona
Reagovat
Fandina
Chce se mi říci, škoda, že se toho Jana nedožila.
Reagovat
smazaný uživatel
je to dobrý
Reagovat
Petr_Fisk
Teď jsi mě dojala.
Reagovat
Fransoas
Je to nesmírná škoda,která se dá těžko vyjádřit.Jana Novotná předala Báře svojí sportovní fylosofii a skromnost - tím se odlišuje od všech hráček krom Barty.
Reagovat
blixa
Je krutopřísná ! Chudák Terka.
Reagovat
tommr
tak když nepovolila ani jednu hru Katce tak to přece nemohla povolit ani Tereze ... smile
Reagovat
FulnekUltras
Terinka si to bohatě vynahradí jinde a jinak. ;-)
Reagovat
Bloody13
BÁRO, TY JSI ZVÍŘE! smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tereza nema zadnou zbran - nema servis, nema forehand nema backhand. Jakmile hraje s hrackou, co umi tvori hru, je z ni trhaci kalendar. Pritom je to hezka holka.
Reagovat
smazaný uživatel
hezká jesmile
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
Aussie
Škoda jen, že se nechala tak počmárat.
Reagovat
blixa
Žádná škoda. Je to hezký. Prostě už jsi moc starej .... smile. Dej si smile a neřeš to.
Reagovat
Aussie
Hezký je, když se maluje na plátno. To dělám už moc let. Na kůži to dělají jen primitivové.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslíš jako domorodcismile
Reagovat
Petr_Fisk
Přesně to mě taky napadlo.
Reagovat
blixa
Ale no tak. Začínáš bejt zapšklej dědek ... smile
Reagovat
Aussie
Vždyť na to mám taky nárok.
Reagovat
blixa
No sice máš, ale kdo má s tebou vydržet ... smilesmile
Reagovat
Aussie
Na štěstí sem nechodím moc často, tak to se mnou kamaráde snad vydržíš.
Mám spoustu jiných povinností a zájmů. píši současně dvě knihy, jednu česky, druhou anglicky, pracuji na muzikálu, designuji a udržuji svoje weby, už mi to začíná růst přes hlavu. Musím odpovídat na dopisy, platím totiž za experta v oblastech esoteriky, zednářství a H.P. Blavatské, jejíž biografii jsem vydal. Začíná to být únavné.
Reagovat
blixa
Šmarjá !!! A já myslel, že jsi celkem normální ... smile A expertem na jednookou dceru generála Jusupiče náhodou nejsi ? smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
všichni jsme tady experti ;-)))
Reagovat
Petr_Fisk
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Frantz
Hezká, ale čmáranicema zkurvená smile šílenost ty hnusný kérky smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Aussie
Na Báru je prostě radost se dívat. Přitom Tereza nehraje nijak špatně, prostě ale na ni nemá. Jak by dneska asi měla málokterá, spíš žádná.
Reagovat
turista
Ono vyhrát RG nelze náhodou. Vítězka na to musí být extratřída.
Reagovat
Mantra
jako Penko smile
Reagovat
PetaM
Nooo, jestli si Bára myslí, že není ve formě, tak se hodně těším na to, až v té formě bude. :D
Reagovat
blixa
Bára je krutá. To zase vypadá na kanára ....
Reagovat
com
ji budou mit češky hodne rády smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
jj je to jako s Katkou přes kopírák...smile
Reagovat
smazaný uživatel
je. Katka se z toho složila.
Reagovat
zfloyd
černá ruka je v utkání na druhém místě , zajímavý by byl zápas s v současné dobré formě hrající plechovkou , no třeba se potkají v Tokiu
Reagovat
Petr_Fisk
Zajímavý duel by byl Bára vs Naomi.
Reagovat
blixa
Naomi hraje hrozně rychle. Naomi a Ash jsou zatím ty dvě, které si myslím že by na hardu neporazila. Pokud by byly ve formě. Na antuce by Naomi smázla.
Reagovat
Petr_Fisk
Naomi na antuce( jak někdo napsal výstižně na zahraničním fóru)je jak kráva na ledě...
To není měřítko.
Reagovat
Carter
Tak si hovorila sama Masha a potom vyhrala dva krát Rolanda smile
Reagovat
TOPtennis
Prostě soupeřky ani jejich trenéři, vůbec neví jak na ni a jak rozbít její val smile Tohle tady nebylo už roky v Českém tenise !!! To je doslova válec smile smile
Reagovat
Petr_Fisk
Bára je v současnosti nejlepší česká tenistka a její limit je v nedohlednu. Jen zůstat zdravá.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilepracuje na sobě neustále. Tenis jí baví. Zdraví si snad ohlídá.smile
Reagovat
TOPtennis
A říct čím to je nemůže protože by tím nahrála soupeřkám - bude dávat tak všem pocit : Jsem obyčejná skromná holka z Ivančic a ono to prostě tak nějak samo přišlo smile makala jsem makala a ono to proste prislo samo....
Reagovat
Petr_Fisk
Je to pravda a současně je to skvělá taktika.
Reagovat
TOPtennis
Ano přesně tak a věřte mi, že sama na to nepřišla - někdo ji to musel naučit. smile A hlavně tu strategii a taktiku smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pavel ŠNOBLsmile Pavel ŠNOBLsmile Pavel ŠNOBLsmile
Reagovat
TOPtennis
Víte nevím jak vy ale já žádného Pavel ŠNOBL neznám smile Znám PAVEL ŠNOBEL smile Když už tady něco píšete tak se snažte správně smile
Reagovat
TOPtennis
Ano s tím souhlasím smile Má něco co ostatní hráčky nemají !!! A číst tady plky některých...že je to zkušenostma,deblem atd. je úsměvné. Kdo to ještě nepochopil - to co předvádí není náhoda ani souhra okolností - ale strategický,taktický plán který funguje na všechny smile a Bára to moc dobře ví ! smile Samozřejmě neřekne do médií čím to je - proto říká že si každý zapas jde užit atd.
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Bloody13
Na začátku turnaje se dva zápasy protrápila, aby od ČF se Siniakovou šlápla na plyn a dostala se do módu Roland Garros! smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
A to jí jde forma dolů (podle jejích slov).
Co nastane, až bude cítit, že forma stoupá...smile
Reagovat
com
hele zas neprehanej jo smile Cinanka na 150miste, Martincova na 80 a v prvnim finale, to je pak jasny, ze je smazne v suchym triku smilesmile
Reagovat
majkl005
na okruhu WTA není nikdy nic jasného :D
Reagovat
zfloyd
i když jí to tam občas nepadá tak dokazuje že dozrála v šampiónku a ještě se může zlepšovat smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
první set z námi. Čekal jsem to těsnější.
Reagovat
Petr_Fisk
Já ani ne. Bára hraje takový na první pohled nenápadný tenis, ale je tam veliká kvalita obzvlášť pokud jí chodí servis.
Reagovat
smazaný uživatel
smileno a tentokrát chodil.
Reagovat
Petr_Fisk
Bára konečně na provozní teplotě a teď už ji Terka těžko zastaví.
Reagovat
dadaft
Bára je teď ve formě, tenhle zápas si pohlídá.
Reagovat
SydneyOpen
hlavně ať je v pohodě v Tokiu..
Reagovat
dadaft
Tamara si nechala na začátku utéct o dva brejky a už set nestihla srovnat.
Clara hraje slušně a stává se jasnou favoritkou...
Reagovat
EllNino
Perfektní :) Nejcennější výhra v kariéře, aspoň co se týče finalových zápasů :) Francouzský levák byl protivný jak noc ... v podstatě jen chodil ze strany na stranu a vůbec nebyly mezi výměnami pauzy ... při druhém mečbolu už to vypadalo, že to Zdenda zvládne, ale Francouz vytáhl fantastické údery a pak měl i výhody na 5:5 ... ono hlavně nemělo vůbec na stav 5:4 dojít, protože Zdenda vedl 4:1 a měl brejkbol a zahrál úplně zbytečný kraťas a moc vymýšlel :) Naštěstí to odpadlo dobře, protože první set otočil z 1:5 na 7:5, takže kdyby se mu to nepovedlo, byl by to asi rychlý konec :)

Zdendovi se letos moc nedaří hrát konstantně, ale má už 2. challengerový titul, tenhle byl podobně dotovaný jako Tomášův Nur-Sultan, takže velká gratulace, premiérový posun do 2. stovky na 179. místo, Macháč je 145. a Jirka 81. :)

Škoda, že je ten žebříček tak zabetonovaný, protože to už bychom měli Jirku 120., Zdendu 123. a Tomáše 127. (nedávno byl ještě v padesátce, ale od toho titulu nic bohužel neuhrál, tak snad se zadaří pak v Liberci, kde se mu dařilo v minulosti :))

Je dobře, že se občas podaří i nějakému tenistovi něco a nejsou v tom holky samy :)
Reagovat
blixa
Nějak cejtím v kostech, že dneska Terka vyhraje. Nebo to je revma ??? smilesmile
Reagovat
blixa
Chmmmm, tak asi revma ... smile
Reagovat
Aussie
Přes čáru ji dostane to tetování. To by postrašilo každého. Já osobně jsem z toho dostal psotník!
Reagovat
smazaný uživatel
smile mě už to nevadí, ale poprvé to byl šok
Reagovat
blixa
Psotník ? V tvém věku ? Chlapče, chlapče ... smile Mě se to líbí, takže já su v pohodě smile
Reagovat
Aussie
V mém věku je právě psotník vždy rizikem. Za mých mladých časů mívali tetování jen narušitelé zákonů a námořníci. Dneska každej druhej...
Reagovat
Petr_Fisk
Teď kdo nemá tetování, jakoby ani nebyl...smile
Reagovat
SydneyOpen
tak holt já nejsem no, smířím se s tím smile
Reagovat
blixa
To jako že už jsi zase jako mimino ? A pokud jsi dostal psotník, tak mrtvý mimino ? No potěš ... smilesmile
Reagovat
dadaft
Teď je ještě v pohodě, jak ale bude vypadat v padesáti?
Reagovat
Aussie
Jak? No, ještě jí zbývá hodně místa na víc.
Reagovat
Petr_Fisk
Nestraš...
Reagovat
dadaft
Tereza začíná hodně nebojácně. Poslala tam hned zkraje pár parádních winnerů...
Reagovat
tommr
jasná favoritka je Bára a já osobně doufám, že taky vyhraje. Bára nutně potřebuje vyhrát další titul, aby si vybudovala potřebnej respekt a umlčela kritiky kteří jí předhazujou, že titul z FO byla pouhá náhoda ...
Tereze by se první titul taky moc hodil, ale může ho získat jindy - třeba příští týden v Gdyni kde má poměrně dobrej los ...
Reagovat
PetaM
Tak ono by to chtělo hlavně přidat lepší turnaje, než 2 Internationaly k tomu jednomu GS. :D Ale GS se počítá, takže nějací kritici se můžou jít klouzat. :D
Reagovat
Blondie
Tak :D
Reagovat
tommr
každej titul se počítá. I ty nejlepší hráčky mají ve svý kariérní bilanci několik titulů z menších turnajů ...
Reagovat
PetaM
Jooo, to já neříkám, že jí to nepřeju, naopak, hra Báry je úžasná a doufám, že to v kariéře dotáhne daleko. :)

Spíše jsem reagoval na to, že kromě GS má jeden titul WTA 250 a dneska může přidat druhý, což samozřejmě není vůbec špatné, ale aby ze sebe třeba dostala tu nálepku "jeden povedený GS", tak by to chtělo začít vyhrávat větší turnaje, začít aspoň na WTA 500 a časem do dostat na WTA 1000, hru na to určitě má :)
Reagovat
tommr
tak to samozřejmě souhlasím a doufám, že další velký tituly ještě příjdou. Nad titulem z Prahy by se ale neměl ohrnovat nos. Držitelka tří titulů prostě zní líp než držitelka dvou titulů a nikdo nebude pitvat jaký že to tituly jsou ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
turista
No na antuce je to málo pravděpodobné.
Reagovat
Blondie
Sympatictejsi je mi Barca, ale budu fandit Tereze, Finale je uspech pro obe, Teretźa ale uspech a prachy potrebuje vic smile
Reagovat
Blondie
Nah, jsem to psala v jedné ruce se zmrzlinou, pardon :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tereza je sympaťačkasmile Krejčíková vyhraje. To je můj tip.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist